2777
2789
من وسایلم رو تو سایت همینا گزاشتم به نام saran شامل فرش وسایل بازی کودک تاب/ ماهی ننویی /فرش اتاق کودک/ فرش 12 متری/ میز tv گلدان و گل
فروش لوارم منزل لباس زنانه و بچه گانه نو و کار شده و در حدنو
http://tanazam.mihanblog.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس کیف خنک نگهدارنده Snack Pets طراحی زیبا و متفاوت نمونه اصلی(کیفیت اورجینال) با قابلیت باز شدن کیف و اشغال حداقل فضا و استفاده به عنوان سفره یا صفحه بازی کودکان! با قابلیت خنک و تازه نگهداشتن مواد غذایی کارکرد بوسیله قراردادن کیف یا ژل در فریزر قابلیت استفاده به شکل سفره یا صفحه بازی طراحی بصورت تاشو (اشغال حداقل فضا) قابل استفاده برای:گوشت ،میوه ، سبزیجات ، شیر ، ماست و ... مناسب برای استفاده در مدرسه ، پیک‌نیک ، کمپینگ و ... قابلیت خنک نگه‌داشتن مواد تا حدود 7 ساعت(طبق اطلاعات پکیج) BPA FREE - PVC FREE - LEAD FREE - PHTHALATE FREE قابل استفاده به عنوان کیف کودک و قرار دادن وسایل مختلف مثل عروسک ، اسباب بازی و ... قابل شستشو امکان انتخاب طرح مورد علاقه شما سایز حدودی در حالت باز: 25cmx17cmx15.5cm سایز حدودی در حالت بسته: 25cmx17cmx5cm بدنه برزنتی نرم دارای لایه نگهدارنده ژل دارای استاندارد CE قیمت 24700 09137290540 جهت سفارش پیام بدین پرداخت درب منزل در تهران هزینه ی پیک شش تومن