2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1734565 بازدید | 44643 پست
ولی به نظر می رسه که هست

اینطوری فکر نکنید من که بعنوان یک عضو کوچیک اینجا خوشحال میشم دوستان پیام بذارن و تبادل اطلاعات داشته باشیم 

شاید گزارش روزمرگی دوست نداشته باشم اما با گزارش خروجی واقعا لذت میبرم و شارژ میشم

ققنوس

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه تجربه ازخودم 

هرروز بیشتر استراحت میکنم 

بیشتر کسلتر و خسته ام

همون لحظه یه شک وارد میکنم

بلند میشم میگم فلانی قراره بیاد تو ذهنم

و شروع میکنم کمر همت رو میبندم کار های خونه 

میکنم.اینقدر انرژی خوب آزاد میشه ازم

سرحال میشم و حس بی انرژی بودنم از بین میره 

خواستین امتحان کنید 🫶

اونایی که دلشون نمیاد وسایلی چیزی رو بندازن بره

یا چیزای خرابو برای خودشون دارن و خوبا رو برای مهمان .وحس میکنن همه چی گرون شده باید دستمون نگه داریم 

اصلا استرس و نگران آینده نباشین

و اون چیزها رو بدین بره خدایی که تا الان مارو داده و بهمون از در و غیب روزی رسونده

خدای فرداهای مام هست بدین به افراد دیگه تا اونا استفاده کنن برکتش تو زندگیتون میاد

💫ازهرچیم دارین استفاده کنید حالشو ببرید 

لذت ببرید و بیشتر داشته هاتون رو ببینید 💫 

خانم های عزیز ببخشین اگه زیاد پیام میزارمفقط هدفم اینه که سخت نگیرید زندگی رو و هرچیزی که رو مختونه ...

خیلی خوشحال شدیم 🥰

ازخروجی هاتون هم بگید چیا حذف کردید بریم انبارو بگردیم شاید چیزی پیداشد

من یک ماکسیمالم تاحدودی 

خیلی خوشحال شدیم 🥰ازخروجی هاتون هم بگید چیا حذف کردید بریم انبارو بگردیم شاید چیزی پیداشدمن یک ماکس ...

خروجی های اولم لباسهای خودم و همسرم که بشدت زیاد بودن وظرف اشپزخونه که اونام متفرقه زیاد بودن مثل لیوان پلاستیکی و چایی ساز سوخته و ظروف اشپزی بد رنگ و رو رفته بشقاب های لنگه به لنگه یا ظروف که به سرویسم نمیامدن همه رو دادم رفت 

یعنی این پالتو قبلی میره خروج اگه آف چیزی گیرت بیاد عزیزم؟

چون مشکی بلنده و مدلش شیک بود هنوز قدیمی نشده امسال که بپوشم اگه آف خورده ای ببینم و از این امسال خسته بشم ۱۰۰درصد

یبار ۱۰تا پلاستیک فقط به یه نفر لباس بخشیدم در حد نو بدون خرابی

یبار حدود ۶تا پلاستیک بزرگ  لباس گذاشتم طر کوچه کنار سطل دیدم اونجوری حیفه قراره همیشه به یه نفر بدم تا سرکوچه بزارم چون یا اتش میزنن یا پخش میکنن 

و اینکه نظرتون درمورد کیف پول بگید...بنظرتون ضروری هست یا نه؟کیا استفاده میکنند؟بنظرمن فقط کیفو سنگی ...

من کیف پول دو تا داشتم دادم به کسی چون استفاده نمیشد دیگه ، فقط همیشه یه کوچولو پول نقد توی کیف دستیم داخل یه پاکت نامه میذارم که اگه لازم شد داشته باشم

اینطوری فکر نکنید من که بعنوان یک عضو کوچیک اینجا خوشحال میشم دوستان پیام بذارن و تبادل اطلاعات داشت ...

احسنت

بااحترام به دوستان عزیز

بنظر منم گزارش روزمرگی و تمیزکردن یخچال و کشو و کابینت رو همه انجام میدیم و تو تاپیک نباشه بهتره...گزارش خروجی و مینیمالیستی بدیم که انگیزه بشه بریم خونه رو بگردیم دنبال خروجی 

2810