2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1741874 بازدید | 44753 پست

سلام. خواننده دو ساله هستم. چقدر کیف میکنم از خارج کردن وسایل اضافی. تو این دو سه روزه احساس کردم مینی‌مالیست آدم ها رو متفاوت می‌کنه. شخصیت و اخلاق منحصر به فرد و لذت بخشی بهشون میده از ادبیات و لحن اعضای ثابت این تاپیک متوجه این قضیه شدم. چقدر مجازی خوبه که فرصت دوستی با همچین اشخاصی رو در اختیار مون می‌زاره. تصمیم دارم از این به بعد منم گزارش بدم و سوال بپرسم که خونه م مینیمال شه.

یه نکته جالب اینکه میدونید دین اسلام هم به مینی‌مالیست دعوت میکنه؟ با خوندن خیلی از احکام به این نتیجه رسیدم. واضح ترینش خمس هست. شرط تعلق گرفتن خمس به اموال یا اشیا اینه که اون ها یک سال کامل بدون استفاده باقی بمونن. مثلا همون مانتویی که من یک ساله تو خونه م نگه داشتم تا ببرم تنگ کنم و هنوز انجامش ندادم رو باید یک پنجم قیمتش رو به عنوان خمس بپردازم. در مورد همه وسایل این صدق می‌کنه. اینجوری افراد متدین رو دعوت می‌کنه که هرچند ثروتمند باشن ولی تو خونه انباشت اموال نداشته باشن. اینو که متوجه شدم خیلی کیف کردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در مورد کاهش حجم زباله که تو بعضی کامنت ها دیدم کجا میتونم مطالعه کنم؟

اگر به محیط زیست و فعالیت محیط زیستی علاقمند هستید 

پیج اینستاگرام خانم آیه حمداوی رو سرچ بفرمایید 

ایشون تمام راه های کاهش زباله رو هایلایت کردن و در مواردی راه بازآفرینی و بازیافت رو نیز آموزش دادند

ققنوس

گزارش پاکسازی      روز بیست و یکم:

۱. دو تا قوطی نودل

۲.جعبه گواش

۳.یه تعدادی دستمال نظافت که از یه تی شرت تهیه شده بودن و برای نظافت استفاده شدن

۴.یه تعدادی کاغذ باطله و لوازم اداری

۵.لوازم همکارم که گذاشتم کنار که ببره

۶.بطری آب معدنی

۷.جعبه تاید

۸.بطری شامپو 

۹.دو تا قوطی خالی زیره سبز ...

۱۰.و چای سبز که ریختم شون تو ظروفی که داشتم و اون ظروف پت رو گذاشتم خروجی

امروز دفتر کارم رو نظافت کردم. لوازم همکارم که داره میره براش کنار گذاشتم. و تعداد خروجی ها خیلی بیشتر از اونی بود که نوشتم.👩‍💻🙋🏻‍♀️

دیشب همسرم زحمت کشیدن وبرام جاروبرقی کشیدن ومن امروزبه همه کارام رسیدم.حتی خارج ازبرنامه روزانم فریزر روشستم. باخودم فکرکردم اگه اقایون کمک حال باشن خیلی خوبه ماهم خسته نمیشیم. 

خروجیهام ازفریزرم یه بسته بادمجون سرخ شده، یه بسته ترخینه که نمیدونم مال کی بودن. بااینکه انباشت ندارم ولی ایناازدستم دررفتن. 

لطفالایک نکنین. 
یه سوال دیگه اینکه من یه تعدادی دمنوش نیوشا از قبل داشتم. البته نخریدم کسی هدیه داد. الان نگاه کردم ...

سلام تا اونجایی که شنیدم دمنوش ها با گذشت زمان خراب نمیشن فقط اثرشون کم میشه . 

خروجی چند دقیقه ای امروز من 

گلدون سفالی و گل پلاستیکی .
قوطی خالی شیر خشک
چندین بسته دمنوش نیوشا
دو تا قوطی های خونه مادر شوهرم ک پس بدم
پلاستیک دارچین ها رو خالی کردم تو یه قوطی چای و قوطی چای ها رو یکی کردم
چند قاشق شکر و خاکشیر مونده گذاشتم رو میز امشب شربت درست کنم.
ی ظرف پلاستیکی ک مستعمل و زرد شده
ی شیشه بهار نارنج ک اصلا بوی بهارنارنج نمی‌داد و تلخ بود و دو سال تحملش کردم بالاخره انداختم رفت

و اینکه یه فلاسک یونیک فیک خریده بودم که دیگه گرم نگه نمیداره. کاربردی نداره به نظرتون که بزارم خروج ...

حتما خروج بذارید این تجربه تلخ بسیار کمک می‌کنه در خرید های بعدی دقت بیشتری داشته باشیم

ققنوس