2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1733612 بازدید | 44593 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مثلا در سال ۲تامانتو شلوار میخرم خسته بشم بازسال بعد میخرم زشته کارم ؟

قبلاخیلی داشتم ولی همشونو نمیپوشیدم

همه رو میدیدن بقیه و تکراری بود بازم

به این نتیجه رسیدم دوتا مثلا مانتو رو بشور بپوش کنم تا بندازم بعد مدل جدید ۲تا سال دیگه 

هرکسی خونه ما میاد کیف میکنه

خیلی دوست دارن پیشمون میان 

همه جا برق میگیره از تمییزی

سرووضعمون تمییزو اتوکشیده

ولی امشب گفتم نکنه بقیه بگن دوتا مانتو شلوار 

تکراری رو ۶ماهه میپوشه چون خسته نشدم ازشون

تو خونه ما هرچی هست استفاده میکنیم

هیچ چیز اسراف نمیشه

وهفته یبارم خرید میریم و خوراکمون تقریبا کمه 

وسایل خونه هیچ اضافی نیس و مهمونم درحد۶نفر 

میان اونم درماه یبار

خلاصه خودمون اینجورشاد و راضیم خداروهزار بار شکرولی بعضی ها فک میکنن باید تعداد زیاد لباس و وسایل خونه داشته باشیم.🌹

هرکسی خونه ما میاد کیف میکنه خیلی دوست دارن پیشمون میان همه جا برق میگیره از تمییزیسرووضعمون تمییزو ...

عزیزم منم همینم معمولا دوتا یا نهایتا سه تا مانتو دارم تقریبا یکسال میپوشم بعد باز عوض میکنم وبرام مهم نیست بقیه چی میگن من شرایطم اینه و اینطوری راحتم.

لطفا برای آمرزش روح مامانم یه صلوات بفرستید.ممنون میشم

اینقدر دوست  دارم منیمالیست بودنمو

سریع هرجا بخوام برم آماده میشم

لباس تو خونه زیاد دارم چون دائم عوض میکنم 

لباس بیرونی دو دست دارم

مثلا دوتا شال دوتا مانتو دو تا شلوار و دوتا کیف و..

سلام و شبتون بخیر؛ 

این هفته یه مقدار خروجی لباس داشتیم که چندتا آیتمم هست که هنوز درموردشون تصمیم نگرفتم

✔️دوتا شلوار بیرونی همسر

✔️یک شلوار خونگی همسر

✔️یک شلوار خودم(جنسش جوری بود توش راحت نبودم) 

همسرم راضی بشه یک جفت کفش هم باید بره خروجی، یه بلیز بافت که این زمستون میپوشم تا بعدا تصمیم بگیرم. 

✔️مقدار آبغورهام زیادتر از مصرف سالیانه م بود یک بطری رو برای همکارم بردم. 

ورودی؛ 

✔️دوتا شلوار برای همسر

✔️مقداری به (بخشی رو به مادر و خواهرم دادم، بخشی رو مربا درست کردم، مقداری رو برای اولین بار با سیب مخلوط کردم و کمپوت درست کردم که طعم و مزه ش مورد پسندمون بود) 

عزیزم منم همینم معمولا دوتا یا نهایتا سه تا مانتو دارم تقریبا یکسال میپوشم بعد باز عوض میکنم وبرام م ...

منم اتفاقا اینجور خیلی راحتم چون حیفه پول بدیم چندبار فقط بپوشیم باز جدید بخریم و اونام تکراری میشن براشون🤭

من خودم راحتم با۲تا لباس تو ۶ماه و ۶ماهی یبار یا سالی یبار کل لباسهامو نو میکنمو جنس خوب میخرم البته ...

بنظرم وقتی انتخاب کردیم که این سبک زندگی رو داشته باشیم دیگه نباید نظرات شخصی آدما برامون خیلی مهم باشه، آدما با توجه به طرز فکر و نگرششون به زندگی، دیگران رو مورد بررسی قرار میدن.

زندگی مینیمال رو بخاطر آرامش و حس سبکی که بهم میده انتخاب کردم حالا چرا باید ذهنم رو شلوغ کنم و درگیر این شم که دیگران تو دلشون درمورد تعداد لباسام چه نظری دارن. لباسی که مرتب و تمیز و شیک بود باشه هیچوقت تکراری بودنش دل آدمو نمیزنه. 

بنظرم وقتی انتخاب کردیم که این سبک زندگی رو داشته باشیم دیگه نباید نظرات شخصی آدما برامون خیلی مهم ب ...

امشب یه حس بد از یه حرف گرفتم و خودم عاشق کارای خودمم و آرامش و حس خوبی داره این سبک زندگیم.منو همسرم بشدت راضی هستیم.

امشب یه حس بد از یه حرف گرفتم و خودم عاشق کارای خودمم و آرامش و حس خوبی داره این سبک زندگیم.منو همسر ...

متاسفانه بعضی آدما به خصوصی ترین مورد زندگی دیگرانم کار دارن، چندین بار یکی از همکارام بهم می گفت تو چرا فلان کفش یا کیف و... رو که خریدی تو محل کار نمیپوشی و همیشه ساده میای سرکار؟ 😑 تودلم گفتم چطور روش شد این سوالو بپرسه، مگه من بهش میگم اون لباسایی که سرکار میپوشی مناسب یک خانم در این سمت نیست.... ولی در جوابش فقط گفتم؛ من نمیپسندم تو محل کارم بجز لباس رسمی چیز دیگه بپوشم حتی اگه خیلی قشنگتر و شیکتر بنظر بیام. یک خانم موقر باید بلد باشه کجا چی بپوشه، دیگه هیچوقت به خودش اجازه نداد نظر بده. 

✅️به عنوان‌کسی که سه سال تو این تاپیک هر روز فعالم نظر شخصی ام میگم یه سری پیام ها جواب ندینعزیزانی ...

عزیزم شاید حق با شما باشه چون من فعال نیستم و  پیام کم میدم و  شاید همین جواب دادن به پیا م هایی مثل پیام من بازم گروه رو از هدف اصلی خودش دور کنه . ولی من منظورم این بود که قبلتر ها دوستان بیشتر درباره خروجی های اون روزشون پیام میدادن  الان ولی درباره مسائل دیگه هم پیام میدن گاها اونا هم اگر چه مفیدن و قطعا استفاده میکنیم ولی خب من که با هدف آشنایی بیشتر با این سبک زندگی  و نحوه اجرای اون در تمام جنبه های زندگی میام و وقت میذارم  و پیامها رو میخونم فکر کردم میتونم دوستانه یه همچین توصیه ای داشته باشم  . شایدم به قول شما چون بیشتر خواننده خاموش هستم نباید این صحبت رو میکردم . 

2810