2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740539 بازدید | 44731 پست
خروجی یواشکی این چند روز 🗑😁الانم مانتو گل گلیمو پوشیدم و بردم گذاشتم پیش زباله ها😅 این دبه در زر ...

اون سطلاى ماست رو هر چند تا داريد ببريد براى همون مغازه اى كه ازش ماست ميخريد، احتمالا ازتون بگيرن 

سلام خانم های مینیمالیستمن ی مشورت میخوامبا توجه به اینکه چند سال پیش با این سبک آشنایی نداشتم ی پلو ...

متاسفانه دیوار مثل قبل نیست من یه مدته یه سری وسایل میزارم اما مشتری اصلن نیست حتی یه پیام هم نمیدن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روز تمیز کاری بود و کل خونه گردگیری جارو و شستنی ها شسته شد✨✅

ی کابینت دو درب بزرگ ریختم بیرون ،پاک کردم تو کابینتی هاشو شستم دوباره چیدم💫تو این کابینت همه چی هست،ظرفای در دار،قالب ژله و کیک،چاقو ها،ابکش ها و لگن ها جا سیخی و.........

خروجی هاش ی چاقو زنجان(میبرم برای باغ،واسه چیدن سبزی و اینا)،قاشق پلاستیکی ادویه،ملاقه پلاستیکی،دوتا شیشه ادویه،  

ی ابزار،نیم متر فویل✅

سلام خروجی امروز 

کتاب آموزش رانندگی و چندتا جزوه کتاب برای داداشم بود میدم بهش جزوه هارو هم میدم به کسی که میخواد بره ثبت نام رانندگی . وچند تا پی دی اف نمونه سوال که حذف کردم.خداروشکر امروز امتحان آیین نامه رو قبول شدم.دعا کنید شهری رو هم قبول بشم 

ببین عزیزم همه ماها انرژی داریم، من زیاد هم تو این فازها نیستم، ولی بر اساس چیزایی که تجربه کردم بهت ...

خیلی ممنون از وقتی که گذاشتی و برام توضیح دادی عزیزم

چشم حتما کارهایی که گفتی انجام میدم با اجازت از پیامت اسکرین گرفتم که یادم نره و انجام بدم خیلیییی خوشحالم و حس خیلی خوبی دارم که خواهرهای گلی مثل شما تو این تاپیک دارم 😍😘

احتمالا خیلی به چشم میای.همیشه صدقه بنداز. واقعا بلا رو دور میکنه. من بدون صدقه دادن از خونه بیرون ن ...

چیز خاصی ندارم که به چشم بیاد هر چی که دارم همههههه بهترینشو دارن و برای من یه خونه معمولی و ساده هست ولی چشم حتما صدقه میدم عزیزم 😘

اون سطلاى ماست رو هر چند تا داريد ببريد براى همون مغازه اى كه ازش ماست ميخريد، احتمالا ازتون بگيرن

میگیره ولی مامانم نمیده 😑😂کلا 4 تا داشته باشیم بسه چون بعضی وقتا خود مامانم ماست میزنه میریزه تو اینا یا یوقت اش یا سوپ میریزه میبره برای کسی ولی بقیه اش اضافه اس 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
چیز خاصی ندارم که به چشم بیاد هر چی که دارم همههههه بهترینشو دارن و برای من یه خونه معمولی و ساده هس ...

احتمالا خونه جدیدتون خیلی به چشم اطرافیان اومده ما هم وقتی خونمون و عوض کردیم دو هفته بلاهای عجیبی سرمون اومد تا اینکه قربونی کردیم و تموم شد 

دیگه بعدش هر مهمونی بار اول میاد خونمون پشتش اسفند دود میکنیم

سلام خانم های مینیمالیستمن ی مشورت میخوامبا توجه به اینکه چند سال پیش با این سبک آشنایی نداشتم ی پلو ...

من تا حالا خیلی وسایل تو دیوار فروختم فقط توی دیوار نگاه کن ببین پلوپزهای شبیه پلوپز خودت چند گذاشتن شما یکم پایین تر بنویس اگر هم عجله داری با چند تا خط بزار دیوار بیشتر دیده بشه نهایتش تا یک هفته فروش میره

سلام خروجی امروز کتاب آموزش رانندگی و چندتا جزوه کتاب برای داداشم بود میدم بهش جزوه هارو هم میدم به ...

ان شاءالله قبول میشی استرس نگیر تمرین هم بکن 

احتمالا خونه جدیدتون خیلی به چشم اطرافیان اومده ما هم وقتی خونمون و عوض کردیم دو هفته بلاهای عجیبی س ...

نمیدونم هایدی جان شاید همینطور باشه 

ولی فعلا پول قربانی کردن نداریم خودمم خیلی دلم میخواد قربونی کنیم

سلام به همه دوستان مینی مال

همه پیام هارو میخونم و لذت میبرم.

خونه مامانم هستم و متاسفانه نمیتونم دست ب چیزی بزنم.بنابراین خروجی نداریم.

به مامانم میگم بیا ی سری چیزمیز بریزیم بیرون موافقت نمیکنه منم اصرار نمیکنم.

دیروز یه پیاله شکست و یه اکسیدان تاریخ گذشته ریختم دور قوطیشم رفت بازیافت.

+دوتا کتاب درسی ابتدایی

+دوتا کارتن کفش

فعلا همینا.

خواهر کوچیکمم ی کار مثبتی ک انجام داده بود.دوتا کشو دراور و کشو جا کفشی رو پاکسازی کرده بود.یعنی پر از اشششششغال بود

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
عزیزان . من عادت کردم به لایک کردن 😄... لطفا قسمت بیو بنویسید که تندی لایکمو بردارم 😑

منم عادت کردم تو این تاپیک همه رو لایک کنم اگه نکنم احساس میکنم بی احترامی و بی توجهی برداشت میشه ولی حالا کلا دودل موندم که چیکار کنم که درست باشه😅