2777
2789
عنوان

مسابقه عکس آبان ماه

| مشاهده متن کامل بحث + 13 بازدید | 345 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من شدم ستار خان خخخ کاربر خاله ریزه هستم و شلیل صادراتی یه نفره و هردوتا عکساشم امتیاز بالا داره از کامنتاش معلومه مامی سا جان واقعا بعضیا حق خوری براشون عین اب خوردنه اینم بگم بقول سیما جان یه عکسو محو گذاشته و یکیو مشخص!خخخخ
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
لایک کردم یعنی خوندم پستارو نفس جان
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
دم نینی یار پنج گرم ممنون بابت حضور بموقعشون
لایک مامی سا آنجلا برا چی بری؟؟؟
من دوس دارم برنده شم اما نه به هرقیمتی و خوردن حق بقیه این کاربر باید کلا از مسابقات بره کنار شهریورم مسابقه رو به حاشیه برد با اینجور کاراش
از روی کامنتا میفهمین امتیازا بالاتره؟ پ من از آخر اول میشم
بی کار سفره نیست؛ بی سفره، عشق؛ بی عشق سخن نیست؛ و سخن که نبود فریاد و دعوا نیست، خنده و شوخی نیست، زبان و دل کهنه می شود؛ روح در چهره و نگاه در چشمها میخشکد؛ دستها در بیکاری فرسوده میشوند؛ و بیل و منگال و دستکاله و علفتراش در پس کندوی خالی، زیر لایه ی ضخیمی از غار رخ پنهان میکند. (جای خالی سلوچ، محمود دولت آبادی)
تو این جو مسابقه ؛ دوست ندارم باشم ؛ برام بی مزه و بی روح شده من توی یه سایت دیگه ( نمیخوام اسمش رو بگم تبلیغ بشه) نفره اول تو مسابقه عکاسی شدم و جایزه هم ربع سکه بود؛ اینقدر کاربرا قشنگ و لطیف برخورد کردن و مسابقه اصلا به حاشیه کشیده نشد یک ماه بعد هم وجه ربع سکه رو نقدا ریختن به حساب ولی اینجا..........
می شوم بیـدار و می بینم کنارم نیستی حسرتت سر می گذارد بی تو بر بالینِ من ... روحت شاد مامان مهربونم
انجلا من اون سایتو میشناسم،اینجا خیلی دیگه کاربرا دارن بی احترامی میکنن به همدیگه
2810