2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1734621 بازدید | 44643 پست

در مورد مهمونیا ک گفتید ...من همیشه غذام ب اندازس نهایت اگ اضافم بیاد واس ی وعده بعد خودم و همسرم میشه ....من گوشت رو ب تعداد افراد ی تیکه میزارم بعد هر س نفر ی تیکه اضافه هم میزارم اگ مهمونام شکمو باشن ب ازای هر دونفر ...واس برنج هم هر نفر ی پیمانه در نهایت ی پیمانه هم واس ته دیگ ی پیمانه هم اضافه ...اگ شکمو باشن دو پیمانه اضافه ...برنج درس میکنم با خورشت یا جوجه یا اکبر جوجه با ی سالاد یا کاهو یا کلم یا شیرازی گاهی سالاد ماکارونی با ترشی و اگ ماستم باشه میزارم واس پذیرایی هم شکلات چایی میوه تخمه حالا اگ کیک خونگی هم باشه یا پفیلا یا پفک هندی اونم میارم ..

هر چه تبر زدی مرا ... زخم نشد...  جوانه شد.

ی خانونم پرسیده بودن واس ساک خرید چ پارچه ای ..پارچه های برزنتی یا لی خوبه واس ساک خرید محکمه ...میتونید از سلوار یا دامن لی بلااستفاده هم اینکارو درست کنید 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشید من یکم دیرتر از موضوعات نظرمو میزارم ...هم کلاس میرم هم نی نی هم کارای خونه عقبه ...یهو میام اینجا میخونم همه رو با هم ج میدم 😊😊خدا روشمر اینهفته خونم مرتب بود ب جز اتاق خواب ک ی تکووووون حسابییییی لازم داره ی روز باید بکوبمش از اول بسازمش

خانوما حالا که پاکسازی کردیم کشو ها و کمدا رو لباسا و ... رو خواهشا باز اخر سالی خرید الکی نکنید.فکر کنید ببینید واقعا ضروریه یا نه.پول خریدا رو نگه دارید تعطیلات بیرید بیرون خوش بگذرونید.

من دوست دارم وسايلاي اضافي خونه مامانموبدم بره ولي قبول نميكنه شايديه نيسان    باشه

مامان منم همینطوریه.لباسای نوزادی ما رو هم نگه داشته.البته منم لباسای نوزادیم خیلی دوس دارم.حتی روروکمم گذاشته کنار.  

خانوما ما تعطیلات میریم شهرمون.باید سوغاتی بگیرم اونم توی این گرونی کمر شکن.تصمیم گرفتم واسه اونایی که بچه کوچیک دارن نمد درست کنم.اما واسه بقیه یه سری لباس کادویی که بقیه بهم دادن و سایزم نبوده یا رنگش دوست نداشتم ببرم.کسی ایده ای داره؟

خانوما ما تعطیلات میریم شهرمون.باید سوغاتی بگیرم اونم توی این گرونی کمر شکن.تصمیم گرفتم واسه اونایی ...

براي دخترا ازنمدتل درست كن منم دوسال پيش اونطوري درست كردم خوشگلم بود.اون لباسهاهم اگرسايزشون ميشه چه بهترببر

من باردار بودم بچه ها خارج رحم بود ولی  دعا کنید برام  خیلی داغونم

من سراغ دارم خیلیا بارداری خارج رحمی داشتن.بعدش بچه دار شدن خیلی راحت.امیدوارم واسه تو هم همینطور باشه

2810