2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1742412 بازدید | 44766 پست

🌷برای جهیزیه در نظر داشتم فقط تخت و دو تا پاتختی بگیریم با آینه قدی چون همه خونه ها کمد دیوار دارن اینجا و منم پشت میز اصن ارایش نمیکنم بجاش گفتم تخت کشو داشته باشه و پاتختی هم ازین مدلای دو کشویی باشه نظر بقیه رو دوست دارم بدونم اگه تجربه ای دارید🙏🏻

من هربارکه به خودم میگم دیگه مینیمال شدم میام چندصفحه اینجارومیخونم ومیرم پاکسازی ومیبینم هنوز خیلیی ...

منم یه کتابخونه دارم هردفعه یه چیزایی ازش خروج میدم میگم من چرا دفعه قبلی اینو ننداختم بره؟😁عادیه چند وقتی طول بکشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🌷برای جهیزیه در نظر داشتم فقط تخت و دو تا پاتختی بگیریم با آینه قدی چون همه خونه ها کمد دیوار دارن ...

تخت منم ی طرفش ۶تا کشو داره،ی طرفشم دوقسمت بزرگ

کشو ها رو وسیله گذاشتم و خیلی کاربردیه برام

پاتختی هامم دوکشو هستند ،۳تا کشو خالی هست

دوستان ک میگن تخت با کشو مقاومتش کمتره...میتونی تخت بدون کشو بگیری با یک پاتختی و یک فایل ۴/۵کشو

برای قابلمه و ماهیتابه هم دیدم سرویس ها هم خیلی گرونن هم بیشترش قابلمه های بزرگه که ما تو خونه ۵ نفریم هم اونا استفاده نمیشه شاااید برای مهمون

یه جای معتبر پیدا کردم برند فورته رو تکی هم میفروشه گفتم این سایز ها رو بخرم

تابه ۲۰ و ۲۴

قابلمه ۱۶ ، ۲۰ ، ۲۴

گمج هم یدونه مادرم خریده(ظرف سفالی مخصوص اینجا که خورشت توش عالی میشه)

یدونه روحی متوسط هم داده زودپز برقی چند کاره هم دارم

رفتم سرویس تخت جست و جو کنم،مدل مد نظرم و پیدا نکردم،ولی این مدل تخت خیلی ب نظرم جذاب اومد

سلام منم می‌خوام تخت بخرم فقط این مدلها رو تو بازار دیدم کف تخت چون زیرش باید خالی بمونه ،اطراف چهارچوب یه زبانه هایی گذاشتن و یه تیکه چوب روی اون سرتاسری گذاشتن یعنی پایه و اینا وسط تخت نداره ،من احساس میکنم این مقاومت تخت رو پایین میاره 

🌷برای جهیزیه در نظر داشتم فقط تخت و دو تا پاتختی بگیریم با آینه قدی چون همه خونه ها کمد دیوار دارن ...

این خوبه ،منم همین فکر رو دارم ،ولی چون فقط یه اتاقم کند دیواری داره که اونم قاعدتاً برای لباس استفاده میشه ،تو نظرم تخت جکدار هست که  زیر تخت بتونم پتو و ملحفه و ... بزارم،نمیدونم کار درستیه یا نه؟ کمد دیواری اتاقم خیلی کوچیکه 

منم یه کتابخونه دارم هردفعه یه چیزایی ازش خروج میدم میگم من چرا دفعه قبلی اینو ننداختم بره؟😁عادیه چ ...

اره واقعا.من یکسال ونیم دیگه ازاینجایی که هستیم پامیشیم میریم خونه خودمون. همیشه میگم یه پاکسازی بکنم که جیگرم حال بیاد

لطفالایک نکنین. 
یه مشورت می خوام من دخترم روروئک،کالسکه وسه چرخه نداره اطرافیان خیلی میگن براش بخرید ولی سن دخترم وچ ...

شادی جان خیلی وقته ازپیامت گذشته من الان دارن صفخات رومیخونم طبق تجربه خودم رورویک خیلی خوبه وقتایی که سفره میندازیم بچمومیزارم توش تاکمتروسط سفره باشه😁نهایت روزی نیم ساعت توشه که خطرناک نیس. سه چرخه هم اگه حیاط دارین عالیع مشغول میشه. کالسکه هم بستگی به خودت داره. گاهی واقعالازمه. برای پیاده روی وبازارگردی واینچیزا. تازه ما نصف خریدمون روهن جامیدیم توکالسمه

لطفالایک نکنین. 
شادی جان خیلی وقته ازپیامت گذشته من الان دارن صفخات رومیخونم طبق تجربه خودم رورویک خیلی خوبه وقتایی ...

بچه ها ممنونم از مجموع نظراتتون اما تصمیم من:

خوب من کریر نخریدم ونیازم نشد

صندلی ماشین می پدیرم امن ولی چون تصادف داشتیم اصلا نمی تونم خودم راضی کنم خودم جلو بشینم ودخترم پشت تنها

[با ماشین شخصی نسافرت راه دور نمی ریم.نهایت ۴۵ یا ۶۰ دقیقه فاصله باشه]

روروئک چون مدت استفاده اش کمه ترجیح ام این نخرم.

ولی کالسکه به نطرم خیلی لازم بود هم برای محوطه،هم برای بازار رفتن وپیاده روی که بنا به دلایلی نخریدیم.

سه چرخه یکی از دوستان امانت داد‌ استفاده می کنیم.دوچرخه حتما بزرگ تر شه براش می خریم.

شادی صدام کنید

تخت همین جور که گفتی عالیه.از اون مدل ها که بشه زیر تخت چیزی گذاشت به نظرم دسترسی به اون قسمت تخت سخته.

کشو کنار تخت که هم به نظرم خیلی کاربردی نیست.حالا من میگم آیینه قدی هم یه مدلی بخر که جلوی درب ورودی خونه 

بذاری هم برای ارایش کردن اینا هم موقع ورود وخروج خودتون ومهمان دم در استایل تون‌چک کنید.

اگه هم تمایل داری تو اتاق خواب ایینه باشه می تونی تخت با یه میز توالت خیلی سبک بخری که هم ایینه داشته باشه هم نهایت دوتا کشو داشته باشه برای لوازم ارایش تون وشونه واینا 

که البته گفتید روی ایینه میز توالت ارایش نمی کنید.

شادی صدام کنید
تخت همین جور که گفتی عالیه.از اون مدل ها که بشه زیر تخت چیزی گذاشت به نظرم دسترسی به اون قسمت تخت سخ ...

اگه تخت ومیز توالت خریدی دیگه پاتختی ها نخر

اگه تخت وپاتختی خریدی میز توالت نخر.

تخت حالا نه اون جور مینیمال که ژاپتی طور ح اقل سلیقه من نیست ولی به نسبت سبک بردار برای امور خانه داری خودت میگم.

شادی صدام کنید
بچه ها ممنونم از مجموع نظراتتون اما تصمیم من: خوب من کریر نخریدم ونیازم نشد صندلی ماشین می پدیرم ا ...

عزیز شما خودتون رانندگی نمیکنید؟؟؟

چون دو تایی با بچه باشید خیلی لازم میشه 

سلام دوستان این دو روز که سایت بسته بود واقعا جای خالیتونو حس کردم🥲حسابی به این تاپیک و شما عزیزان عادت کردم❤️

خروجی این چند روزم:

یه شلوار بیرونی که رنگ و روش رفته بود

دو تیکه از لباسای دخترم

یه تاپ بافت که هدیه بود ولی نمیپوشیدمش

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.