2777
2789
عنوان

دغدغه این روزهای ما (مامانای خرداد 91)

| مشاهده متن کامل بحث + 164663 بازدید | 612 پست
مامان فرزین جون من برای سانیار زنبوری طراحی کردم
خیلی از طراحی هام هم سیاه و سفید هست و فقط باید روی مقوای زرد چاپ بگیری !اینوطری هزینه چاپ رنگی هم حذف شده برام ! مثل ریسه و لیبل غذا و ... ایمیلت رو بده تا برات بفرستم
خدای مهربونم دوستت دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

در مورد تولد گرفتن:

من تا زمانی که سجاد انقدر کوچیکه که درکی از تولد و ....نداره ،نمیگیرم

اگه بخام بگیرم میذارم یه روزی که خودش کلی ذوق کنه از اینکه کادو یه تولدش رو بدی دستش و بهش بگی"پسرکم،تولدت مبارک

اما چه زود گذشت یک ساااااااااال

انگار همین دیروز بود
سلام خانوما. بچه های شما چند تا دندون دارن؟ برای هر دندونی که داشتن در می آوردند یه ذره بدغذا شده بودند؟ من این روزها برای هر قاشق غذایی که می خوام به علی بدم باید هزارتا بازی باهاش بکنم!
خونه ی مامان اینا هم چند بار بهش شیرینی داده اند خورده برای همین الان خیلی علاقه به بیسکوییت پیدا کرده! البته همه ی مزه ها را دوست داره. ولی من سعی کرده بودم شیرینی بهش ندم خو! :(
در مورد دندون من قبلا گفته بودم.....الان یه دونه دندون اضافه شده .....شده 9 تا دندون.....البته 3 تاش تازه سرش اومده بیرون

راستش من وقتی میبینم که مادر ها با اصراری که روی غذا خوردن بچه هاشون دارن،بدتر باعث بد غذا شدن بچه ها میشن...برا همین سر غذا خوردن به سجاد گیر نمیدم

اگه خواست میخوره...اگه میل نداشت نمیخوره......به همین سادگی!

تجربه ثابت کرده اگه بچه ها بفهمن که ما روی غذا خوردنشون حساسیم.....ماجرا بدتر میشه....و چند سالی باید الکی حرص بخوریم

اینی که گفتم منظورم این بود که: قاصدک جان....بذار نی نی راحت باشه.....بد غذا شدن بچه ها از همین موقه ها شروع میشه........لازم نیست این مدت با اصرار و بازی هایه مختلف بهش غذا بدی

بشونش سر سفره و کم کم که میذاری دهن خودت طرف دهن اونم ببر

در مورد شیرینی ندادن به بچه ها هم، راستش به نظر من اینکه شما و و بعضی مامانایه دیگه به بچتون یه طعمی رو نمیدین.....کار زیاد درستی نیست(شاید بشه گفت داره افراط میشه)

طعم شیرین اگه بد بود ، خداوند خودش اکثر میوه ها رو شیرین قرار نمی داد

راه سالم غذا خوردن،حذف بعضی طعم ها نیست
راهش اینه که شما کلا رژیم غذایی خونتون رو ببرید به سمت غذا هایه سالم و ترجیحا گیاهی....

البته اینا همش چیزاییه که من خودم بهش رسیدم...ممکنه شما قبول نداشته باشی...
سلامممم دوستان

مامان سجاد جون سانیار آخرین بار در 9 ماهگی مرکز بهداشت برده بودم قدش رو 77 سانت گفتن
الان حس میکنم ماشاله قدش بلند تر شده ولی خودم نگرفتم ببینم چنده!
وزنش هم الان 12 کیلو هست
سانیار من یه هفته دیگه 11 ماهه میشه
خدای مهربونم دوستت دارم
مامان سجاد اینی که من گفتم به این معنی نیستش که من برای غذا خوردن علی خیلی گیر بهش می دم. نه اصلا. من خیلی آزاد می گذارمش واسه ی غذا خوردن. بعضی موقع ها حتی با این که همه جا را کثیف می کنه می ذارم خودش غذاشو بخوره. ولی برای غذا خوردنش وقت می گذارم. که فکر می کنم این خیلی خوب باشه! البته این فقط یه فکره:)
در مورد شیرینی هم من بهش خرما می دم. روزی دوبار. یا شیره ی انگور و شیره ی خرما. همه ی میوه ها را بهش می دم بخوره. منظورم از شیرینی شیرینی های کاذب بود که فقط حجم معده ی کوچولوها را پر می کنه و هیچ خاصیتی نداره براشون!
این که این سئوال را پرسیدم می خواستم ببینم برای دندون درآوردن طبیعیه که بچه ها کمی بدغذا بشن؟ خدارو صد هزار مرتبه شکر علی اصلن بدغذا نیست!
2810