2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740546 بازدید | 44731 پست
خانمهای عزیز سوال بی ربط به تاپیک میپرسم انشالله همگی سلامت باشین مشکلی برام پیش اومده دکتر برداشتن ...

امیدوارم هرچه زودتر خوب بشین و همیشه در صحت و سلامت باشین🤍هرچی خیره پیش بیاد

ببخشید عزیزم تجربه مشاور انلاین نداشتم وگرنه کمکتون میکردم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اتفاقا این اسکرین شات گرفتم که بهتون نشون بدم ایشون که بلاگرن ولقتصای کارشون ولی من تو زندگی شخصی ام ...

خیییییلی چیزها تو این عکس برام لذتبخشه 

خلوتی

تمیزی

لگن و سینی استیل نو و از جنس خوب

حال خوب اونجا نشستن و لوبیا تمیز کردن

.... 

❌لایک❌

دیروز داشتم این عکس رو میدیدم 

با خودم فکر میکردم اگه خونم این مدلی بود میتونستم توش زندگی کنم؟ 

به این نتیجه رسیدم هیــــــــچ وسیله ای نباید تو این اتاق بیارم 

فقط و فقط لذت ببرم از زیبایی هاش حتی از  اون نور افتاده تو اتاق❤

❌لایک❌
خانمهای عزیز سوال بی ربط به تاپیک میپرسم انشالله همگی سلامت باشین مشکلی برام پیش اومده دکتر برداشتن ...

به نظرم حضوری دکتر برین خیلی بهتره انشالله سلامتی کاملتون  

❌️لایک❌️

اتاق دخترم یادتونه اینجا توصیف کردم ناراحت بودم از شلوغی اش دیشب همسرم بخشی از وسایل اش نیاز داشت برد.گهواره بزرگی که امانت بود امروز باز کرد جمع اش کرد دیگه انروز وفردا می بره به صاحبش میده.گلدون های تو هال که به خاطر دخترم گذاشته بودیم تو اتاق اونجا هم دست می زد کلا بردیم گذاشتیم بیرون

در نتیجه الان فقط شیشه جلو مبلی به خاطر دخترم که دست نزنه با ااینه عروسی تکیه دادم گوشه دیوار با سطل برنج چون اتاق دخترم خنک تره.

انقدر خوشحالم که گفتنی نیست.جاروبرقی هم کشیدم مرتب وتمیزه

شادی صدام کنید

سلام 

منم یک ساله گذشتهگاهی خاموش دنبال میکردم این تاپیک رو در کنار تاپیک مدیریت مخارج

به شدت علاقمند هستم به خلوت بودن خونه 

حس آرامش خوبی بهم میده

ورودی به اندازه داشتم سال گذشته خروجی هم خونه همیشه مرتب و خلوته 

ولی ایشالا از امروز میخوام اینجا فعال باشم و گزارش بدم از خروجی هام

امروز جا کفشی و کشو زیر تخت دخترم رو مرتب میکنم

دیروز داشتم این عکس رو میدیدم  با خودم فکر میکردم اگه خونم این مدلی بود میتونستم توش زندگی کنم ...

من نمی تونستم تو این خونه زندگی کنم فقط در صورتی که دیواراش ساده باشه ولی در وپنجره هاش همین جوری رنگی وسنتی اره دوس دارم

شادی صدام کنید

ی کوچولو تو شیشه خیارشور داشتیم،خراب شده بودن ریختم رفت

شیشه رو شستم خشک کردم گزاشتم کابینت

یخچال خلوت شد💫

ورودی ی گلدون گل داشتیم که فردا میخوام هدیه ببرم برای دوست عزیزم💫

نشسته بودم یهو یکی از اقوام که از شدت ماکسیمالیست بودنش اینجا گفتم براتون ،یادم افتاد

عید رفتیم خونشون،تو ی مدل جدید فنجون چای اوردن،خودشونم با خنده گفتن اینام فنجونای عیدمه🤦😐

بیشتر از ۷/۸مدل فنجون و لیوان چای دارن،از هرکدوم هم سه چهار دست😐واقعا نمیدونم از دست این ادم چی بگم😐

بیشتراز ۱۵تا قوری کوچیک دارن که روزانه استفاده میکنن

جالبه یکبار زمستون رفتم خونشون،۴تا قوری پر روزی بخاری بود فقط😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

دوسه تا هم رو کانتر😐

اینا همش واقعیته دوستان بدون اغراق

منکه با چشم دیدم ولی هنوزم باور نمیکنم اخه چرا ادم باید در یک روز تو چهار تا قوری چای دم کنه😐

تازه فنجون هایی که میگم خریده بود،کریستال نبودن،بدل بودن ولیییی خب پول داده بود بخاطرشون اخه چرا ادم باید هرسال چنددست لیوان با شکل جدید بخره

خونشون ب حدی اشفتست که وقتی فکر هم میکنم بهش سردرد میگیرم

شبیه این عکس تو گالری ام از زندگی شخصی ام زیاد دارم حالا چه خاته داری چه کارای دیگه مثلا یه دوره ای ...

من این نظم رو تو زندگی شخصیم ندارم متأسفانه. مثلا ساعت درست شدن غذام مشخص نیست یه روز زود درست میکنم ده روز دیر. 

یا بیشتر اوقات بخوام یه چیزی درست کنم اون قسمت از خونه رو میزنم نابود میکنم حالا میخواد دسر باشه یا خیاطی کردن...

نمیدونم این به خاطر داشتن سه تا بچه ی کوچیکه یا از شخصیت خودمه. 🙍🏻‍♀️

سلام بنده اطلاعی از ویزیت آنلاین ندارم 

انشاالله هرچه زودتر سلامتیتون رو بدست بیارید

ققنوس
دیروز داشتم این عکس رو میدیدم  با خودم فکر میکردم اگه خونم این مدلی بود میتونستم توش زندگی کنم ...

دیوار و زمینش برای من اصلا قابل تحمل نیست اما امان از پنجره ها

حاضرم چندین رنگ بودنشون رو به جون بخرم اما اتاقی داشته باشم که پنجره هاش این سبکی باشن

ققنوس