2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1751355 بازدید | 45016 پست
خانمایی که مثل من انباری ندارن وسیله هایی که دیر به دیر لازمتون میشه رو چیکار میکنین

سلام من خونه قبلیم خیلی کوچیک بود و انباری هم نداشتم .بالای کمد دیواری میزاشتم یا قبلا که تخت داشتم زیر تخت میزاشتم .یا یه جاهایی طبقه ام دی اف زدیم مثل بالای در . اونجا هم وسیله هامو میزاشتم . 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم تلفن زدن وجواب تلفن دادن برام سخته ولی خوب معروف ام به اینکه همیشه در دسترس ام‌معمولا باهام کاری داشته باشند منتظر نمی مونند.ولی یه سری تماس های غیر ضروریه خواهرانه وودوستانه می خوام کوتاااااااه کنم.

امروزم نوبت سرویس بهداشتی هاست برای مهمانی ها تمیز کردم هنوز تمیزه.

یه ظرف کوچیک جای دارچین جنس پلاستیک خروجی.

تا الان با روتین خونه مشغول بودم.

طبقه سوم اون کابینت هم می خوام یکی دوتا وسیله از کابینت های دیگه بذارم چون روی هم گذاشتم گذاشتن وبرداشتنش برام سخته

چیدمان درست وراحت اون که مجبور نشیم برای برداشتن چیزی وسیله دیگه ای جابه جا کنبم یا خیلیی جا به جا کنبم.

منم پوشگ ووسایل دخترم هر چی که لازم بود از نوزادی می ذاشتم تو کشو.هنوزم تو کشو می ذارم

شادی صدام کنید
به نقاط مشترک جدیدی داریم میرسیم چه جالب!!!

اره واقعا جالبه من همیشه فکر میکردم من تنها اینطوری هستم چون اطرافیان معمولا با من خیلی تفاوت دارن چه از نظر مینیمال بودن و چه از نظر اخلاق و...، ولی با حضور تو این تاپیک انگار کلی دوست و خواهر شبیه خودم پیدا کردم با روحیات و خلق و خو و دغدغه های مشابه و این خیلی لذت بخشه

همتون رو خیلی دوست دااارم 💚 😍 

فردا تولد بابای خونس  ما امروز گرفتیم😀 یه کیک مینیمال اندازه کف دست گرفتم قشنگ به اندازه ما چهار نفر بود 

و دوتا کادو   البته یکیش از طرف پسر خونه بود هردو طبق سلیقه همسرم و طبق نیازش بود ی کمربند مینیمال 

یه ماگ یا شات برا چای توی اداره چون چایخوری نیس دوست داشت کوچولو باشه اندازه فنجونش 

وای شما منی یا من شما؟یعنی وقتی کار واجبی دارم که باید به کسی زنگ بزنم عذابه!

بخدا خیلی از فامیل،آشناهام،دوستام بخاطر این اخلاقم باهام قطع رابطه کردن، قبلا بخاطر خوشایند اونا تماس میگرفتم، همیشه در عذاب بودم، همش استرس داشتم ناراحت بشن، ولی بعد از اینکه به بلوغ عقلی و فکری رسیدم با خودم میگم هرکسی باید دیگران رو اونجوری که هستن بپذیره، حتی مهمون رو من اگر یک خانواده مهمونم باشن یکی دیگه هم بخوان بیان بااحترام پذیرش نمی‌کنم گروه دوم رو، چون اصلا حوصله شلوغی رو ندارم، ولی قبلا خودمو عذاب میدادم که مبادا طرف مقابل ناراحت بشه، ولی الانا تو همچین شرایطی با خودم میگم اگر دوست من، فامیل من، هرکسی، اگر تا الان منو نشناخته، یا اینکه الان بخاطر اینکه نمیتونم پذیرشش کنم ازم قراره ناراحت بشه اوکی بذا ناراحت بشه، من همچین دوست و فامیلی نمیخوام ، تماس تلفنی هم همینطور، تقریبا همه میدونن اهل تلفن زدن و.... نیستم 

من در این مورد واقعا مینیمال هستم 😃😃بخدا عذاب میکشم تلفن و جواب بدم، دوست ندارم هیچکس بهم زنگ بزنه ...

منممم اصلا از تلفنی حرف زدن خوشم نمیاد دوست دارم پیام بدم نفرت دارم از تلفنی حرف زدن