2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1733505 بازدید | 44587 پست

معمولا سه شنبه ها و جمعه ها نظافت منزل دارم

دوروز در هفته 

حیاط جارو کردم و تراسم شستم و ترتمییز شدن🥰

خونه ها رو جارو کردم و گردگیری و برق انداختم آینه ها و درب ورودی و  کابینت چنتایی که لک آب و دست بودن😍

ظرفها رو شستم جمع کردم سینک هم خشک کردم 🥰

لباسها رو شستم فعلا نم دارن بعد تامیزنم سرجاشون میرن😍

برای عصرونه هم سوپ اورد مادرم 🥰

گلهارو هم آبیاری کردم 😍

دیگه کاری ندارم تا فردا انشالله🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به احتمال زیاد فردا برم کمک خواهرم و اونجا فعالیت دارم

😉☺️ جمعیتشون زیاده و دور ریز فراوان فقط یه اجازه بده زیر رور میکنم خونه ها رو 😂

و یه نفس راحت بکشه و خیر ببینی  بگه کافیه😅

مممنونم عزیزم از شما هم مبارک باشه . بخوای دید کامل داشته باشی که باید راف دو طبقه بگیری و بچینی داخ ...

ممنونم

بله خیلی خوب شده

حتما سرفرصت تهیه میکنم

ممنون بابت عکس و راهنمایی

شادی جان از شماهم ممنون بابت اظهارلطف

صرفه‌# جویی در پست😅💚

خدایا شکرت   به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود💚
دوستان من جدول حدیث جان تو دفترم کشیدمزیرش هزینه های اضافی ماهانه نوشتمهدف مالی خروجی این جدول ام نو ...

موفق باشی

منتظریم😍

خدایا شکرت   به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود💚
دوستان من جدول حدیث جان تو دفترم کشیدمزیرش هزینه های اضافی ماهانه نوشتمهدف مالی خروجی این جدول ام نو ...

انشالله که موفق میشی عزیزم  

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"

✅️فرصت شد یه کابینت تمیز کنم وچون ظروفش دیرتر استفاده می کنم همه شستم 

خانم های عزیز راجبع خونه تکونی من دارم یه برنامه ای از خودم اجرا می کنم گفتم اینجا بذارم شاید به درد خانم های بچه کوچیک دار وخانم های شاغل بخوره

به این شکل که الان که هوا سرده کابینت ها وکمد دیواری ها تمیز بشه

نزدیک عید فرش ها ومبل ها وپرده که خیلی جلوی چشم واون تایم هوا بهتره از جهت خشک شدن اینا

پتوها وروتشکی ها واین قبیل بمونه برای تابستون

شادی صدام کنید

سلام دوستان عزیز‌؛ 

خروجی آبانماه؛ 

✔️دوتا واکس یکی خشک شده بود یکی دیگه هم دیگه چیزی توش نبود و به سختی میشد ازش استفاده کرد. 

✔️یک تیشرت. 

✔️یک جفت جوراب

✔️یک خودکار که تموم شده بود. 

✔️انبر سالاد که خراب شده بود. 

✔️تعداد زیادی اسکیرین شات که نت برداری شد و پاک شد. 

به احتمال زیاد، چند آیتم از لوازم بهداشتی و آرایشی باید شارژ بشن، چون قبلی ها رو به اتمامن. 

این ماه هم بجز خرید اقلام خوراکی و شوینده ورودی دیگه ای نداشتم، همچنان با مینیمالیسم آرمانی خودم فاصله دارم  اما از خودم راضی ام که اینقدر تونستم تو این راه ثابت قدم باشم🤗

عزیزم میتونید از مخلوط آرد و روغن کف قالبتون بمالید و روش مواد کیک رو بریزید دیگه کاغذ نیاز نیست . ...

ممنونم. قالب چندتا دارم ونمیخوام ورودی جدیدداشته باشم. ولی روغن واردروتاحالا امتحان نکردم

لطفالایک نکنین. 
2810