قاصدک جون خوش اومدی .. تولد علی کوچولو هم پیشاپیش مبارک .. از واکسن یک سالگی نترس عزیزم .. بهترین واکسن واکسن یک سالگیه .. توی بازوی بچه ها میزنن و هیچ تب و واکنشی نداره .. منم تولدم خودمونیه .. الینا از همه بیشتر پایه مهمونی و شلوغیه جییییییییغ میکشه و اون وسطا تند تند چار دست و پا میره و ذوق بچه ها و مهمونا رو میکنه .
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
ممنونم نگران واکسن نیستم :-) منم یه تولد ساده میگیرم ایشالا. البته فقط خانواده ی خودمو. چون برادر شوهر و خواهر شوهرم نی نی هاشون دوماه إز علی کوچیکترن. میترسم با تولد گرفتن من اونا هم تو زحمت بیفتند. :-)
مامان سجاد تم چیز خاصی نیست. بیشتر جینگولک بازیه! یعنی مثلا همه ی پذیرایی. و وسائل تزیینی به شکلی خاص مثل زنبور طراحی بشه!
سلام بههمه دوستای خوبم برام خیلی جالبه با وجودی که ندیدمتون و نمیشناسمتون ولی بعد از چند وقتکه میام و پست هاتون رو میخونم براتون احساس دلتنگی میکنم.... چند تا سوال داشتم که دیدم بهشون اشاره کردید...اول اینکه حالا که نی نی هاموندارن یکساله میشن چه تفاوتی باید تو غذا خوردنشون ایجاد کنیم؟یعنی دیگه مجازهستیم خوراکی هایی که تا الن نمیدادیم بهشون بدیم؟؟؟ واینکه ساعات غذا خوردنشون باید تغییری کنه؟منظورم اینه که چون بزرگتر شدن باید وعده های بیشتری بدیم بهشون؟
مامان نازی جون منم میخوام واسه دخملیم جشن تولد بگیرم و 40 نفر ازاقوام هم لیست کردم واسه دعوت..الان نزدیکه دوهفته هستش که شروع کردم با کلی ذوق وشوق براش تم کفشدوزک طراحی میکنم...تو سایتها میدیدم که واسه طراحی و چاپ و کلن تحویل این تم ها هزینه چند صد هزار تومنی میگیرن ولی برای من هزینش تقریبا صفر شد.فقط باید کارامو بدم واسه چاپ که اونم سوال کردم گفتند واسه چاپ هر a3 دو هزارتومن میگیریم...همیییییین
من اصفهانیم. دکتر علی می گفتش که الان باید وعده های غذایی بیشتر بشه. حداقل 5 وعده غذا در روز. البته میوه و آبمیوه جز وعده ها حساب نمیشن. می گفت برای این سن دو تا خرما در روز لازمه خوردنش!
بچه ها من تا حدی فتوشاپ بلدم برای تولد نی نی ها اگه خواستین چیز یطراحی بشه تا حد توانم بعنوان هدیه تولد نی نی های همسن پسرم براتون انجام میدم
به نظر من تولد تم دار قشنگه حالا نمیخواد همه چیز رو تم دار کرد مثل لیوان و بشقاب و نی و ... که هزینه زیاد بشه ! در حد چند تا تزئینات هم باشه باز هم قشنگه
جشن تولد یکسالگی اولین تولد رسمی نی نی محسوب میشه و ازین نظر اهمیت داره برای من! حتما نمیخواد با مهمونای زیاد برگزار بشه مهمونی خودمونی هم صفای خودش رو داره