2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1750798 بازدید | 44999 پست
سبد دارو ها رو پاكسازى كردم، تقريبا نصف حجم قرص ها تاريخ گذشته بودن :| اى كاش عكس ميگرفتم چون خيلى ت ...

طلای کارکرده بخرید بهتر از پول نقد هست ، هم ارزشش حفظ میشه و هم پول ممکنه خرج بشه ولی طلا رو آدم واسه مسائل مهم فقط ممکنه بفروشه

بخدا خیلی از فامیل،آشناهام،دوستام بخاطر این اخلاقم باهام قطع رابطه کردن، قبلا بخاطر خوشایند اونا تما ...

عزیزم منم مثل توام، اصلا تلفن زدن رو دوس ندارم، همیشه با پدر خدا بیامرزم سر همین مسأله داشتیم، چقدر همیشه عذاب وجدان و استرس داشتم، میدونستم تا زنگ بزنم شروع می‌کنه به گلایه که چرا نیستی مارو فراموش کردی و از این حرفا، در حالیکه مثلا دیروزش زنگ زده بودم. اینطوری باعث میشد بیشتر و بیشتر از تماس فراری باشم، یا مثلا می‌دیدی مامانم زنگ میزد می‌گفت زنگ بزن به بابات سراغت رو میگرفت و من میدونستم باز گلایه ها شروع میشه 😓 الان خوشبختانه مامانم خیلی درکم می‌کنه و به همه میگه نسیم از تلفن خوشش نمیاد 😍 و اینطوری یه خورده راحت تر و آزادتر شدم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بخدا خیلی از فامیل،آشناهام،دوستام بخاطر این اخلاقم باهام قطع رابطه کردن، قبلا بخاطر خوشایند اونا تما ...

وای خدا درباره مهمونی هم!

مخصوصا از این که خانواده خودم با همسرم رو یک جا دعوت کنم متنفرم!

برای همینم تولد دسته جمعی برای بچه هامم نمی گیرم هیچ وقت

همیشه حس بد درباره خودم داشتم ولی خوندن پست شما حالمو خوب کرد

من خودم قبلا تو یه خونه خیلی قدیمی زندگی می کردم ولی همه بهم می گفتن چقدر خونت حس خوبی داره.اول اینک ...

پست عالی پارسالی که خیلی موافقم باهاش👆👆👆

سلیقه و پول دو مقوله کاملا متفاوتند و تقریبا هیچ ربطی به هم ندارن

بر خلاف نظر برخی که میگن پول که باشه سلیقه هم هست

وای خدا درباره مهمونی هم!مخصوصا از این که خانواده خودم با همسرم رو یک جا دعوت کنم متنفرم!برای همینم ...

وای منم همینم ، همسرم چند سال گفت تولد بچه ها ،دو طرف رو باهم دعوت کنیم‌ من قبول نکردم دیگه نمیگه 

عزیزم منم مثل توام، اصلا تلفن زدن رو دوس ندارم، همیشه با پدر خدا بیامرزم سر همین مسأله داشتیم، چقدر ...

مامان من خیییییییلی تماس می‌گرفت باهام، منم از ترس اینکه ناراحت بشه جوابشو میدادم تو هر شرایطی که بودم، جایی میرفتم استرس اینو داشتم که وااای ب مامانم نگفتم رسیدم حالا نگران میشه، واااای نگفتم راه افتادیم، نگفتم تو مسیریم، خییییییییلی زمان برد تا تونستم مامانم و عادت بدم به اینکه ممکنه من شرایط صحبت کردن رو نداشته باشم، الانا خداروشکر حل شده این موضوع،  مامانم هم ناراحت نمیشه، به همون وویس های تو چت بسنده میکنم، بقیه فامیل هم عید بشه، روز زن بشه، شااااااید تماس بگیرم تبریک بگم، وگرنه خوشم نمیاد زنگ بزنم 

گالری گوشیم پاکسازی شد 

پیام ها ، ایتا، روبیکا، تماس ها همه پاکسازی شدن 

مقداری بادوم و گردو تازه برام هدیه آورده بودن مغز کردم گذاشتم فریزر حس خوبی داشتم 

امروز خرید گوشت چرخی و گوسفندی داشتیم که بسته بندی کردم گذاشتم فریزر

گزارش های تماس های من با اجازه اعضای گروه❤️

یه تماس وپیام اداری

تماس با مامانم

تماس با آژانس

تماس با همسرم روزانه ثابت.

همشونم الان پاک کردم حتی مال همسرم

فقط پیامک بانک وادرس منزل یکی از اقوام که باید یادداشت کنم تا چتدبار بریم یادمون بمونه.

شادی صدام کنید

خب ساعت ۷و نیم اب اومد و شروع کردم ظرفای دوروزو شستم😐🥲بعد گردگیری کردم همه جارو..گاز و هود پاک کردم .سینک و wcشستم و بعدش خودم و دخترم دوش گرفتیم و داریم لذت میبریم از خونه تمیز😌✨

خروجی :کتاب داستان دخترم که خودش پاره کرد

براى فروششون به مشكل برنميخوريد خدايى نكرده؟ مثلا طلاى زينتى رو بهتر ميخرن يا شمش و سكه و اينها؟

شمش رو بهتر میخرن، تو کوتاه مدت بخوای بفروشی درصد کمتری هم کسری داره 

اینو طلا فروش بهم گفت عزیزم

طلای زینتی نمیخرم 

❌لایک❌