2777
2789
وای دیبا جون شروینم دقیقا همینجوریه اینقدر که کنترل تلویزیون رو دوست داره اسباب بازیاش رو دوست نداره . بجز غذا خوردنش که پدر منو در اورده .

بچه ها شروین دوتا دندون داره ولی دکترم گفته چون دندونهای بالاش در نیومده برو عکس مچ دست بگیر شاید کلسیم بدنش پایینه ، عسلای خاله چندتا دندون دارن ؟؟؟؟ صبا جون دکتر شما چیزی نگفته ؟؟؟

صبا جون شروینم خیلی غریبی میکرد ولی عید ما رفتیم یزد ، درو برش پر بود از فامیل هر روز سه چهارتا فامیل خونمون بودن . دو روز غریبی کرد ولی کم کم یخش وا رفت .امروز رفته بودیم دکتر هر کی میگفت بای بای دارم میرم دد بغلش میشد. بنظر من جاهای شلوغ زیاد برو . من روزی دوبار شروینو میبرم بیرون که یه بارش یا پارکه یا هایپر . همون اول هم شروینو دست کسی نمیدم براش توضیح میدم که این کیه چه نسبتی داره ،تمام وقتم توی دید شروینم ، وقتی هم میبینم دوست نداره سریع میگیرمش .
CafeMom Tickers

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای خوبم.سلام مامان قند عسل.این مدت ک نبودم مشکلات زیادی داشتم.دلم واستون تنگ شده بود.ویانا الان 8 ماهو 18 رورشه. 2 ماهی هست ک میشینه و دستشو به دیوار میگیره پا میشه 4 تا دندون داره.خیلی بد غذا شده بگید چکار کنم؟راستی رفلاکس بچه هاتون کاملا خوب شده؟
سلام ویانا جون
خدا بد نده ،غصه نخور شروینم هیچی نمیخوره فقط روزی ده تا قاشق حریره ، دکترم گفته بزور بهش هیچی ندم هر ده روز سوپ درست میکنم ولی لب نمیزنه .ولی خدا رو شکر رفلکسش کامل برطرف شده .
CafeMom Tickers
سلام بچه ها
صبا جون به قول ندا سعى کن زیاد بیرون ببریش ولى اگه میگى انجام دادى و فایده نداره دیگه باید صبورى کنى

واى ندا یعنى واقعاً نیازه این عکسه که میگى؟!!!! ارمیا هم فقط یه دندون درآورده اون یکیشم در آستانه ى دراومدنه هر دوتا هم پایینن، چند روز پیش هم ازش آز خون گرفتیم که اتفاقاً کلسیم هم یکى از مورداش بود که خدارو شکر کمبود نداشت

سلام مامان ویانا، خوبى خواهر؟ دلمون برات تنگ شده بود. خدا بد نده، ویانا که طوریش نشده بود؟
ارمیا هم تا ماه پیش هرزچندگاهى خیلییی کم بالا میاورد که گوش شیطون کر الان خوب شده

راستى من بالاخره تونستم پرت کردن توپو به ارمیا یاد بدم هورااااااااااا. ندا چجورى مفهوم دد رو به شروین یاد دادى؟

بچه ها نى نیاتون باى باى هم میکنن؟
خدایا دوستت دارم
سارینا هم دو ماهگی خیلی غریبی میکرد بغل هیچکس غیر از من وباباش نمیرفت اینقد بردمش بیرون و مهمونی و اینقد تو عید خونم شلوغ بود که دیگه الان عادت کرده
سارینا الان بای بای میکنه خودم دستاش رو میگرفتم تکون میدادم که یاد بگیره الانم تا یه اهنگ از تی وی پخش میشه شروع میکنه بای بای کردن و دس دسی کردن
بچه ها بیاین راجع به برنامه ی روزانه مون صحبت کنیم
صبح چه ساعتی بیدار میشیم؟ نینی ها کی بیدار میشن؟ کی صبحانه میخورن؟ کی ناهار؟ ظهر چقد میخوابن؟بعد از ظهر ها بانینی چیکار میکنید ؟چه بازی هایی؟ و...
بچه ها بیاین راجع به برنامه ی روزانه مون صحبت کنیم
صبح چه ساعتی بیدار میشیم؟ نینی ها کی بیدار میشن؟ کی صبحانه میخورن؟ کی ناهار؟ ظهر چقد میخوابن؟بعد از ظهر ها بانینی چیکار میکنید ؟چه بازی هایی؟ و...
دیبا جون خدا روشکر که ارمیا مشکلی نداره ، من دو ماهگی آز خون دادم . دکتر گفت سالی یه بار آز بده سالی یه بار هم عکس مچ دست . خدای نکرده اگه کلسیمشون پایین باشه موقع راه افتادن پاشون پرانتزی میشه . پس بهتره هر کی آز نمیده حداقل عکس بگیره ،خیالمون راحت میشه .
هر وقت لباس تنش میکنم بهش میگم داریم میریم دد ،وقتی هم میریم توی حیاط بازم بهش میگم .بعد یه هفته اونم سر ساعت همیشه میگه دد . الانم دارم بای بای رو باهاش تمرین میکنم .

شروین ساعت 8 صبح بیدار میشه . قطره آهن میخوره .
9 -10 میریم گردش .وقتی رسیدیم خونه میوه میخوره .
ساعت 11-12 ناهار میخوره . اگه خونه خودم باشم 12 -2 میخوابه .وقتی بیدار شد مولتی ویتامین میخوره . (اگه خونه مامانم باشم کمتر میخوابه )
3-4 شیرخشک 210 سی سی میخوره .
5-6 قطره آ_د رو میخوره ،بازم میریم گردش .وقتی اومدیم ابمیوه میخوره .
7-8 حریره بادام با موز میخوره . 8-9 میخوابه . (بعضی روزا 9 میخوابه تا 8 صبح )
11-12 شب هم 210 تاشیرخشک میخوره .(اگه روزا بخوابه ساعت 11 میخوابه )
7 - 6 صبح هم 210 شیرخشک میخوره .
بازی هم که هر وقت شروین اراده کنه ما مخلصشیم . کلی شعر براش میخونم دو تا کتاب داره که با هم ورق میزنیم اگه تنها باشه همشو میخوره . دالی بازی میکنیم . فلش کارت صدافرین براش گرفتم بهش نشون میدم ولی خیلی واکنش نشون نمیده . توپ بازی هم میکنیم خیلی دوست داره ولی هنوز یاد نگرفته توپو بسمت من بفرسته .
CafeMom Tickers
سارینا 10صبح بیدار میشه
10ونیم صبحانه میخوره بعد با اسباب بازیهاش بازی میکنه منم براش شعر میخونم و ناهار میدرستم.
12شیر میخوره بعدش چند دقیقه تو رورویک میذارمش .
1ونیم ناهار میخوره و قطره آهن که تو آبش حل کردم.
2 میخوابه.
5بیدار میشه عصرونه میخوره وباهم اغلب میریم بیرون.
بعد که برگشتیم بازی میکنم باهاش بعدش شام میخوره.
حدود ساعت 12 هم میخوابه.

2810