2777
2789
عنوان

مسابقه عکس آبان ماه

| مشاهده متن کامل بحث + 13 بازدید | 345 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام صبحتون بخیر ماشاالله چقدر فعالید. میام تعداد پستارو میبینم ، ظرف یک روز 100تا 100تا بالا میره انشالله همگی موفق باشید عزیزان
♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ خـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــداونـدا مـــرا آن ده که آن بـــــــه ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥
سلاااام صبح بارانیتون بخیررر☔☔☔ چه خوبه که مسابقه داره تموم میشه، جمعه جز مسابقه نیست درسته!؟؟
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
اللهم صل علی محمد وآل محمد مبارک برنده هااا😘😘
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
ولی این سری خیلی هیجانیه اصلا معلوم نیست کیا برنده ان خیلی خوبه گروه سنی نداره، شنبه چه حالی میده برنده هارو میزنن فاطمه مترجم بیا پیشگوییاتو بکن
اونقد رقابت سنگینه من دیگه رفتم به عکسای مورد علاقم رای دادمونظرگذاشتم بلکه بشم جز برندگان رای دهنده لااقل خخخ
سلام ، صبح بخیر مری جون اجازه بده منم این دفعه پیش بینیم و بگم برندگان: مری طلا یانا آنجلا نیلوفری sima ninigol فقط این 6نفرو مطمئنم. انشالله تو رای دهندگان خودم هستم. پیشاپیش مبارک همه برنده ها باشه
♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ خـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــداونـدا مـــرا آن ده که آن بـــــــه ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥
سلام مهدیه جونم مرسی بابت محبتت بذار لیستتو من تغییر بدم بااجازه فاطمه مترجم زیبی آنجلا یاسمین یانا مری طلا سیما نی نی گل البته یه سری ها هم رای هاشون نزدیکه ایناس به احتمال زیادددددد مثلا نیلوفری پروانه خانوم اینام خیلی فعال بودن مامی سا هم جز کاندیداس بنظرم ایشالا که هرکی حقشه برنده شه
2810