2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739097 بازدید | 44705 پست
من از اول تاپیک رو دارم می خونم تازه رسیدم به صفحه ۲۰۰ ولی واقعا کنجکاو شدم که ببینم چه اتفاقی افتاد ...

من خودم به شخصه داشتم درمورد زندگی مینیمال مطالعه میکردم که اینجا رو پیدا کردم😊

من امروز عصر تا فردا صبح خونه مامانم تا الان غیبت نکردم.

وای شادی جان هی از خونه مامان و غیبت میگی پشت من میلرزه😂

یه جریان خانوادگی پیش اومده که مامانم از جمعه منتظره منو ببینه که براش تعریف کنم منم نمیرم خونشون😂🤦 

متاسفانه تو این ماجرا کلی غیبت و تهمت و نامردی هس 😑 و من همش سعی میکنم بی طرف و منصف باشم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تصمیم داشتم تا اخر تابستون پاکسازی اساسی نداشته باشم ولی انرژی تاپیک انقد بالاس که حتی نخوام کار بکنم هم مجبورم میکنه😄

کشو لباس بچه هارو مرتب کردم

چند دست لباس که کوچیک شده بود گذاشتم خروجی(اینا چون هنوز قابل استفاده است میزارم زیر زمین ،زیاد که شد میدم نیازمند)

کراوات دامادی شوهرمم بالاخره رفت خروجی

یه ساعت قدیمی از شوهرم بود که کار نمیکرد،ولی مارکه، بردمش برا تعمیر گفتن این قطعاتش انقد گرونه تعمیرش نمیصرفه ،شوهرم نذاشت بندازمش دور، امشب دیگه دور از چشم شوهر رفت خروجی

من از اول تاپیک رو دارم می خونم تازه رسیدم به صفحه ۲۰۰ ولی واقعا کنجکاو شدم که ببینم چه اتفاقی افتاد ...

یه تعداد از کاربرا پست گذاشتن و به روز رسانی شد این تاپیک، بعد به مرور طی این بروز رسانی های مداوم کاربرهای زیادی اومدن تو این تاپیک 

❌لایک❌
امروز نوبت شستشوها بود موردی برای شستن نبود به جاش سرویس بهداشتی که دیروز وقت نکردم بشورم شستم بقی ...

واقعاافرین داری شادی جان بهت قبطه میخورم که بابچه کوچیک کاری نیس انجام بدی.من دوتابچه کوچیک دارم وودایم خونم بهم ریختس. اینم نیس بگم اسباب بازیه فقط کارای خودمم هست مثل ظرفا واتاقا وسرویسا که نمیرسم. کلاتنبلم

لطفالایک نکنین. 
وای شادی جان هی از خونه مامان و غیبت میگی پشت من میلرزه😂 یه جریان خانوادگی پیش اومده که مامانم از ...

مادر همسر منم وقتی میاد خونمون دوست داره بشینیم در مورد جبهه ای که ایشون طرفدارش نیستن حرف بزنیم 🥴

چون تعداد خواهر و برادرای همسرم زیادن اخلاقهای همه باهم نمیسازه دو به دو، سه به سه باهم رفت و آمد دارن انگار جبهه تشکیل دادن😅

خیلی سخته بیطرف باشی یا اجازه ندی غیبت بشه 

❌لایک❌
مادر همسر منم وقتی میاد خونمون دوست داره بشینیم در مورد جبهه ای که ایشون طرفدارش نیستن حرف بزنیم 🥴 ...

راهکارایی که من دارم اینه که میشینم کنارش ولی خودمو شش دونگ در اختیارش نمیدارم اصولا وقتمو صرف کاری میکنم در عین حال تنهاش نمیدارم. 

یا یه سخنرانی از شبکه قران میذارم یا پادکست از گوشیم، دوتایی گوش میدیم اون رو مبل منم تو آشپزخونه. 

یا براش زیارت عاشورا و قران و تعقیبات نماز میخونم اونم سربخونه تا سرگرم باشه

بااین حال غافل بشم منو گیر میندازه😑

❌لایک❌
وای شادی جان هی از خونه مامان و غیبت میگی پشت من میلرزه😂 یه جریان خانوادگی پیش اومده که مامانم از ...

امیدوارم خدای مهربون کمک تون کنه.

من میگم حرف ش نزنیم غیبت میشه مادرم میگه غیبت چیه تعریف کن ببینم😂

به جز مامانم وآبجیا با کس دیگه ای غیبت نمی کنم.

مگر اون حرف های عادی که فلان ارایشگر کارش خوبه فلان شخص هفته پیش عروسی اش بود حالت خبری داشته باشه نه غیبت

شادی صدام کنید
واقعاافرین داری شادی جان بهت قبطه میخورم که بابچه کوچیک کاری نیس انجام بدی.من دوتابچه کوچیک دارم وود ...

باید بهتون بگم باز من حس می کنم نسبت به بقیه عزیزانی که می شناسم کم کاری می کنم بعضی خانم ها انقدر خونه زندگی شون تمیزه آدم لذت می بره.مخصوصا عزیزانی که شاغل هم‌هستن ورزش هم می کنند به امورات زندگی می رسن

مثلا از بزرگتری مراقبت می کنند.من حس می کنم صدم نمی ذارم.

شادی صدام کنید

صرفا بخاطر علایق دوستان به عکس 

ورودی و خروجی همزمان 

کلیپس سمت چپ هم بسیار شل بود هم وقتی میزدم به موهام باعث سردرد میشد رفت جزو اهدایی ها 

کلیپس سمت راست ورودی جدید 

ققنوس

در مورد لباس منزلی فکر کنم بارها صحبت کردم و تکرارش باعث آزار دوستان باشه ولی بازم بخاطر جو تاپیک می‌نویسم 

من همیشه گفتم در اکثر مواقع از هرچیزی سه عدد دارم 

سه عدد لباس منزلی دارم که دو دستشون ست بلوز و شلوار هستند یک دست تیشرت تک رنگی و شلوار مشکی 

یک روز درمیون لباسشویی روشن میکنم همیشه یک لباس به تن یک لباس در حال شسته شدن یا خشک شدن و یک لباس در کشو دارم 

روزی برام تکراری بشن اهدا میکنم اگر از نظر کیفیت از بین برن به روش هایی که بلدم خروج میذارم

در زمینه اکسسوری مو هم صحبت شد که اون هم قبلا عرض کرده بودم فقط یک عدد کلیپس مشکی دارم و هر وقت از دور خارج بشه باز همین رنگ مشکی ولی با مدل متنوع تهیه میکنم

ققنوس

امروز نوبت گاز ویخچال وسینک بود دو قفسه درب فریزر در آوردم شستم موادش چیدم

پیراهن حریرم امروز پوشیدم خیلی گرمم می شد گذاشتم برای زمستون وبگم که خرید اشتباه بود کلا با حریر راحت نیستم واین امروز متوجه شدم.

شادی صدام کنید