2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739097 بازدید | 44705 پست

من انگار معتاد شدم به خروجی گذاشتن. میرم میگردم و وقتی چیزی برای خروجی پیدا نمیکنم کلافه میشم.

چیکار کنم به نظرتون؟ کاش یکی خونشو در اختیارم بذاره برم پاکسازی کنم 😁

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ورودی ها

یه نخ چین جدید قبلی رو میذارم خروجی کند شده

یه روسری مشکی ..یه دونه ساتن دارم سر میخورد امروز برا مراسم محرم خریدم

دو متر زیپ متری ..قراره ملافه تشک پسری رو عوض کنم و برای جدیدش و بدوزم

دوتا میوه خوری برا کادو منزل نو  دوتا از عمه هام

صبا هستم 

خروجی امروزم یه تیشرت مشکی همسرم که کهنه شده بود و یه استکان که اجبارا رفت خروجی چون لب پر شد،و ورودی هم یه دست لباس راحتی برای خودم گرفتم .دوتا گلدون بزرگ دارم چند وقته بدون استفاده مونده احتمال زیاد بدم به خواهرم ببینم چی میشه  

لطفا برای آمرزش روح مادرم یه صلوات بفرستید .ممنون

یه مانتو کتی عید خریدم ، کاملا نو هست ، گذاشتم تو دیوار نصف قیمتی که خودم خریده بودم ، یه مشتری پیدا شده ولی نصف اون قیمت میخواد ، نمیدونم چکار کنم ، میگه دستم خالیه ، اگه بدونم راست میگه کمترم حاضرم بدم ولی نمیدونم

سلام دوستان لباس عروسم که برای جشن عقدم هست را 10 ساله دارم به نظرتون چکارش کنم حیفم میاد😅

یا بفروش یا ببخش عزیزم

من لباس عقدمو با قیمت پایین پارسال توی کمدا فروختم. از یه شهر دیگه خریدن و براشون پست کردم. وقتی به دستش رسید اینقدر تشکر کرد و دعام کرد. خیلی خوشحال شدم چیزی که به درد من نمیخوره برای یکی دیگه اینقدر نیازه و کاربردی. هم کمد من خلوت شد و هم یکی با قیمت مناسب صاحب چیزی که میخواست شد و این وسط کلی انرژی مثبت جریان پیدا کرد