2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1743116 بازدید | 44774 پست

خب برم سراغ خروجی های امروز:

🍁سه جفت کفش کهنه همسر(کنار سطل زباله)

🍁دو عدد لباس محل کار همسر(کنار سطل زباله)

🍁ساک ورزشی خیلی کهنه(کنار سطل زباله)

🍁گل و گلدون دکوری مصنوعی(بازیافت)

🍁تنگ شیشه ای ماهی(بازیافت)

🍁خود بازیافتی ها

پوشاک نیاز به جایگزینی نداره

ماهی هم دوسالی هست نمیخریم پس تنگ هم جایگزین نمیشه

ساک ورزشی هم یکی دیگه داره همسرم

دوستان من خیلی مقاومت کردم برای عدم شلخته شدن خونه روفرشی نندازم یا روی مبل ها چیزی نندازم ولی واقعا ...

شادی جان من تا وقتی بچه هام کوچیک بودن کلا روی مبل رو پوشوندم م قع اومدن مهمون زود برمیداشتم.الان مبل هام واقعا تمیز و نو موندن .در این گرونی باید یه کم هم مواظب تمیزی وسایل هم باشیم چون واقعا خریدنشون خیلی سخته.بعدها دیگه اصلا استفاده نکردم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شبتون بخیریه سوال ازتون داشتمشما از اینا دارین؟من روی جهیزیه داشتمولی خیلی استفاده نمیکنم،شاید ماهی ...

سلام عزیزم. من داشتم ولی دیدم خیلی دست و پا گیره. گذاشتم خروجی.

upstanding,masterful,lucky,minimalist,brave,unique
دوستان من خیلی مقاومت کردم برای عدم شلخته شدن خونه روفرشی نندازم یا روی مبل ها چیزی نندازم ولی واقعا ...

من از وقتی فرش و مبلم رو کاور کردم دیگه خیالم راحته و نگران این نیستم که دخترم روی فرش و مبل چیزی بریزه چون روفرشی و رومبلیم رو راحت میندازم تو لباسشویی میشورم

روفرشی فقط قسمتی که بیشتر میشینیم انداختم قسمت تلویزیون نیازی نداره به نظرم

رومبلی هم یکی از دوستان عکسشو فرستادن که با پارچه همرنگ مبلشون دوخته بودن(فکرکنم چارخونه جان بودن) منم مثل مال ایشون درست کردم چون پارچه ش کلفته خیالم راحته دیگه

نهال🌱

ممنونم دوستان امروز دوتا پتو مسافرتی سبک دراوردم برای همین کار

ولی الان بیرونم

روفرشی دوتا دارم ولی دومتری مخمل سنگین که خوب قاعدتا قابل استفاده نبست

یه راهنمایی دیگه ام میخواستم

تصمیم داشتم برای عید یه دامن رنگ نود بخرم با شومیزام بپوشم 

الان پشت ویترین یکی از مغازه ها سارافن خوشگل دیدم

فکر کردم سارافن پوشیده تر وراحتر

بیرونم می تونم بپوشم با همون شومیزام نظر شما چیه

سارافن برای دید وبازدیوهای عید تو خونه می خواستم

شادی صدام کنید
ممنونم دوستان امروز دوتا پتو مسافرتی سبک دراوردم برای همین کارولی الان بیرونمروفرشی دوتا دارم ولی دو ...

سارافون راحت تره ولی مد پایدار نیست 

من کلا دامن هم دوست ندارم الانم دیگه کسی نمیپوشه همه شومیز شلوار میپوشن 

نتیجه گیری: با سارافون موافقم

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
ممنونم دوستان امروز دوتا پتو مسافرتی سبک دراوردم برای همین کارولی الان بیرونمروفرشی دوتا دارم ولی دو ...

من با سارافون تو خونه راحت نیستم گلم 

اهل دامن پوشیدنم نیستم 

ولی اگه دامن میپوشید هردوشو بگیر چه اشکالی داره 

❌لایک❌
سلام عزیزان.من فاطمه هستم و ۳۹ سالمه.مامان دو تا نوجوان ۱۵ و ۱۲ هستم. تاحالا خواننده خاموش بودم ولی ...

سلام همه اتفاقات خوب زندگی من بعد از چهل سالگی افتاد،حس خوبیه ،یهویی به بلوغ خاصی میرسی، بیشتر میتونی خودتو کنترل کنی،خیلی چیزا برات مهم نیستن دیگه ،درعین حال که حس می‌کنی  یه جوون بیست ساله ای پختگی حاصل  اینهمه سال تجربه رو هم باخودت حمل میکنی،وقار و متانت بعد از چهل سالگی خیلی لذت بخشه 

مامانم یه بافت پارسال برام خرید انقدر گرمه که نمی تونم بپوشم

ورودی های اینجوری کلافه ام می کنه

چون مامانم گرفته دلم نمیاد بذارم خروجی

سلیقه مون با هم یکی نیست

شادی صدام کنید
سلااامدلم یه پاکسازی حسابی میخوادولی همش سرکارم 😢خونه ی کوچیک کارش سخت تره

باید تقسیم بندی کنید هر دفعه یک جای کوچیک و پاکسازی کنید بعد یه مدت که خلوت بشید کل خونه رو در حد ۲ ساعت هم میتونید تمیز کنید

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را