2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1750798 بازدید | 44999 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانوماکاشیه گروه بزنیم من عاشق این سبکم‌ودوس دارم براکسایی ک مث خودمن در تعامل باشم

من اینجا رو بیشتر دوست دارم 

با بروز شدن تاپیک دوست های جدیدی مثل شما پیدا میکنم 

خیلیا خاموش میتونن این تاپیک رو دنبال کنن حتی نیاز نیست که تو سایت عضو باشن 

تجارب یکجا میشه برای تازه واردها💕

❌لایک❌

خب ورودی های ما تموم شد ❤

همسرم یه ماشین ریش تراش میخواست که اینجا قیمتش مناسب تر از شهر خودمون بود امیدوارم اجازه بده  قبلیش رو بذارم خروجی. 

یه ریمل و یه ماسک مو هم من گرفتم چون ماسک مو قبلیم همینجا تموم شد و ریملمم خیلی وقت پیش تموم شده بود دنبال یه جنس خوب بودم وقت نکرده بودم خرید کنم. 

چند تکه اسباب بازی برای کوچولوم که یکیش همینجا رفت خروجی! 

فردا صبح حرکت میکنیم و آخرشب ان شاالله خونه ایم

خیلی دوستون دارم 🌼

❌لایک❌

چند وقت پیش از سبدهام صحبت کردم اینجا واقعا نمیشد که استفاده بشه بلاتکلیف تو آشپزخونه

سایز متوسط اش الان اوردم برای مادرم چون سبد گوچیگ برای شستشوهای روزانه نداشتند.

شادی صدام کنید

سبد دارو ها رو پاكسازى كردم، تقريبا نصف حجم قرص ها تاريخ گذشته بودن :| 

اى كاش عكس ميگرفتم چون خيلى تغيير كرد 

بچه ها ديروز رفته بودم فروشگاه و يه مقاومتى در برابر ظرف و ظروف از خودم نشون دادم كه نگم :/  از ظرف هايى كه خوشم اومد عكس گرفتم كه به يادشون اشك بريزم 

ولى اومدم خونه يكم بهتر شدم، چون لازم و ضرورى نبودن و اينكه ما احتمالا تا چند وقت ديگه جا به جايى داريم و وسايلمون هر چى كمتر باشه بهتره 

بچه ها در رابطه با اين جا به جايى لطفا دعا كنيد كه خدا كمك كنه 🫂

و اينكه به نظرتون براى پس اندازى كه اينقد كوتاه مدته، ( حدود ٨-١٢ ماه) خريد طلا منطقيه؟ يا همون نقدى پس انداز  كنيم 

من خیلی ساله این سبک زندگیمه کلاسشم رفتم

خیلی خوشحال میشم اطلاعاتتون رو با ما هم به اشتراک بگذارید.

منم خیلی به این سبک زندگی علاقه دارم و در موردش مطالعه کردم ولی هنوز خیلی جا برای بهتر شدن دارم و دوست دارم ادامه بدم

میتونید لایک کنید اگه دوست دارید 🌿

دیشب خواب میدیدم با مادرشوهرم رفتیم خرید اون کلی ظرف و ظروف گرفت،منم ی قوری خریدم😐همش تو ذهنم میگفتم چرااا خریدمشش بزارمش سرجاش،وای چیکارش کنم این قوریو منکه قوری دارم😂😂مینیمال بودن و حواس جمعی برای خرید تو خوابم ولم نمیکنه

دوستی که طلا خریده بودین مبارک باشه؛خیلی قشنگه❤️

قرار بود آخر شب ها گزارش بدم ولی خب مهمونی دعوتیم ، پس الان بگم

ورودی:

✅یه اسباب بازی برای دخترم (خرید جناب همسر)

خداروشکر باکیفیت و قشنگه(خودمم دوسش دارم🙈)

خروجی:

❌کمددیواری لوازم های کار همسرم رو مرتب کردم

یک پلاستیک بزرگ خروجی بازیافتی از توش درآوردم😁

❌دوتا کارتن متوسط پستی رو نگه داشته بودم شاید تو پاکسازی ها لازم بشه،ولی امروز انداختم دور

❌۸ تا آهنگ هم پاک کردم