2777
2789
عنوان

مشکل من با دخترم ؟؟راهنمایی کنید

8 بازدید | 15 پست
دخترم متولد مهر 90 هست تا الان تو خونه بوده فقط یک روز تو هفته کلاس نقاشی و سفال میره حدود 3 ماهه به شدت بهانه گیر شده از صبح که بیدار میشه رو فاز بهانه گرفتنه تا شب ....قبلا ظهر یک ساعتی میخوابید لااقل منم استراحت میکردم الان دیگه ظهر ها هم نمیخوابه مشکل اساسی من با اون خواب شبش هست از دو سالگی جدا خوابیده الان شبا چند بار تو خواب بیدار میشه و گریه ....خواب میبینه خواب اتفاقات روزمره ....چون تو خواب حرف میزنه متوجه میشم... من بیچاره اصلا شبا خواب ندارم مجبورم شبا کنار اون بخوابم چون رفت و اومد به اتاقش اونم چند بار تو شب برام سخته ....بگین کسی این مدلی بچه اش بوده ببرمش مشاوره چیکار کنم
پسره من تیر نود هست.کاهی همینطور میشه و بهونه میگیره و همش نق میزنه ..منم گاهی بی اعصاب میشم.پسره منم دو ماه سفال رفت دیگه نبردمش چون یاد نمیگرفت فقط خودشو کثیف میکرد و شیطونی میکرد..الانم عصرها حتمن باید بره پارک یا خونه مامانم وگرنه اینقد نق میزنه که دیکه خستم میکنه
...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دختر من هم تقریبا همسن دختر شماست صبحها مهدکودک میره بعد از ظهرها هم اغلب با بچه همسایه بازی میکنه شبها معمولا یه بار بیدار میشه و میاد تو اتاق ما که من برش میگردونم تو اتاق خودش به نظرم حالا که عادت داشته جدا باشه پیش خودت نیار بعید میدونم اگه اتفاق خاصی نیفتاده این خوابها مشکل خاصی باشن
وقتی پارک میبریش اجازه بده با بچه ها دوست بشه و ارتباط برقرار کنه . بعد که اومدین خونه بهش بگو آفرین که دوست پیدا کردی .
صداى خنده هاى خدا را میشنوى ؟ دعایت را شنیده و به آنچه محال میپندارى ، میخندد ... دوست خوبم . برای سلامتی فرشته ی آسمانی من صلوات میفرستی ؟![smiley]s/sm_60.gif[/smiley] اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم [smiley]l/l_04.gif[/smiley]
بعد تشویقش کن به اینکه توی مهد دوستای زیادی هستن باهم بازی میکنین. ی جوری که مشتاق به مهد رفتن بشه . وگرنه چون توخونه تنها بوده .2روز که بره مهد بهونه میگیره.مامانشو میخواد
صداى خنده هاى خدا را میشنوى ؟ دعایت را شنیده و به آنچه محال میپندارى ، میخندد ... دوست خوبم . برای سلامتی فرشته ی آسمانی من صلوات میفرستی ؟![smiley]s/sm_60.gif[/smiley] اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم [smiley]l/l_04.gif[/smiley]
2810