2777
2789
عنوان

شامپو بدن

338 بازدید | 7 پست
دخترم متولد 24 دی 88 هستش. اخیراً پاهاش پوست پوست شده بردمش دکتر باستان زاده بهش پماد آدرما داد. یادم رفت بپرسم صابون یا شامپو بدن پی براش بزنم چون الان صابون جانسون می زنم. بنظر شما چه صابون و بدن شویی براش بزنم که زودتر خوب بشه
الهی با خاطری خسته از اغیار و به فضل تو امیدوار، دست از غیر توشسته و در انتظار رحمتت نشسته ام، بدهی کریمی، ندهی حکیمی، بخوانی شاکرم، برانی صابرم. الهی احوالم چنان است که می دانی و اعمالم چنین است که می بینی نه پای گریز دارم و نه زبان ستیر
کسی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
الهی با خاطری خسته از اغیار و به فضل تو امیدوار، دست از غیر توشسته و در انتظار رحمتت نشسته ام، بدهی کریمی، ندهی حکیمی، بخوانی شاکرم، برانی صابرم. الهی احوالم چنان است که می دانی و اعمالم چنین است که می بینی نه پای گریز دارم و نه زبان ستیر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

در فصل تابستان با توجه به مرطوب بودن هوا، افراد کمتر با عارضه خشکی پوست مواجه می‌شوند ، ولی با آغاز فصل پاییز و زمستان، ....

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: افرادی که به عارضه خشکی پوست مبتلا هستند، هنگام استحمام باید از روغن‌ها و لوسیون‌های مرطوب‌کننده استفاده کنند.

دکتر سیما رسایی افزود: در فصل تابستان با توجه به مرطوب بودن هوا، افراد کمتر با عارضه خشکی پوست مواجه می‌شوند، ولی با آغاز فصل پاییز و زمستان، رطوبت هوا کاهش می‌یابد و به همین دلیل عارضه خشکی پوست هم شایع‌ می‌شود.

وی اظهار کرد: خشکی پوست ممکن است از عوارض کم‌‌کاری غده تیروئید، سوء‌تغذیه و کمبود ویتامین‌های مختلف در بدن باشد. عوامل ارثی هم می‌تواند در بروز این عارضه موثر باشد.

رسایی تصریح کرد: اگزمای سرشتی عارضه‌ای است که با خشکی و خارش پوست همراه است و در صورتی که رطوبت پوست کاهش یابد، شدت اگزما هم افزایش می‌یابد.

این متخصص پوست و مو خاطرنشان کرد: شستشوی مداوم صورت و بدن با صابون و مواد شوینده قلیایی، خشکی پوست را افزایش می‌دهد. صابون‌های بچه کمتر موجب خشکی پوست می‌شوند و به افرادی که مبتلا به این عارضه هستند، توصیه می‌شود از این نوع صابون‌ها استفاده کنند.
مرسی لیونا جان
کسی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=451885
خاطرات یک جنین
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1