2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740975 بازدید | 44733 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلاامشما فاکتور لوارم خونه رو نگه داشتید؟ جز اونا که هنوز گارانتی دارنحدود ۴ ساله که داریمشونازشون ع ...

بنظرم بهتره نگه دارید همشون با هم اندازه یه پاپکو کلاسوری هم نمیشن عکس بگیرید ممکنه پاک بشن یا هارد بسوزه 

فاکتورا خیلی باارزشن مثلا در مورد مبلمان میدونم که اگه بعد از ۲۰ سال هم بفهمید سرتون کلاه گذاشتن میتونید از طریق فاکتور و اتحادیه برای دریافت خسارت اقدام کنید

خروجی این چند روز با عکس🗑😁

داداشم زمان مدرسه بیش از حد مداد رنگی میخرید، هی گم میکرد و این ور و اونور مینداخت(کلا برای وسایل ارزش قائل نبود و فقط برای جلب توجه میخرید) چند سال پیش از همه جای خونه من همه مداد رنگی ها رو جمع کردم ریختم تو جامدادی هامون و 6 تا جا مدادی پر شد 😑

امروز مداد رنگی ها رو یکی کردم سه تا جا مدادی رفت خروجی سه تا موند

+

20.30 تا مداد رنگی که خیلی کوچولو شده بودن

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

این کیف روزانه ام بود که خیلی جا داره ولی دیگه دوسش نداشتم گذاشتم برای مسافرت. امروز موقع پاکسازی یکم فکر کردم که میشه به جای این، کیف مجلسیمو بذارم برای مسافرت به نظرم راحت تره به این ترتیب رفت خروجی 

خداحافظ کیف همراه♥✋🏻

این کیف رو از زمان بچیگم دارم. یک عزیزی که الان در قید حیات نیست برام دوخته بوده هر کار کردم نتونستم بذارمش خروجی خیلی دوسش دارم تصمیم گرفتم به عنوان ساک شخصی تو مسافرت ازش استفاده کنم 

عکسشو گذاشتم شما هم ببینیدش😁

اینم عکس موهام این مال چهار سال پیش هست برای عقد این رنگی کردم زمان کرونا بود

دوست عزیز موهاتون خیلییی زیبا بوده انگار عکس نتی انقدر که زیباست.

میز پذیرایی تونم عالی بوده سفرتون پر برکت خوشمزگی غذاها از عکس پیداست.

شادی صدام کنید

ورودی ها وخروجی کامنت ها وگزارش هاتون عکس هاتون عالی فرصت نشد تک تک ریپلای کنم.

منم امروز خونه نبودم کار مفیدی نکردم.تا به امید خدا فردا.

آهان چرا مقداری مربای بهم بهمون دادند که دادم مادرم بدن به کسی که استفاده دارند

شادی صدام کنید