2777
2789
عنوان

به به به ۹۷ هم یارانه دادن

| مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 34 پست
همونم میگیرنا😅😅

کاچی بعضی هیچی   

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شغل همسرتون چیه اگ دوسن داری جواب بده

نظامیه 

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
بپرس گلم

عزیزم منم سه تا بچه دارم دوتا دختر یه پسر 

واقعا کم اوردم دیروز رفتم لباس گرم بخرم برا بچه ها برا هر کدوم شد نزدیک ۳۰۰ تمام پس اندازم رف واقعا دیگه نمیدونم باید با این گرونی چیکار کنم شما چیکار میکنید که کم نمیارید 

خدایا شکرت که دوقلوهام دارن دوساله میشن 😍😍                تیکر دوسالگی عسل و مربای مامانه 😘👼👼
چه زود گذشت تبریک میگم عزیزم  ب پااا ۵تا ویرانگر نشن لطفا😐😒

میسی گلم 

اره به خدا فقط از همین میترسم  

عزیزم منم سه تا بچه دارم دوتا دختر یه پسر  واقعا کم اوردم دیروز رفتم لباس گرم بخرم برا بچه ها ...

الان که واقعا هزینه ها سرسام اوره 

خوب من مادرم و مادرشوهرم کنارش کمک میدن بهم 

مثلا مادرم خیاطه بیشتر لباس برا بچه ها میدوزه یا به بهانه عید و روز دختر و روز مادر و روز پدر برا هممون لباس میگیره 

یا مادر شوهرم هر دفعه مایحتاج خونه میگیره یا به بهانه عید و تولد ۲تومن یا ۳تومن میده شوهرم 

میشه بپرسم از چه سنی وارد نظام شدن؟؟ الان پلیسن؟؟؟؟

نه پلیس نیس نمیتونم دقیق بگم 

دوسال سیمان بود بعد آزمون استخدامی داد قبول شد یعنی دقیق ۲۵ سالش بود 

الان که واقعا هزینه ها سرسام اوره  خوب من مادرم و مادرشوهرم کنارش کمک میدن بهم  مثلا ماد ...

خوشبحالت پس قدرشونو بدون خیلی خوبه اینجوری  😊

خدایا شکرت که دوقلوهام دارن دوساله میشن 😍😍                تیکر دوسالگی عسل و مربای مامانه 😘👼👼

چقد خوب واقعا دستشون درد نکنه دیگه خیالت راحته همه هزینه هاشو پوشش میده راحت میتونی یخوردشو واسه جهازشم بذاری کنار  

لینک گروهم. خوشگلا بیان https://t.me/joinchat/A5tcHhB1XOoiZNXSsd07HQ                        لینک کانالم: https://t.me/fargolgallery1
چقد خوب واقعا دستشون درد نکنه دیگه خیالت راحته همه هزینه هاشو پوشش میده راحت میتونی یخوردشو واسه جها ...

اره ولی هیچی بدبختی نمیمونه 

جهیزیه هم که اصفهان سرسام اور زیاد میدن

2810