2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738341 بازدید | 44695 پست

عصرتون بخیر دوستان؛ 

خروجی امروزوی لوازم آرایش رو مرتب کردم، یه سبد نظم دهنده رو جمع کردم وسیله هاش منتقل شد تو سبد بقلیش. مقداری کاغذ که مطالبش پاکنویس شده بود و چندتا سوزن ته گرد. 

کمد لباسا رو مرتب کردم باکس لوازم خیاطی  منتقل شدتو کمد و دیگه جلو چشم نیست. 

📌تو کتاب جادوی نظم نویسنده گفته بود هر شب تمام محتویات کیفش رو خالی میکنه تا اون انرژی و سنگینی از کیفش خارج بشه. منم یه مدته اینکارو دارم انجام میدم. البته فعلا که تابستونه وسایل کیفم شامل کلید و یه کیف پول کوچیکه سخت نیست، نمیدونم مهر وقتی میرم سرکار حوصله م میکشه وسایل زیاد رو هرشب خالی کنم سرصبح بذارم تو کیف یا نه. 

دوتا جعبه زردالو و گیلاس همسرم خریده بااینکه بچه های بزرگم نیستن هنوز گاها مثل قبل خرید میکنیم!!! گ ...

من با ترکیب میوه ها ترشک درست میکنم و بیشتر از کمپوت دوست داریم. اگر اهله ترشک هستین امتحان کنید.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمی دونم این قبلا گفتم یا نه اگه گفتم تکراریه ببخشید

یکی دیگه از چیزایی که از لیلی دیلی یاد گرفتم این که از بیرون که میام همون موقعه یا چند دقیقه بعدش کفش هام تمیز می کنم می ذارم تو جا کفشی[قبلا موقع خروج از خونه تمیز می کردم]

شادی صدام کنید

سلام

امروز صبح نشستم کتابی در راستای مینیمالیست شدن رو از فیدیبو دانلود کردم،تمومش کردم

خروجی دوتا تاپ ک مقداری رنگشون رفته بود،مقداری از  کاغذای مربوط ب همسر

عکسای قدیمیمون ک واقعا زشت افتادیم🤭 رو چندتاشو سوزوندم انداختم زباله🤷🏻‍♀️

چندتا کتاب و پوستر هم گذاشتم فردا ببرم محل کارم ببینم بدرد مدیریت می خوره یا نه

دوتا جعبه زردالو و گیلاس همسرم خریده بااینکه بچه های بزرگم نیستن هنوز گاها مثل قبل خرید میکنیم!!! گ ...

زردآلوها هسته ش رو دربیار بزار جلوی آفتاب خشک بشن انشالله زمستون عوض تنقلات بخورین خیلیم مفیده.

من در دوره نقاهتم دکار گف زرآلو خشک بخور که خون ساز هس

سلام 

خروجی اجباری پسرم شلوارشو با قیچی بریده😐اولین باره همچنین کاری میکنه چندبار گوشزد کردم کارت اشتباهه هعی می‌گفت (اوسون مامان اوسون ) 

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

خانما یه سوال برام پیش اومد من حجاب جوریه که موهام از پشت وبعل وجلوی شال بیرون نیست یه کم فقط جلوی م ...

منم فقط جلوی موهام کمی بیرونه ، اگه شال یا روسری لیز بخوام استفاده کنم بین دو لایه ش ، تل میذارم