2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740496 بازدید | 44731 پست

چالش-هفته-بیست و چهارم.

یه ناخنک کوچیک زدم به ابزارها ...خروجی این هفته شد چهارده تا کلید و یه قوطی رب که قبلا درستش کرده بودم به عنوان نظم دهنده برای کمد روشویی خونه سابقمون.

پایان چالش 365 تکه. الان باردار هستم و میدونم در آینده ورودی زیاد خواهم داشت تا جایی که بتونم چالشم رو ادامه میدم... از فرزند اولم که قبلا هم گفتم فقط ساک لباس رو نگه داشته بودم چون مدل خاصی بود و همچنان استفاده میکردیم ازش.

منم قبلا معلم بودم ولی به رفت و امد و هزینه لباس فرم و کفش و کیف و آوارگی پسرم با اینکه خانواده ام چند خیابون بالاتر از ما بودند..و اعصاب داغون و سروکله زدن با بچه هایی که واقعا نمیشه درمورد تربیتشون چیزی گفت و چیزی هم میگفتیم بازخواست می شدیم .... نمی ارزید. 

.. دیگه واقعا صرف نداشت که برم سرکار.. تو خونه درآمدم بیشتر هست خداروشکر که باز به دلیل بارداری فعلا استراحت کامل هستم ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

در راستای پاکسازی خودم دو هفته ای همه چیز خوب بود امروز از صبح منزل مادرم کنار یکی از ابجیا بودم خودم انقدر زدم تو در ودیوار که غیبت قضاوت نکنم البته تصور بدی نداشته باشید همین حرفهای روزمره  چند بار گفتم ما جای فلانی نیستیم حالش درک نمی کنیم  در نهایت معلوب شدم و۶ عصر کمی غیبت کردم باززتسلیم نشدم خواهرم محبور کردم اماده بشه  بریم بیرون یعنی به زورر

خلاصه ورودی این بازار رفتن شد:

یه خط چشم،مداد ابرو ورژلب که رژلب هدیه بی مناسبت آبجی شد.

خط چشمم دخترم تو خونه گم کرده ،مداد ابرو نداشتم مدتی نخریدم ولی دیدم به قول خودم از زنانگی به دور

چون من برای عروسی ها حتی اقوام درجه یک میکاپ ارایشگاه نمی رم بنابراین خط چشم وکرم پودر ویه سایه تک رنگ نیاز دارم از طرف همسرمم عروسی زیاد دعوت میشیم

وبگم که پابند هم می خواستم بخرم مغازه ای که سر راهمون رفتیم نداشت یهو دلم خواست البته پابند فقط خونه می پوشم یا تو جمع زنانه.

شادی صدام کنید
در راستای پاکسازی خودم دو هفته ای همه چیز خوب بود امروز از صبح منزل مادرم کنار یکی از ابجیا بودم خود ...

زنانگى رو خوب گفتين 

منم الان مدتيه كه نه مداد چشمى، نه ابرويى، نه رژى حتى :| فقط و فقط يه ضدآفتاب رنگى ميزنم، اونم چون بيشتر از بيرنگها باهاش احساس سبكى ميكنم 😬 حالا يه سايه تك رنگ سفارش دادم كه قراره باهاش زير نكات مهم خط بكشم

منم امروز کلی کار انجام دادم الان از خستگی افتادم رو مبل ‌انردز چون همسر خونه بود کلی شستنی شستیم .ف ...

خدا قوت بانو 

منم بعد پست گذاشتن امشبم رفتم سروقت یخچال و همه کشو ها و طبقاتشو بیرون اوردم و تمیز شستم و خشک کردم و گذاشتم سر جاش 

خروجی هم یه مولتی ویتامین کوچولوم بود که دیگه اخراش مونده بود و تاریخش گذشته بود 

مابقی رو خالی کردم تو ظرفشویی و شیشه رو گذاشتم تو نایلون بازیافتی ها

چند تا قرص و کپسول هم بودن که مصرف نداشتیم پسربزرگم برداشت گذاشت تو کیف با خودش ببره مسافرت. 

هرچند خسته شدم امروز ولی تمیزی همراه با پاکسازی خیلی حس خوبی داره 

❌لایک❌

حدود 500 تا لیوان یکبار مصرف از کمد دیواری درآوردم بدم مسجد. همراه 200تا قاشق کوچک یکبار مصرف . 

چند متر سیم آنتن که یادم نیست سالمه یا نه و نمی دونم چکارش کنم.

چند تا تکه چسب نر و ماده که میدم مامانم.

مقداری سوزن ته گرد میبرم محل کارم

با لایک شدن مشکلی ندارم