2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738271 بازدید | 44695 پست
ممنونم از نظر لطف اتببین تیکه تیکه انجام میدم من زود بیدار میشم۷ تا ۱۰ صبح ظاهر خونه مرتب می کنم نه ...

شماماشالله انقدرمنظمی که انرژیت تااین سر ایران اومد برای من😍امیدوارم منم بتونم مثل شمابشم. الان خیلی بهترازقبلم هستم ولی مثل شما منظم وروی برنامه نیست کارام

باگ من اینه که صبحهادیربیدارمیشم  معمولا ده ببعد.واینکه هروقت میریم خونه پدرومادرامون چندروزی میمونیم ووقتی برمیگردیم دیگه رشته ی کار ازدستم درمیره وتاچند وقت طول میکشه برگردم به روتین خودم

لطفالایک نکنین. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای پاکسازی من فعلا شرایط مالی اش ندارم برم مراکز معتبر انجام بدم خونه در حد ابرسان واسکراب وبخور گیاهی

شما تو نت بزنی با توجه به نوع پوست وامکاناتی که تو خونه داری می تونی یه عالمه پاکسازی خونگی ببینی.

کلی تایپ کردم سایت خطا داد

تابناک جان ممنونم از لطفت.

شادی صدام کنید
کاش بچه منم میشکوندشون تا برن بازیافت. ارزوش اینه اسباب بازی هاش به 3میلیارد برسن😁

وای😄😄😄😄

پسرم کوجیکم یه روز با داداشش رفتن تعمیرگاه ماشین 

از اون روز هی میخواد این ماشین ها رو باز کنه و به قول خودش تعمیر کنه!! 

چون چرخ هاش رومیکنه تو دهانش، من میترسم و جمع میکنم... 

❌لایک❌
من قرار گذاشتم هرروز کنار کار های روزمره خودم یه قسمت کوچولو از خونه رو اساسی پاکسازی کنم امروز نوبت ...

ببخشید فضولی میکنم... دوتا جاکفشی زیاد جاگیر نیست؟  حس میکنم خیلی انباشتگی ایجاد میکنه  نظر خودتون چیه؟ 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
ببخشید فضولی میکنم... دوتا جاکفشی زیاد جاگیر نیست؟ حس میکنم خیلی انباشتگی ایجاد میکنه نظر خودتون چ ...

عزیزم من یکی روی جهازم خریدم رنگ سفید  

این خونه ای که اومدیم توش خودش یه دونه جا کفشی دم در ورودی داره حالا از اینجا که بریم بازم همون بدونه رو دارم ❤️ هردو کدومش یه جای جدای خونه اس اصلا شکل بدی نداده به خونم ☺️

عزیزم من یکی روی جهازم خریدم رنگ سفید این خونه ای که اومدیم توش خودش یه دونه جا کفشی دم در ورودی دا ...

ببخشید جسارت کردما 😘

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

سلام دوستای عزیزم،یکی دو روزی از صبح تا شب بخاطر کارام بیرون بودم و کارای خونه م موند، دیگه دیشب یه سری لباس ریختم و شستم، موقع جابجایی لباسا چندتا ایتم خروجی داشتم؛ 

✔️یک جفت جوراب(کهنه شده بود) 

✔️یه شال که یه قسمتیش که خیلی تو چشم بود نخ کش شد.  

✔️لباس خوابم که شلوارش حسابی کهنه شده رفت خروجی ولی تیشرتش هنوز خوبه نگه داشتم 

📌امروز صبح با خواهرم یه سر رفتیم خونه ی مامانم، بالای کمد یکی از اتاق خوابا کلی نایلون و وسیله بود، همه رو ریختم پایین کمد رو دستمال کشیدم و وسایل رو مرتب کردم، خروجی ها شدن؛ 

✔️٣تا شلوار بارداری و یه بسته پد شیردهی که برای دوران بارداری خواهرکوچیکم بود و نیازی بهش نداشت. 

✔️مقداری قرقره ی خالی نخ  

✔️جعبه ی خالی پشه نبد نوزاد. 

✔️یه شلوار بیمارستانی 

✔️یه لگن پالستیکی شکسته 

اگه اجازه داشتیم خروجی ها خیلی زیادتر بودن، ولی خوب خونه ی خودشونه و اختیارش دست ما نیست، اینجوری راحتن و ما هم اصراری نمیکنیم. 

ولی انصافا وقتی پدر و مادرا سنشون بالا میره و خیلی از کارهای خونه رو بچه ها باید انجام بدن، وقتی وسایل خونه زیاده و انباشتگی هست دردسرش برای بچه هاس. 

خروجی 

یه تیشرت پسر کوچیکم جایگزین نمیشه چون لازم نداره 

دوتا باطری قلمی

دوتا دیس استیل غذا داخلش کردم و دادم به یکی و گفتم ظرفشو لازم ندارم

از تمـــــــوم ظروف استیل جهیزه م فقط همین دیس ها مونده بود💕

❌لایک❌

خروجی ۳ تا کیف دستی که دوتاش استفاده نمی‌کردم. یکی استفاده میکردم کهنه شده بود.یک مانتو خودم مدلش قدیمی شده بود.یه شومیز کهنه خودم.یه شلوار مخمل که من عادت ندارم بپوشم ولی خریده بودم  نو بود.دوتا شال که دوتاش هم هدیه بود و فروخته شد.۸ تا رفتن 

هفته پیش ۲۰ تا ورودی ریز درشت داشتم.که این ۸ تا خروج جای ۸, تا ورودی.موند ۱۲ تا خروج که تعادل تو خونه برقرار بشه.

کم هم نکنم میگم اینجوری لاقل زیاد هم نکردم وسایل و لباس هارو.

سلاماین همسرا چرا اینجورین! ؟ همسر منم تا ببینه یه جا خلوت شده هوس میکنه خرت و پرتاشو بریزه اونجا بد ...

پدر منم این رفتارو داره. یادمه قبلا با کلی زحمت مثلا یکی از کمدارو خالی میکردم و وسایلشو کم میکردم که یکم جا باز بشه بعد دو روز میدیدم پدرم یه عالمه کتاب و وسیله آورده تو اون جای خالی که من باز کردم چیده😂

نهال🌱