2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740462 بازدید | 44731 پست

خروجی دو تا دستمال بزرگ آشپزخونه که گذاشتم ببرم آشپزخونه مسجد. 

لباسهای زمستونی من که ساکن تبریزم   : یه پالتو. یه کت بلند . یه نیم کت . یه شال و یه کلاه بافتنی  و دستکش. بوت ندارم . زیر اینا همیشه لباس تابستونی چون گرمایی هستم

با لایک شدن مشکلی ندارم
این خیلی خوبه که تا قبلی رو بیرون نمیذارین جدید نمیگیرین برای من این مسئله خیلی سخته و امان از روزی ...

عزیزم باید انقدر رو خودت و باورهای ذهنیت کار کنی تا وقتی چیزی لازم نداری باز ورودی جدید نداشته باشی

رو خودت کار کن و برو بازار، تمرین کن تمرین کن و تمرین کن

مطمئن باش اگه هر دفعه با هوشیاری خودتو موظف به تمرین بدونی کم کم چشم باز میکنی میبینی فقط میری تو پاساژ یا بازار و فقط از دیدن اجناس یا حتی افراد در حال خرید لذت میبری  

گاهی محو خوشحالی یه دختر بچه میشی که یه فرفره خریده.... و همین انرژی کافیه از اون پاساژ گردی اون روز 

❌لایک❌

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان ، من کتاب صوتی درباب زندگی مینیمالیستی رو از فیدیبو خریدم و دارم گوش میکنم ، این هفته قصد دار ...

من کتاب جادوی نظم رو خوندم

توی این زمینه هم زیاد توی گوگل مطلب خوندم و فیلم دیدم

بنظرتون این کتاب رو هم بخرم؟آخه حس میکنم دیگه حرفی برای گفتن نمی‌مونه و انگار مطالب دارن تکرار میشن

البته منظورم این نیست که یه مینیمالیست کاملم فقط فکر میکنم هرچیزیو که باید میدونستم دیگه می‌دونم و فقط باید بهشون عمل کنم.

نظر شما چیه ؟

میتونید لایک کنید اگه دوست دارید 🌿
چه چیز خوبی یادم دادیدحتما در اولین فرصت اجرا می کنمببخشیر تو تاپیک میگم یکم کسالت دارم دوستان برام ...

انشاالله خدا سلامتی بده،خیلی رود سرحال و با نشاط به کارهاتون برسید

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
من از الان که یکسال ونیم دارم کار می کنم.لباس می خرم لباس قبلی می ره خروجی اسباب در صورت نیاز می خرم ...

کار شما سخت تره،من همسرم از خودم راغب تره،اصلا تحمل شلوغی و چیزهای اضافی رو نداره،خرید هم بره حتی یه دونه پیاز  اضافه تر از لیستی که نوشتم نمیخره،این به نظر خودم کار منو راحت تر کرده،من سختیم سر و کله زدن با دخترمه،گاهی خیلی همراهی میکنه گاهی خیلی مقاومت داره

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
دو روزی هست سرما خوردم به زحمت کارای روتین خونه انجام میدم دیگه به پاکسازی نمی رسم‌.

انشاالله زودتر بهبود پیدا کنید

بوت نیاز نداره عزیزم

مرسی که جواب دادید🤍

خودمم احساس کردم یه چیز اضافه س چون بالاخره تو فصل سرما بچه رو زیاد بیرون نمیبرم و پارک هم اگه هر از گاهی ببرمش با بوت فکر نکنم بتونه راحت بازی کنه چون تازه راه میره.

ولی خب همسرم اصرار داشت حتما بخریم براش که دیگه سعی میکنم منصرفش کنم😁

نهال🌱

سلام

یه دونه از لباسهام که گفته بودم برا کار کردن میخوام نگهش دارم میذارم خروجی(متوجه شدم برای نگه داشتن لباسهای قدیمیم دنبال بهونه و دلیل میگردم)

یه لباس زیر که نوعه ولی باهاش راحت نیستم

دو‌سه جفت کفش، از بچه ی اولم نگه داشته بودم اصلا اندازه ی بچه ی دومیم نشد و پا نرفتند. بین کفشهای بچگونه پسرم میگشتم دیدم همسرم دو‌جفت کفش که یه مدل و یه اندازه بودند فقط رنگشون با هم فرق داشت واسه پسرم گرفته بود. 😐

یه اسباب بازی شکسته 

یه کنترل گرفتیم قبلی رو میندازم 

یه وسیله ی ورزشی ورودی، قبلیه که خراب شده خروجی(من قبلا اون وسیله های خراب قبلی رو هم نگه میداشتم).

این چند وقت به خاطر دوقلوها افتادم رو دور شکستن، ظرفهای شیشه ای دارند یکی یکی میشکنند دیگه دیدم اینطور نمیشه مجبور شدم برم ظرفهای استیلم رو از سبد مسافرتی دربیارم و رو دست بذارم. 

🌷🌷🌷

ایده ی یکی از دوستان که گفتند از روسری قواره دار میشه به جای جلد بالشت استفاده کرد خوشم اومد. 

خودم‌ از یکی از این روسریهام به عنوان زیرانداز واسه خوراکی خوردن بچه ها استفاده میکنم‌.  

چند روز پیش داشتم وسایلی که برای خونه باغ کنار گداشته بودم نگاه می کردم این کاسه ها برداشتم توش خوراکی یا ماست می ریزم برای دخترم.البته یه دونه اش بقیه ام گذاشتم جلوی چشمم نیاز میشه.

گاهی دوستاش میان خونه براشون خوراکی بذارم وخیالم راحت بلشه نشکنن به خودشون اسیب بزنن چون دخترم کوچیکه چیزی می شکنه بهش دست می زنه

شادی صدام کنید

این ظرف ها هم گذاشته بودم برای خونه باغ ولی دیگه گفتم بیارم دم دست استفاده کنم برای تنوع 

واینکه کلی وسیله برای خونه باغ کنار گذاشته بودم ولی از سر کلافگی دونه دونه بررسی می کنم ببینم چطوری استفاده شون کنم.کلا از اینکه به کارها رسیدگی نشه کلافه میشم یه خونه باغ بدون استفاده افتاده اونجا تکلیف اش روشن نمی کنند این عدم رسیدگی به کارهایی که باید انجام بشه نمی پسندم.

منم دیگه براش وسیله نمی ذارم دیگه ده سال شد

شادی صدام کنید