2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738196 بازدید | 44695 پست

سلام در مورد کیف، من یه دونه بزرگ برا مهمونی و یه روزمره دارم.

فعلا بچه هام کوچیکن وقتی جایی میرم براشون پوشک و لباس میذارم تو کیفم. 

انشالله بعدا یه دونه کوچیک برا مهمونی میگیرم. 

✨✨✨

یه خرید اشتباه داشتم رفتم یه مغازه که برا دخترم برای یه جشنی خرید کنم چیزهای قشنگی نداشت چون وقت فروشنده رو گرفته بودم مجبوری یه چیزی برداشتم. 

وقتی لباس رو تن دخترم کردم دیدم چه جنس و طرح افتضاحی داره. باز مجبور شدم رفتم بازار و عوضش کردم. لباس برا دخترم نداشت یه تیشرت و شلوار بزرگ گرفتم. تیشرت رو اوردم خونه دیدم برا پسر بزرگم تنگه. 😕

و در نهایت برا جشن به دخترم همون لباس قبلیش رو پوشوندم. من این لباس رو شاید سه بار تنش کرده بودم خیلی هم نازه فکر میکردم براش کوچیک شده ولی کاملا اندازه اش بود. 

واقعیتش از دست خودم عصبانیم دو بار تو گرمای 50 درجه رفتم بازار هم پولم رو از دست دادم هم غرغر شوهرم رو تحمل کردم هم دو تا جنس الکی خریدم. 😓

سلام در مورد کیف، من یه دونه بزرگ برا مهمونی و یه روزمره دارم.فعلا بچه هام کوچیکن وقتی جایی میرم برا ...

به نظرم کسانی که دختر دارند باید خیاطی بلد باشن .. حتما یه دوره خیاطی کودک برو .. لذت بخشه ...

من یه تکه کوچیک پارچه داشتم برای خواهرزاده هام لباس میدوختم و بارها میپوشیدن و جنسشون خیلی بهتر از بازاریه ... لباس شخصیتهای کارتونی هم براشون میدوختم و ست هر کدوم تل و گیره و ... میدوختم ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها عروسی که رفتم تنها چیزی که دادند یه جعبه شیرینی و شربت بود. 

خرج لباسی که من برا بچه ها کرده بودم از خرج عروسی اونها بیشتر شد(فقط پذیرایی از مهمونا منظورمه). 

وقتی به خودم فکر کردم دیدم من با این امکانات حتی نمیتونستم یه تولد رو راه بندازم. حالا نمیدونم یا بقیه خیلی توانا هستند یا من خیلی ناتوانم.

به نظرم کسانی که دختر دارند باید خیاطی بلد باشن .. حتما یه دوره خیاطی کودک برو .. لذت بخشه ...من یه ...

درست میگین عزیزم. یه پیرهن بلند ساده با یه پارچه ی پلاستیکی اشغال بالای ۵۰۰ تومن بود ( برا یه بچه ی شیر خواره). 

واقعا قیمتها غیر منصفانه بالاست. 

درست میگین عزیزم. یه پیرهن بلند ساده با یه پارچه ی پلاستیکی اشغال بالای ۵۰۰ تومن بود ( برا یه بچه ی ...

چندتا پارچه بگیر ... برای بالاتنه کشی باشه حتما ... حتی پولک هم کشی هست تو بازار .... 

برای دامن هم تور معمولی بگیر .... بگو دامنش بلند باشه

بچه بزرگتر بشه بالاتنه چون کشی هست اندازش میمونه و دامن هم قدش کوتاه میشه به مرور چون بچه رشد میکنه ...

بالاتنه رو بدون استین دربیاره و یقه گرد معمولی....

سالها میتونه استفاده کنه و همیشه قشنگیش رو داره ... 

بده خیاط محلی برات بدوزه که هزینه اش خیلی کمتر از نصف میشه و هربار در به در نیستی....

تجربه من این بود...

برای عروسیا و تولدها برای بچه لباس نخر و از اونهایی که داره بکن تنش..... مگر اینکه درجه یک باشه ... 

مامان منم همیشه با من میره خرید. یکبار تنها رفت دیدم رفته این هسته گیره رو خریده اورده 😂چقدر دعواش ...

