2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738478 بازدید | 44696 پست
سلام عزیزم چرا خوب بود بد نبود مثلن از چند تا آلبالو گاهیشم با هسته رد میکنه و اینکه ما زیاد اهل مرب ...

مرسی عزیزم از توضیحت،ممنون از محبتتون

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
با روش دیگه نمیتونی هسته رو در بیاری مثلا نی یا چیز دیگه؟ هسته گیر ما که نتیجه خرید اشتباه مادرمه پ ...

دقیقا مادر منم یادمه هسته گیر داشت که اصلا استفاده نمیشد آلبالو هارو سالم درنمیاورد بعدم مگه در سال قراره چقدر آلبالو دون کنیم که بخوایم یه دستگاه مجزا براش تهیه کنیم 

البته بازم بستگی به سبک زندگیتون داره چون مادرم اینا زیاد اهل مربا ی آلبالونبودن در کل زیاد استفاده شون نمیشد

نهال🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم یعنی دختر خانمت نمیخواد این ماه کنکور شرکت کنه؟

چرا شرکت میکنه،اگر به امید خدا فبول بشه هر رشته ای،اونو میخونه ولی چون هدفش دندون هست،میگه تجربه دارم یا مرخصی میگیرم،یا حین دانشجویی دوباره میخونم که تلاش خودمو کرده باشم حسرتش تو دلم نمونه

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
متاسفانه دچار کمر درد شدم و باید جراحی کنم،دستم تند نیست که بتونم سریع انجام بدم،زمان طولانی باید بش ...

ان شاءالله زود سالم و سلامت میشید ♥

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
دقیقا مادر منم یادمه هسته گیر داشت که اصلا استفاده نمیشد آلبالو هارو سالم درنمیاورد بعدم مگه در سال ...

منم همیشه خودم هسته اش رو در میاوردم،ولی دستم کنده،الان مشکل کمر برام پیش اومده نمیتونم زیاد بشینم درد شدید دارم

دلش دندانپزشکی میخواد،ما تصمیم گرفتیم هرچی قبول شد بره حالا یا یکسال مرخصی بگیره،یا حین تحصیل دوباره ...

خب اگه رشته مورد علاقه اش نبود دوباره میخونه و کنکور میده دیگه مگه مقررات عوض شده؟ یعنی الان هر رشته ای اورد باید بره دانشگاه؟ 

دقیقا مادر منم یادمه هسته گیر داشت که اصلا استفاده نمیشد آلبالو هارو سالم درنمیاورد بعدم مگه در سال ...

مامان منم همیشه با من میره خرید. یکبار تنها رفت دیدم رفته این هسته گیره رو خریده اورده 😂چقدر دعواش کردم 

یادمه اون سال 25 هزار تومن خریده بودش 

تا الانم کلا دوبار استفاده کردیم یکبار برای البالو یکبارم برای زیتون.... اهل درست کردن مربی البالو هم نیست 😅

منم همیشه خودم هسته اش رو در میاوردم،ولی دستم کنده،الان مشکل کمر برام پیش اومده نمیتونم زیاد بشینم د ...

فکر کنم مدلای مختلف داره تو دیجیکالا نگاه کنید اونی که نظراتش بیشتر مثبته بگیرید 

یه کار ساده انجام دادم و خودم ذوق کردم... اینها رو داخل یخچال نگهداری میکنم

چند شیشه مربا داشتم که می خواستم خروج بزارم... و به ذهنم رسید که جایگزین اینها بشن و خیلی شیک داخل درب یخچال کنار هم نشستند...

زندگی همین ذوق کردن های کوچیک.چقدرم مرتب وقشنگ شد

هایدی جان پنکه دستی نخریدم برای هیدوا جان عکس گذاشتم که گفتن مناسب شون نیست

یه کارتر شیرینی پزی خریده بودم که مورد نیازم نشد یکبارم استفاده نکردم امروز رفتم خرید به فروشنده پس دادم هزینه اش هم نگرفتم فقط می خواستم از خونه خارج بشه.

خرید هیجانی واضافه نداشتم فقط مواردی که لازم داشتم.

شادی صدام کنید
در جوابش میگفتی راحت اولدون بالا؟ 😂

اح حیصلیدیم دمدیم گلن سری دیرم🤣🤣

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

منم امروز دوبار تا پای خرید یه مانتو تابستونی رفتم وبرگشتم به خودم قول دادم تکلیف لباس های الانم روشن کنم بعد خرید کنم.

در کل تا شروع پاییز علی الحساب خریدی نخواهم داشت

شادی صدام کنید