2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1750798 بازدید | 44999 پست
بله دقیقا منم قبلاً روم نمیشد میزاشتم چند ماه پول جمع کنم که می‌دیدی توی این مدت طلا میرفت بالا الان ...

به به. مبارکه ... 

شهر خودمون طلای سبک زیاد بود. متاسفانه اینجا زیر یک گرم نیست ... و فعلا با پارسیان دوست شدم 😄

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم دخترم کوچیکه ولی از وقتی بدنیا اومد تمام وسایل دم دستی مثل زیر انداز, خشک کن،پماد و پوشکش رو توی ...

آره اتفاقا منم اون عکستونو که دیدم پوشکارو تو کشو چیدین برام تلگنر شد که این وسایلو ببرم تو کشو بچینم.

منظره جالبی هم نداشت پوشک و دستمال مرطوب و اینا همش گوشه ی هال باشه نمیدونم چرا از اول این کارو نکرده بودم.

نهال🌱

این چالش در واقع سی روزه بود که باید روز اول سی تا خروجی تعیین میکردم و روز دوم بیست و نه تا و روز آ ...

خیلی هم عالی

اتفاقا من تو فکر بودم که بعد از پایان این چالشی که با روزی یک خروجی برای خودم گذاشتم، مدل شما شروع کنن

من در این مورد واقعا مینیمال هستم 😃😃بخدا عذاب میکشم تلفن و جواب بدم، دوست ندارم هیچکس بهم زنگ بزنه ...

وای شما منی یا من شما؟

یعنی وقتی کار واجبی دارم که باید به کسی زنگ بزنم عذابه!

منم دقیقا مثل شما هستم و همه اطرافیان ازم شاکی هستن که چرا زنگ نمیزنی و.....

پای منم دقیقا اینجوریه و گاها عذاب وجدان میگیرم ..ولی تماس تلفنی برام سخته دوست دارم یا حضوری باشه یا با پیام دادن 

چت راحتترم ولی تماس نه 

فک میکردم فقط من اینجوریه خیلی ناراحت میشدم 

من در این مورد واقعا مینیمال هستم 😃😃بخدا عذاب میکشم تلفن و جواب بدم، دوست ندارم هیچکس بهم زنگ بزنه ...

کاشکی همه میپذیرفتن این عادت منو 

من فقط با مامانم تماس تلفنی دارم ..برادران شاید دچماهی یبار چون شهرامون جدا از همه ..من فقط برا مناسبتها و تولد بچه ها زنگ میزنم و لی همیشه شاکین که چرا ج تلفن نمی‌دی چرا زنگ نمیزنب

خانم ها شما برای پس انداز طلای آب شده میگیرید یا دست دوم یا سکه پارسیان ؟

طلای اب شده اینجا نمیفروشن حتما باید اشنا داشته باشی و خریدش هم ریسک داره چون ممکنه ناخالصی داشته باشه.

من اگه پولم کم باشه پارسیان میگیرم،زیاد باشه طلا مستعمل

وای شما منی یا من شما؟یعنی وقتی کار واجبی دارم که باید به کسی زنگ بزنم عذابه!

منم مثل شما هستم .و همیشه خدا خانواده شوهرم ازم شاکی بودن الان بعد از ۹ سال هنوز شاکی ان ولی دیگه عادت کردن . فک کنم درون‌گرا حساب میشیم .