2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامانا بیاین اینجا با هم باشیم http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=402389&PostID=15550400#15550400
تورا سپاس بیکران که داده هایت بیکران است روز رسانی شکر تورا سپاس به هرچه داده ای کم یا بیش تورا سپاس به هرکه داده ای غیر یا خویش
آپلود عکس

مزون لباس کودک دخترک پسرک در سعادت اباد 09381554314

ادرس تاپیک :http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=414333&PageNumber=2

نمونه کارها تو وبلاگ هست http://niiniicenter.blogfa.com/
مزون و شو دائمی لباس کودک در شهرک غرب www.soroushmezon.ir 09381554314
سلام دوست جونیام
بیاید از کاراى جدید بچه هاتون بگید
و اینکه ٨ ماهگى چند کیلو بودن

راستى خوش اومدى مامان پسملى، تو کوچیک ترین مامان اینجایى

پسر من ٨ ماهگى با لباس ٩ کیلو بود. دیروز هم توى ٨ ماهو ١ روزگى اولین دندونش جوونه زد.نمیتونه سینه خیز یا ٤ دست و پا بره اما وقتى میزارمش زمین همه ى حالو دور میزنه بسکه غلت میخوره و دور خودش میچرخه، دس دسى میکنه و تازه به اصرار خانواده گزاشتمش تو روروئک یکم عقبى میره

بچه ها پسر من اصلاً بلد نیست چطور باید رو به جلو قدم برداره و نمیتونه وزن خودشو رو پاهاش تحمل کنه دیدم که بچه ها میگن نى نیاشون به وسیله ها دست میگیرن و پا میشن.چطورى بهش کمک کنم و یادش بدم؟؟؟؟؟
احساس میکنم هنوز مفهوم ماما و بابا رو نمیدونه، خیلى کم حرف میزنه و چیزایى که میگه: بب مم عم
احساس میکنم یکم عقبه
بچه هاى شما چیکارا بلدن؟ بلدن توپو قل بدن یا پرتاب کنن؟
چجور بازیایى باهاشون انجام میدید؟
چقدر سؤال پرسیدم ولى تروخدا جواب بدید یکم نگرانم
خدایا دوستت دارم
سلام دختر من 4تا دندون در اورده الان میتونه سینه خیز بره داره سعی میکنه اجسام رو بگیره وبلند شه.بای بای میکنه .اصواتی مثه میم ونون رو تکرار میکنه الان هم دستش تو کیبورده نمیذاره من تایپ کنم
سلام دوستای گلم
پسر من ٨ ماهگى با لباس100/ 9 بود. نمیتونه سینه خیز یا ٤ دست و پا بره اما وقتى میزارمش زمین همه جا میره از این سر خونه غلت میزنه تا اونسر خونه .همچنان دو تا دندون داره .
با انگشتای کوچولوش هر چی رو فرش باشه ورمیداره ولی نمیخوره . دستاشو حرکت میده تا بغلش کنم . وقتی چیزی بخواد نگاش میکنه و شروع میکنه جیغ زدن . خیلی بازیگوشه غذاشو باید جایی بخوره که کسی نباشه و کاملا ساکت باشه . چون همش دنبال صداهاست .
عاشق کاغذ پاره کردنه برای همین دوتا کتاب براش گرفتم ولی دیگه چیزی ازش نمونده
همچنان توی روروئک رو به عقب میره ولی کاملا بسمتی که خودش نشون گرفته میره یا میره سمت تلویزیون یا میز تلفن . توی رورئک کاملا روی پاهاش وامیسته. عاشق اینه که بزارمش کنار مبل یا میله تختش پنج دقیقه وایسه .

همش میگه دد تا چشمش باز میشه میگه یه ساعت هم وقت داری ببریش بیرون وگرنه میفته به گریه . اگه ده بار بگیم بابا ، بزحمت میگه . تازه بیشتر وقتا دهنشو باز و بسته میکنه ولی صداش در نمیاد .

اگه نخواد با اسباب بازیش بازی کنه پرتش میکنه کاری هم نداره توی خیابونیم کجاییم ...
دیبا جون نگران نباش پسرعموی من بیست روز از شروین کوچیکتره ولی هم سینه خیز میره هم به کمک مبل بلند میشه ولی وزنش خیلی کمه .البته بچه دوم خانوادست .
من برای شروین شعر زیاد میخونم البته بیرون هم که میریم همش دارم باهاش حرف میزنم . روزا دستشو میگرم کمی راه میبرمش . کمتر توی رورئک میزام شاید چهار دست وپا بره خودم هم جلوش انجام میدم شاید یادگرفت .

CafeMom Tickers
واى ندا جون خیالم راحت شد خواهر
چقدر ارمیا و شروین شبیه همن بجز این قضیه که دستشو میگیرى کمى راه بره، ارمیا دوس داره ایستاده نگهش دارم ولى هنوز بلد نیست رو به جلو قدم برداره یا اینکه خودش بایسته
منم کتاب شعر زیاد براش میخونم اونم خیلى توجه میکنه، با دستام تا ١٠ براش میشمارم که عاشق این کاره و خیلى ذوق میزنه، هر روز صداى حیوونا رو براش میگم، چند روزه دارم سعى میکنم پرت کردن توپ و قل دادنشو بهش یاد بدم
منم خیلیییی کم تو روروئک میزارم
همشم دوست داره بشینه و با تلفن، موبایل یا کنترل بازى کنه، اگه اینارو دستمون ببینه اینقدر نق میزنه و گریه میکنه تا بدیم دستش
خدایا دوستت دارم
2810