2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740968 بازدید | 44733 پست

سلام تازه وارد این تاپیک شدم و خیلی دوست داشتم موضوع رو چون به شدت با روحیه من جوره😍

یه درخواستی ازتون داشتم خانوما میشه بی زحمت تاپیک عروسی تنهاییه منو گزارش بزنین؟لطفا ازتون خواهش میکنم خیلی ضروریه🙏🏻

بعد اگه گزارش بزنین پاک میشه؟

خانما شماها چندتا مانتو دارید کلا؟ اعم از مجلسی و اداری و مهمونی و روزمره و...؟

یک دست اداری

2 تا پاییزه

دو تا پالتو

ی کیمونو، 2 تا سنتی، دو تا مشکی، ی سفیدبرای تابستو

2 تا هم کت و سارافون برای بهار و تابستون

2 تا کاپشن بلند و ی کاپشن کوتاه

3 تا شومیز و دو تا دامن شلواری

اینا کل لباسهای بیرونی من هستند (البته من چون سرمایی هستم گپ و شلوار گرم زیاد دارم)

upstanding,masterful,lucky,minimalist,brave,unique

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه جالب منم میخوام تخت بخرم . تخت جکدار همین طور که گفتن یه حالت انباری داره و تازه خیلی هاشون بخاطر ...

تخت من ی طرفش دوتا باکس بزرگ داره، و ی طرفش ۶تا کشو که من استفادشون میکنم و فقط ی کشو و دوتا باکس های بزرگ خالی هستند،من راضیم از مدل و کیفیتش

کلا ۶ تا مانتو دارم،مجلسی مهمونی روزمره و کت و شلوار

که یکی از مانتوهامو بیشتر از یکسال میشه نپوشیدم..و میخوام بزارمش خروجی

تخت من ی طرفش دوتا باکس بزرگ داره، و ی طرفش ۶تا کشو که من استفادشون میکنم و فقط ی کشو و دوتا باکس ها ...

منم تنها دلیلم برای خرید تخت استفاده از فضای زیرشه وگرنه همون روی تشک می خوابم دیگه .هر وقتم نیاز به فضا باشه تشک رو جمع میکنم . 

دوتا مجلسی

یه دست کت شلوار

دوتا روزمره برای چند سال پیشه که میخام با یه ست کت شلوار دیگه جایگزین کنم .

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

دوتا اداری(این مورد دست خودم نیست و تعداد و رنگ و مدلش از طرف محل کارم مشخص میکنن) 

دوتا بلند 

دوتا کت 

دوتا شومیز 

وای خدا الان که نوشتم متوجه شدم چقدر تعداد لباسام کم شدن 💃💃

دو سه سال پیش کمدم در حال انفجار بود. 

زمستونه هام ولی هنوز زیادن که بعضی هاشون رو سال هاست دارم و چون باکیفیت و ساده هستن قصد خروجشون رو ندارم و قاعدتا ورودی هم نخواهم داشت.

5تا پالتو (1بلند، 1کوتاه،3تا تازیر زانو) 

2تابارونی (کوتاه و بلند) 

٢تا کت ضخیم (پشمی و مخمل) 

1بادگیر مشکی کوتاه. 

عزمزمه زیر تخت رو حتما خالی کنیداز نظر فنگ شویی هم این کار خیلی بار منفی داره که زیر تخت چیزی بذاریم

اره میدونم ولی اصلا جا نداریم😢😢

همشم وسایل همسرمه که میگه بکار میاد

عزیزای دلم من از لایک کردن خوشم نمیاد چون خیلی ها لایک میکنند به منظور اینکه بدونن تا کجای تاپیک خوندن.تمایلی ندارم بعنوان نشانه گذار باشم🤭🤭فقط اگر با نظرم موافق بودید یا خوشتون اومد انگشت مبارکتون رو لایکی کنید.سپاس از توجه شما
۵۰.۶۰تا مانتو دارم فقط ۷.۸تاشو میپوشم بعضیاش تنگه بعضیاش از مد افتاده بعضیاش همسرم نمیزاره بپوشم

وقتی خودت میگی از مد افتاده خب رد کن بره تا جاشون بیاد

من قبلا لباسی که کهنه میشد دور مینداختم اما الان وقتی ببینم به اندازه کافی برام کار کرده و خشته شدم ازش رد میکنم بره کسی دیگ استقاذش کنه

عزیزای دلم من از لایک کردن خوشم نمیاد چون خیلی ها لایک میکنند به منظور اینکه بدونن تا کجای تاپیک خوندن.تمایلی ندارم بعنوان نشانه گذار باشم🤭🤭فقط اگر با نظرم موافق بودید یا خوشتون اومد انگشت مبارکتون رو لایکی کنید.سپاس از توجه شما

سلام 

کمد لباس همسرم ریختم بیرون دوباره چیدم 

کلی لباس زیر ک سالی یبار نمیپوشه لباس کار و کاپشن خراب و.. ک خودش اگه میدید اجازه نمی‌داد بندازم بره 

یه کیسه لباس شد وقتی نبود گذاشتم بیرون 😁

کمد خودم کلی اکسسوری مخصوصا گوشواره های ک علاقه داشتم مجردی میخریدم از وقتی ازدواج کردم (ده سال) نگهداشتم لوازم آرایش بلا استفاده و... 

همه رو ریختم رفت 

احساس خوبی دارم 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)
وقتی خودت میگی از مد افتاده خب رد کن بره تا جاشون بیادمن قبلا لباسی که کهنه میشد دور مینداختم اما ال ...

برای من 90 درصد لباسهایی که بخشیدم کاملا نو بوده. من در کل سال اکثر مواقع سر کار هستم و بنابراین بعد از آشنایی با سبک مینیمالیست دلیلی برای انبار کردن ندارم.

upstanding,masterful,lucky,minimalist,brave,unique
برای من 90 درصد لباسهایی که بخشیدم کاملا نو بوده. من در کل سال اکثر مواقع سر کار هستم و بنابراین بعد ...

بله اما منظور من شما نبودی اون خانم بود که نوشته بود ۵۰ تا مانتو داره و..

چه جالب منم میخوام تخت بخرم . تخت جکدار همین طور که گفتن یه حالت انباری داره و تازه خیلی هاشون بخاطر ...

اتفاقا داشتم به همین فکر می کردم

چون خودمم میخوام تخت بچه ها رو عوض کنم

به نظر من کشو و کمد فرق داره چون اونجا طبقه بندی شده و مخصوص این کاره

انگار که شما تمام لوازم رو تو همدیگه کامپکت کرده باشی

اما این که لوازم رو همین جوری بذاریم زیر تخت، در حالی که کمد و کشو و قفسه هم داریم، این متفاوته و انباشتگی محسوب میشه