2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740909 بازدید | 44733 پست

سلام به همگی منم اومدم یه مطلبی بگم 😅

چند شب پیش یک مهمونی دعوت بودیم، بچه ها تو اتاق جمع شده بودن و بازی میکردن منم رفتم بهشون سر بزنم که با یه اتاق به شدت ماکسیمال روبه رو شدم یعنی شلوغی و کثیفیش به کنار اینکه تعدد وسایل داشتن خیلی به چشمم اومد(قبل این تاپیک اینجوری به چشمم نمیومد😁) 

خلاصه بچها باهام حرف میزدن و وسایلاشون و نشون میدادن که تو این حین متوجه شدم چقدر وسایل بیخودی بین وسایلاشون هست مثلا دفتری که کامل پر شده یا کتاب سال های پیش که استفاده نمیشه یا مداد و خودکار یا اسباب بازی که خراب شده ولی مسئله این بود که خارج نشده بود 

به ذهنم این اومد که باید این مسئله خروجی دادن مفید رو هم به بچه ها آموزش بدیم  ، متاسفانه بچه های امروزی فقط درگیر ورودی ها شدن و اصلا خروجی ها به ذهنشون هم خطور نمیکنه

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

سلام خانمای عزیز،اومدم گزارش جدید بدم،میدونید که چند ماه دیگه جابجایی دارم،کم کم دادم کارامو میکنم،چهار تا والان پرده،یه دست پیش دستی دوتا قندون و چندتا شیشه گذاشتم خروجی،به جفت جوراب دخترم،دوتا لاک خشک شده،سه تا خودکار که تموم شدن،مقداری کاغذ،ژل خنک کننده اپی لیدی با کاورش،یه کیف دستی مردونه و مقداری خورده پارچه وکارهای نمدی دخترم که برای کلاس پنجم بود اینا هم رفت خروجی،دخترم امسال دیپلم میگیره نمیدونم چرا هنوز اینارو نگه داشته،خیلی راجع به مینیمال بودن براش صحبت میکنم،گاهی به صورت خود جوش به دفعه شروع میکنه به پاک سازی بعد میگه چقدر حس سبکی دارم،چه انرژی تو اتاقم حس میکنم،بعضی وقتها هم یه آشغالهایی نگه میداره آدم شاخ در میاره،دیشب که داشتم اتاقشو مرتب میکردم بعضی وسایلشو بسته بندی میکردم دیدم یه کاج نگه داشته هرچی باباش میگفت خوب بنداز بره میگفت نه،الانم رو دیوار اتاق کلی کاغذ چسبونده اتاق افتضاح شده،میگه اینا تا بعد از کنکورم باید رو دیوار بمونه،منم اعصابم به هم میریزه میبینم،ولی نمیخوام ذهنشو بهم بزنم میگم شاید براش نیازه که این کارو کرده خلاصه دارم دیوونه میشم

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زیاد پر حرفی کردم ببخشید،یه سوالم داشتم،خوب من خودم  تهرانم و از سال ۸۲ که رفتم سر زندگی خودم چهار پنج تا مهمونی بزرگ بیشتر نداشتم که حدود ۲۰ نفر میشدن و همیشه هم تو زمستون بوده که خوب شربت نیاوردم،بقیه مهمونی ها در حد ۱۰ نفر بوده،من ۱۲ تا لیوان شبیه به هم دارم،دو دست هم متفاوت دارم،حالا اقوام من و همسرم همه شهرستانن،خوب در کل مهمانی در حد سالی یکی دوبار داشتم به تعداد محدود،الان دارم میرم شهر اونا،ما هروقت میریم شهرستان میبینم اینا وقتی مهمونی میدن همه رو باهم میگن،و این مهمونی پر جمعیت سالی چهار تا پنج بار انجام میشه،که خوب منم برم اونجا این شرایط شامل حال منم میشه،حالا باتوجه به این همه توضیحات میخواستم بپرسم من لازمه که ۲۴ تا لیوان شربت خوری یه دست بگیرم یا نه،اینم در نظر بگیرید که اقوام اهل کلاس گذاشتن هم هستن،میگم نکنه برای پذیرایی لیوان چند جور باشه زشت به نظر بیاد،بقیه وسایل پذیرایی برای ۲۴ نفر رو کامل کردم،فقط برای لیوان دو دل هستم،چون ۲۴ تا لیوان هزینه زیادی هم داره،سرویس پذیرایی کریستال خورشیدی هست،جای زیادی هم اشغال میکنه،نمیتونم تصمیم بگیرم،نمیدونم خرید هیجانی هست یا تصمیم عقلانی

