#چالش-هفته-ششم. 22اردیبهشت.
سه تا کمربند
یک کش مو
بند کیف ارایشی
پاکن طرح کیتی
گیره روسری
چندتا کارت و کاغذ
پنج تا لیزر خراب
سه بسته قرص انواع مسکن دادم همسایه
و یک جا مایعی و اسکاج که صاحب خونه برای حیاط میخواست.
#چالش-هفته-هفتم...شنبه29 اردیبهشت
ظرف درب دار کوچیک که شکست.
چنگال و دسته ظرف غذای پسرم ... ظرف هم هیچ وقت استفاده نشد و الان برای پیک نیک استفاده اش میکنم.
دوتا توت فرنگی مصنوعی و یه توپ کوچیک از پسرم کش رفتم 😄
کیف لوازم آرایشی همراهم از داخل دوپوست شده بود که استر داخلشو کندم و همچنان میشه استفاده کرد
یه مداد چشم که بهش حساسیت نشون میدادم
محتویات تراش آرایشی و برق انداختنش
مدادتراش رو هم خروج دادم دیگه
درب شمع وارمر که خود شمع روهم گذاشتم استفاده کنیم
یه جوهر خودکار که بدنه اش شکسته بود و به امید بدنه جدید نگه داشتم و الانم کاملا خشک شده بود 😐
یه عالم قاشق و چنگال یکبار مصرف که مهمانهام با خودشون اورده بودن و استفاده نشدن... دادم همسایه برای مراسم استفاده کردن
#چالش-هفته-هشتم. شنبه پنج خرداد
دفتر واژگان که تمام شده بود
برگه های سیاه شده دفتر املا و انشا رو کندم. یکیش میشه دفتر واژگان برای سال آینده و یکی دیگه دفتر مشق سال آینده
برگه های استفاده شده دفتر نقاشی رو کندم. ان شالله برای سال تحصیلی جدید از بقیه اش استفاده میکنه
پنج تکه از بدلیجات دوران جاهلیتم 😁
هفت کتاب درسی پسرم
مهمانم مقداری سیر ترشی و خرما و ارده و حلواشکری اورد ... که باعث شد پنج تا از بطری های شیشه ای رب رو خارج کنم... سیرترشی پر کردم دادم به همسایه ها... یه سطل خرما و ارده بزرگ هم دادم همسایه .. حلوا شکری هم قسمت بندی کردم و دادم همسایه ها که سه ظرف پلاستیکی هم خارج شد باهاشون... مابقی رو خودمون میخوریم 😊 و اولین فرصت که تمام شد اعلام میکنم که ظرفهاشون رو چه کردم 😁...چون باید خارج بشن
#چالش-هفته-نهم. شنبه 12خرداد
تمام پی دی اف کتابهای درسی پسرم از گوشی حذف شدند.
کلربوک پسرم کاملا خالی شد و همه کاغذها جمع میشن که یکجا بدیم بازیافت.
شکسته شدن سه بشقاب ملامین و خروج اجباری
تمام پی دی اف های نمونه سوالات و پرسش و پاسخ ها حذف از گوشی.
برنامه هفتگی مدرسه که تازه دیدمش 😄
کیف مدرسه پسرم که از کلاس اول تا چهارم استفاده کرد و همچنان نو هست و جا مدادی بخشیده خواهند شد.
خودکار تمام شده
یک دفتر تبلیغاتی داشتیم که پسرم استفاده نکرد. خودم برداشتم برای استفاده روزمره و شکرگزاری نوشتن...چقدر حس خوبی بهم داد که دارم ازش استفاده میکنم و تا پایان تابستون حتما خروجی میشه
#چالش-هفته-دهم. شنبه 19خرداد
پانزده تا از این ورق های پوشه ای و دوتا مارک لباس و یک گیره که دندونه هاش شکسته برای این هفته فعلا 😄