پدر مادر منم هر دوشون هر دفعه که میرن پلاسکو یه چیز جدید میخرن با خودشون میارن خونه

یعنی از حجم این خرید هاشون نگم براتون🤦🏻‍♀️

یه بار یادمه پدرم یه دستگاه خریده بود که زرده تخم مرغ رو از سفیده جدا میکرد😂

یه بار یه دستگاه مخصوص خرد کردن سیر خریده بود که بعد یه مدت خراب شد، بعد رفت یکی دیگه از همون مدل خرید، اونم خراب شد بعد رفت یه مدل سیر خورد کن دیگه خرید الان هرسه تاشو باهم دارن

یه دستگاه چاقو تیزکن خریده بودن که مامانم اصلا نمیتونست باهاش کار کنه ولی همچنان دارنش

یه دستگاه دیگه هم یادمه داشتن که گوجه رو میذاشتی توش بعد یه حلقه هایی داشت که از روی اونا برش میزدی که اسلایس های گوجه یه اندازه بشه😂

دستگاه دایسرنایسر هم دفعه اول که خریدن یکی از صفحه هاش خراب شد باز رفتن یه دستگاه دیگه کاملشو خریدن😭 بعد جالب اینجاست از این دستگاه فقط مامانم برای سالاد درست کردن استفاده میکرد که اونم شاید مثلا دوماه یه بار درست میکرد

یه دستگاه دیگه هم داشت فقط مخصوص خلالی کردن سیب زمینی، یعنی سیب زمینی رو باید اسلایس میکردی میذاشتی توش فقط خلالی می کرد

کلا بخوام همشو بگم باید تا صبح بشینم بنویسم

بعد جالبش هم اینجاست که به مامانم میگم یه مقدار از این وسیله هارو رد کن کابینتا خلوت بشه میگه من از همه ی اینا استفاده میکنم

نهال🌱

من امروز رفتم بازار یه تی شرت وشلوارک نخی بیرونی برای دخترم گرفتم یه لباس زیر پایین تنه برای پیراهنش خریدم سه تا ظرف فریزری

یه دفترچه گوگولی که براش بولت ژورنال درست کنم بچه ام‌نظم درش نهادینه بشه.

شادی صدام کنید
سلام در مورد کیف، من یه دونه بزرگ برا مهمونی و یه روزمره دارم.فعلا بچه هام کوچیکن وقتی جایی میرم برا ...

عزیزم تو این تورم تو حق داری چیزی بخری که مورد پسندت باشه اگه هم تو این وضعیت قرار گرفتی یا محترمانه عذرخواهی کن یا یه چیز ارزون بردار مثلا یه جفت جوراب با لباس زیر پایین تنه.هم استفاده می کنی هم ارزون البته اگه داشتن تو مغازشون.

شادی صدام کنید
چجوری میخواین برا دخترتون بولت ژورنال درست کنین؟

ببین عزیزم یه دفترچه خیلی کوچلو براش خریدم رنگیه

بعد براش برنامه‌می نویسم‌مثلا تیرماه باید تمرین راه رفتن داشته باشه چندتا کلمه جدید باهاش کار کنم مثلا یه قصه خودم براش بگم یا صوتی گوش بده برنامه کودک انگلیسی نگاه کنه چیزایی این شکلی +قد وزن اش که یادم نره

شادی صدام کنید
آرزومه بیام تو این تاپیک پیامهای خوشحالی شما و بالشی عزیز رو راحع به موفقیت بچه ها تو کنکور رو ببینم ...

انشالله خدا از دهنتون بشنوه خدا رو چه دیدی از یک دانشگاه قبول شدن😍😍وماهم از طریق اونا دوست واقعی شدیم نه مجازی❤

سلام دوستای عزیز، 

امروز برای کاری رفتم بیرون. برگشتن سوار مترو شدم، وای نگم از مترو که تا برسی به مقصد راحت میتونی یه تومن خرج کنی. لحظه ی آخر اون چیزی که میخواستم رو دیدم و خریدم و بقیه ی اجناس رو فقط نگاه کردم و از خرید بقیه لذت بردم. 

ورودی امروز؛ 2عدد مسواک

خروجی؛ مسواک همسرم که دیگه نایی برای ادامه دادن نداشت. مسواک خودمو ماه بعد باید عوض کنم فعلا جدیده رو گذاشتم تو کابینت.