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
زیاد پر حرفی کردم ببخشید،یه سوالم داشتم،خوب من خودم  تهرانم و از سال ۸۲ که رفتم سر زندگی خودم چ.

ما شربت دادنمون اینجوریه که همون موقع که مهمون میاد اول از همه شربت میدیم بعدش دیگه چای میدیم

فقط هم یکبار پخش میکنیم

اگه شما هم مثل ما هستید همون 12 تا کافیه چون مهمون ها باهم نمیان و تو فاصله اومدنشون میتونید لیوان ها رو بشورید 

زیاد پر حرفی کردم ببخشید،یه سوالم داشتم،خوب من خودم  تهرانم و از سال ۸۲ که رفتم سر زندگی خودم چ ...

البته یه چیزیم هستا شما که این تعداد مهمون و میخوای دعوت کنی برای ناهار و شام تو چه لیوانی میخوای بهشون نوشابه و دوغ بدی؟ 

این اگهی رو تو دیوار دیدم خانمه کلی لباس گذاشته بود تو دیوار دقیقا یه اتاق لباس داشت از دیدنش سرگیجه ...

بیشتر کسایی که اینجوری خرید میکنن فقط دنبال اینن که لباساشون و به مردم نشون بدن 🫤تنوع طلبن و شلوغی محیط براشون مهم نیست

دوست منم اینجوریه همش در حال خریده با یه سلیقه افتضاح😑لباسایی که میخره بهش نمیاد بعد چند بار پوشیدن هم میندازه کنار 

ایکاش به جای خرید کردن رو اندام و سلامتیش وقت میذاشت 

پنج شیش سال پیش دوتا مانتو یک شکل باهم خریدیم هنوز که هنوزه من دارم میپوشمش ولی اون بعد یکسال کلا گذاشتش کنار 

ارتباط با این دوستم باعث شده بعضی وقتا منم از نخریدن و به روز نبودن مانتوها و لباسام ناراحت بشم🙁

بیشتر کسایی که اینجوری خرید میکنن فقط دنبال اینن که لباساشون و به مردم نشون بدن 🫤تنوع طلبن و شلوغی ...

اره واقعا اگه تو خرید دقت بیشتری کنیم کم ولی با کیفیت میخریم. منم تا دو ماه پیش قبل این تاپیک خرید زیاد میکردم  

کابینت زیر اپن که مال حبوبات و وسایل پلاستیکیه پاکسازی شد 

اینم خروجیاش😁

الان فقط سه تا آبکش و لگن تو این کابینته، چند تا ظرف دردار، پارچ و آبمیوه گیری دستی

البته به غیر از ظرف های حبوبات

نهال🌱

سلام دوستان عزیز من امروز این تاپیک رو پیدا کردم خیلی خوشم اومده حتما هر روز میام سرمیزنم 

فقط یه پیشنهاد کاش اینجاهم مثل تاپیک پس انداز 

یه تاپیک گزیده داشت مطالب مهم رو از اونجا میخوندیم 

یکم تنبلم همه هزار صفحه رو بخونم 🤭

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
ما شربت دادنمون اینجوریه که همون موقع که مهمون میاد اول از همه شربت میدیم بعدش دیگه چای میدیم فقط ه ...

مرسی از پیشنهادتون