سلام دوستان من تازه این تاپیک رو از قسمت تاپیک های به روز شده پیدا کردم و خیلی خوشحال شدم همچین تاپیکهای مفیدی هم هست برای دور همی دوستان مینیمال. ولی خداروشکر سالهاست با سبک زندگی مینیمال آشنا شدم . اولین سایتی که شروع کننده بود برام یه وبلاگ بود از خانم قدسی زاده با عنوان:
"لذت کمتر داشتن"
. من تازه ازدواج کرده بودم و جهیزیه ام هم ساده و مختصر بود بخاطر اینکه خونمون خیلی کوچیک بود .بعد از اونم باز خیلی حواسم به خریدهام و ورودی خروجی های خونه ام بود . اما با اومدن بچه و زیاد شدن کارام تنبل شدم و وقت برای پاکسازی نزاشتم . الان دوباره با بزرگ شدن بچه ها دارم دونه دونه کمدهامو پاکسازی میکنم .
برای من خیلی مهمه یه وسیله تا زمانی که میتونه برام کاربردی و مفید باشه نهایت استفاده رو ازش بکنم حتی اگر لازمه تغییراتی روش بدم که همونی بشه که بهم حس خوب میده و اگه واقعا نیازم نیست ردش کنم بره برای نفر بعدی .
مثلا من توی خونه قبلیمون یه آینه کنسول پی وی سی کوچیک توی راهرو داشتم که قبلا هم خیلی طرفدار داشت ولی دیگه الان به این شکل دوسش نداشتم و توی خونه جدید هم جایی براش نداشتم .از طرفی آینه هفت سینم شکسته بود و تصمیم داشتم یه آینه نو بخرم.اما تصمیم گرفتم همین آینه رو تغییر شکل بدم و با آینه های پلکسی که مربوط به یه استیکر دیواری توی خونه قبلی بودن و اونا هم استفاده نمیشدن خودم برش دادم و به این شکل درآوردمش. حالا خیلییی دوسش دارم .و قاب و کنسول آینه قدیمی که یکم هم خراب شده بود رفت خروجی .
البته اگه نتیجه اونی نمیشد که دلم بخواد و دوسش داشته باشم آینه هم حتما می رفت . اما الان به این شکل خیلی دوسش دارم و بهم حس خوبی میده .
اینم عکس قبل و بعد که توی تاپیک خودمم عکسش رو گزاشتم