2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739122 بازدید | 44705 پست
دقیقا چرا اینکارو میکنه؟ وای اگه من بودم و خواهرم پس میداد خیلی بهم برمیخورد

ممنون از دوستانی که کمک کردند و نظر دادند...

وضع مالیش عالی هست و دیدگاه خودشو داره و مینیمال واقعیه. الان بهش شال بدی و فیوریتش نباشه فرداش میبخشه... در قالب پس دادن بیان نمیکنه هدیه پول و طلا رو ..... دوباره هدیه میده... ولی اگر توی خونه ات از چیزی خوشش بیاد باید ببره 😂... و میگه نباید بری بخری ... بعد از یکسال احتمالا بهت پس میده... 

سلاام دوستای مینیمالم

خروجی های امروز :

چهار جفت کفش و کتونی

چهار عدد شلوار 

دو تا بلوز

چند تا لباس زیر

مقداری ضدآفتاب و لوازم آرایش

هیچکدوم جایگزین نمیشه 

فعلا خریدم صفر هست فقط مواد غذایی و شوینده و....خریده میشه 

هنوز نصف لباسها و لوازمم اضافیه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه اهل مطالعه است مناسب علاقه شون کتاب بخریدصندل سایز پاشون در ضمن کادو می تونه یه جشن تولد باشه

کتاب فقط امانتی قبول داره. صندل هم فقط یه مارک خاص میپوشه که اینجا نداره.

همسرش تدارکات میچینه 

سلام سلام

🌸یه کتابخونه کوچیک قبلا از خواهرم قرض گرفته بودم،امروز پس میبرم

🌸اینه شمعدونم رو می خوام اهدا کنم به یک زوج نیازمند

🌸یه کیف مورد علاقمو می خوام بدم به خواهرزادم،گفته بودم دارم دل کندن از وسایلی که شدیدا بهشون علاقه دارم رو تمرین می کنم(مراسم وداع دارم با این کیف)

🌸یک سری جزوه های متفرقه واسه زمانی که داشتم برای حرفم آموزش میدیدم رفت بازیافت

جزوه کلاس حسابداری هم که می رفتم چندسال پیش الان یادم نمیاد چی به چی بود رفت بازیافت

🌸یک ظرف کوچک لب پر هم رفت بازیافت

امروز با یکی در حد دو دقیقه تلفنی حرف زدم ولی اصلا موفق نبودم مینیمال حرف بزنم 😔

خیلی ناراحتم

شادی جان چیکار می‌کنی مختصر و مفید صحبت کنی...؟!

تو همون دو دقیقه انقدر چرت و پرت گفتم🤦🏻‍♀️😂

همش با خودم میگم چیشد که فلان حرفو زدم🤔

گزارش پاکسازی         روز پنجم:

۱.بطری دلستر

۲.قوری زعفرون

۳.باطری اضافی

۴.دفترچه یادداشت

۵.مقداری کاغذ باطله

۶.یه تاپ

۷.تشک بچه

۸.گارد گوشی

۹.دو تا شمع تی لایت تموم شده (وارمر)

۱۰.قوطی خالی کرم پودر

۱۱ تا ۲۶. ۱۶ جلد کتاب📚📚📚

امروز بعد از مدتها با ذوق و شوق رفتم سراغ کتابخونه، هرچی کاغذ بود چپونده بودم اونجا! هم مرتب شد هم جاش عوض شد و یه فضای خالی برای مطالعه باز شد و هم ۱۶ جلد کتاب اضافی که سالها الکی نگه داشته بودم رفت خروجی و کتابخونه ام یه نفسی کشید.یه بار دیگه هم دیدم که چه کتابای خوبی تو نوبت خوندن دارم و انشالله عزممو جزم کنم واسه خوندن💪😊

به امید خدااگه اینطور بشه اون روز میشه بهترررررین روز عمرم دیگه از خدا هیچی نمیخوام😍

امروز صبح وقتی بچم سر جلسه بود خواستم دعاش کنم یادم به شما افتاد و اول بچه شما رو دعا کردم🥹

فقط شماره 10😄😄😄

آره والا خیلی داغون و قدیمی بود مامانم کلی ازش استفاده کرده بودن بعد داده بودن به من واسه تخم مرغ و سیب زمینی آب پز کردن!

حالا من هزار تا قابلمه دارم!

تخم مرغم که با تخم مرغ پز می پزم🐔🥚

خیلی خوشحالم که امروز یه تعدادی خروجی گذاشتم . الان داشتم نگاه میکردم گفتم واقعا اینا چه تاثیری روی من داشتن بجز اینکه دورو برم رو شلوغ کردن . هیچی حیف نیست بجز عمرمون و اعصابمون . وقتی که میخوایم صرف لوازممون کنیم میتونیم کتاب بخونیم ، ورزش کنیم ، زبان بخونیم ، با بچه هامون بیشتر وقت بگذرونیم .

امروز با یکی در حد دو دقیقه تلفنی حرف زدم ولی اصلا موفق نبودم مینیمال حرف بزنم 😔خیلی ناراحتمشادی جا ...

من خودم تو مرحله تمرین ام خیلی ام سخته چون با ادمایی معاشرت دارم که همشون خوش صحبت ان

خودم که عادت به سوال پرسیدن ندارم.

سوال ها سعی می کنم کوتاه جواب بدم.

شادی صدام کنید
گزارش پاکسازی روز پنجم:۱.بطری دلستر۲.قوری زعفرون۳.باطری اضافی۴.دفترچه یادداشت۵.مقداری کاغذ ب ...

از همه دوستانی که احیانا این چالش رو انجام ندادن تا حالا، دعوت می کنم که شروعش کنن

به طرز عجیبی به آدم انگیزه تمیزکاری و پاکسازی و خلوت کردن میده

روحم نفس می کشه انگار