2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739122 بازدید | 44705 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امروز کمد دیواری که دو ردیف هست

لباسهای مجلسی من و همسرم تو رگال عقب و روزمره ها تو رگال جلو مرتب کردم 

کف کمد یه کارتون که شامل کفش های کوچیک شده بچه هاس و سالم هستن به علاوه یک پلاستیک بزرگ که شامل خاک و کود هست و برای گلهام استفاده میکنم انتقال دادم به انباری بالای کمد دیواری

موند سبد رخت چرکها و توستر( از جاش برای مورد دیگه ای دارم استفاده میکنم)  که گذاشتم کف کمد شاید برگردونم سرجاش تو آشپزخونه چون لازممه 

از بین لباسها خروجی دارم اما فرصت دادم تا همسرم ببینه که استفادم نمیشه بعد خروج بدم

خلاصه اینکه خیلی راه هست تا خلوت بشه

دوتا تیوپ خالی کرم هم رفت تو بازیافتیها

سلام دوستای مینیمالم😍💜

دیروز همه ی شالامو انداختم لباسشویی ۱۵ دقیقه شست بعد پهنشون کردم که چروک نشه و خشک بشه🧺 به این ترتیب همه ی شالام تر و تمیز و مرتب و تا شده تو کشو قرار میگیرن!

لباسای خشک شده هم تا شد و هر کدوم سرجای خودشون رفتن!

چون هوا گرمه حشرات ریز تو اشپزخونه اومده فقط آشپزخونه جارو کشیده شد🧹

یخچال هر روز چک میشه و مرتب و تمیزه و هیچ مواد غذایی اضافی تو یخچال و فریزر نیست...

بعد از اتمام کارها رفتم حموم و پر انرژی شدم🚿 در آخر که کارم تموم شد حموم رو بطور کامل شستم و برس کشیدم!💧

در و دیوار و جای شامپو و صابون و صندلی حمام و تشت و خروجی آب همه شسته شد و برق افتاد🫧

الان بعد از تقریبا یکسال دیگه کاملا به اون درجه از مینیمال بودن رسیدم و همه قسمت زندگیم مینیماله! حتی روحم☺️👌🏻

به هیچ وسیله ای وابسته نیستم و در جریان زندگی قرار دارم✨️

تنها وسیله ای که حس میکنم همیشه برای خودمه و میخوام داشته باشم موبایلمه📱

از لحاظ جسمی هم باید اراده کنم که ۲۰ کیلو وزنمو پایین بیارم تا جسمم مینیمال بشه مثل سایر نقاط زندگیم🪞

سلام دوستای مینیمالم😍💜 دیروز همه ی شالامو انداختم لباسشویی ۱۵ دقیقه شست بعد پهنشون کردم که چروک ن ...

انگار ما هم تو حموم شستی انقدر حس خوب داشت گزارش ات قشنگ سبک شدیم.

شادی صدام کنید
فقط به سوال خانمایی که میگن مثلا دو دست لباس خونگی داریم برای بچه یا خودمون،واقعا کم نمیارید؟ الان م ...

راستش منم لباس خونگیام زیاده به نسبت بقیه دوستان

یکی از دلایلش اینه تنوع رو دوس دارم

و یکی دیگه این که من فقط هفته ای دو بار ماشین لباسشویی روشن میکنم که هفته ای یکبار لباسای رنگ روشن و هفته ای یکبار رنگ تیره هارو میشورم

خب تو یک هفته شاید چند دست لباس عوض کنم

بچه هارو که نگوووو

هر روز لباساشون رو کثیف میکنن

راستش منم لباس خونگیام زیاده به نسبت بقیه دوستان یکی از دلایلش اینه تنوع رو دوس دارم و یکی دیگه ای ...

البته اینم بگم تا ماشین لباسشویی پر نشه روشنش نمیکنم جزو خط قرمزامه😄 واسه همین هفته ای دوبار روشن میشه ولی پر

منم دارم تلاشمو می کنم که مینیمال بشم ، کلی لباس و ظرف و ظروف که سالها توی انباری بود و بسته بندی شده نگه داشته بودم واسه روز مبادا و دادم رفت ، یکسری ظرفا و استکان و لیوانی که تک شده بودن و بیخود نگهشون داشته بودمو هیچوقت دوست نداشتم ازشون استفاده کنم گذاشتم سرکوچه ، با وجود اینکه هنوز خیلی کار دارم تا به اون نقطه ای که دوست دارم برسم ولی احساس سبکی می کنم و از درون خوشحالم

امروز مهمون داشتیم.بعد اینکه مهمونا رفتن خونه رو جمع و جور کردم ظرفا اسباب بازیارو جمع کردم برم جارو بکشم و یکم پاک کنم خونه رو🚶

ورودی امروز هم قمقمه برای بیرون رفتن لازممون بود،ی دست لباس برای دخترم که هدیه مهمونامون بود

خروجی توپ دخترم که بچها پارش کردن

من از اول تاپیک رو دارم می خونم تازه رسیدم به صفحه ۲۰۰ ولی واقعا کنجکاو شدم که ببینم چه اتفاقی افتاده تو این تاپیک که از سال ۹۷ تا آبان ماه ۱۴۰۱ دویست صفحه رفته جلو بعد یهو بعد از اون تاریخ تا الان یهو رسیده به ۲۲۰۰ صفحه ، مدیونید اگه فکر کنید فضولمااااا

من یکبار فولیکا انار  استفاده کردم بنظرم  خیلی خوب بود دیگه به چشمم نخورد که بخرم.

منم از ماسک فولیکا عصاره جو دوسر استفاده میکنم و واقعا برای موهای من خوبه

در کنارش ی نرم کننده هم گرفتم که احساس میکنم اونم خیلی خوبه موهامو از خشکی و وزی تا حد زیادی دراورده و دیگه گره نمیشه مارکشEin

این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