2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738764 بازدید | 44705 پست
عزیزم ان شاءالله به سلامتی جا به جا بشید و خونه جدید پر از خیر و برکت باشه براتون♥ولی تو خرید ها عجل ...

مرسی از دعای قشنگت،بله قصد دارم یه سری وسایل رو بفروشم،یه سری وسایل هم که الان دارم واقعا نیاز به جایگزین دارن مثل رو تختی،حالا یه لیست نوشتم از چیزای مورد نیاز وتقریبا هر روز نگاه میکنم،گاهی یه چیزایی خط میخوره یه چیزایی اضافه میشه،یک ماه فرصت میدم به خودم و سر ماه چیزهایی که واقعا مطمئن شدم نیاز دارم رو تهیه میکنم،از مهر ماه پارسال که خونه رو خریدیم این روش رو درپیش گرفتم وبرای خرید هر چیزی یکماه فکر کردم

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
مرسی از دعای قشنگت،بله قصد دارم یه سری وسایل رو بفروشم،یه سری وسایل هم که الان دارم واقعا نیاز به جا ...

سلام دوستان گلم

امروز دوتا شلوار بیرونی و یه شلوار خونگی و یه بلیز خروجی من بود

چقدر این گروه خوبه ادم راحت دل کندن را یاد گرفته در ضمن حرص و طمع برای داشتن بیشتر را از خودش دور می کنه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانوما خسته نباشید🌱

داشتم چک لیست جهیزیه ام رو چک میکردم شاید سوالم مسخره بنظر بیاد. من یه فلفل ساب و یه نمک ساب خریدم برای دونه فلفل و نمک صورتی

میشه اینارو بزارم سر سفره یا میز؟ یا نمکدون بخرم چند تا برای سفره؟

مرسی از دعای قشنگت،بله قصد دارم یه سری وسایل رو بفروشم،یه سری وسایل هم که الان دارم واقعا نیاز به جا ...

خیلی عالیه😍

منم از وقتی با اینجا و این سبک فکری اشنا شدم برای خرید هام عجله نمیکنم و به خودم مهلت میدم، البته قبلا هم خرید هیجانی خیلی کمی داشتم اما الان به صفر رسوندم خداروشکر😍

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
چندتا سبد نظم دهنده که تو قسمت های مختلف خونه بلاتکلیف واقعا نظم دهنده ها از هیچ نوع اش نخرید چندی ...

برای من ولی خییلی کاربرد داشته

عزیزای دلم من از لایک کردن خوشم نمیاد چون خیلی ها لایک میکنند به منظور اینکه بدونن تا کجای تاپیک خوندن.تمایلی ندارم بعنوان نشانه گذار باشم🤭🤭فقط اگر با نظرم موافق بودید یا خوشتون اومد انگشت مبارکتون رو لایکی کنید.سپاس از توجه شما
سلام خانوما خسته نباشید🌱 داشتم چک لیست جهیزیه ام رو چک میکردم شاید سوالم مسخره بنظر بیاد. من یه فل ...

سلام گلم برای سفره مهمانت نمکدون بگیر 

اینا رو برای خودتون مصرف کن

ققنوس
برای من ولی خییلی کاربرد داشته

منم سه تا نظم دهنده یخچال دارم که بسیار کاربردی هستند برام

و سبدهایی مستطیل پلاستیکی دارم بعنوان نظم دهنده مصرف میکنم در همه جای خونه استفاده شون میکنم 

ققنوس
سلام خانوما خسته نباشید🌱 داشتم چک لیست جهیزیه ام رو چک میکردم شاید سوالم مسخره بنظر بیاد. من یه فل ...

نمکدون برای مهمون داشته باش درعین حال تو سرویس چینی و آرکوپال هم داره نیازی نیست جدا بخری

امروز نوبت شستشو نبود ولی روتختی شستم صبح ملحفه تخت شستم طبق برنامه نوبت پنتری بود سرسری مرتب کردم ...

دقیقا دوست من برای منم اضافه هست به غیر سطل برنج و حبوبات که استفاده میشه،سطل اشغال هم بعد مدتی پدالش خراب شد و انداختیم دور،سطل قند وشکرش که بزرگه، اضافه هست ومن دیروز یکی اش شستم و دیگه نمیخوامش فقط کابینت جا گرفته چون ما زیادقند وشکر مصرف نداریم

خروجی امروزم دسته گل شبی که جواب بله گرفتن،،،🥰بعد۱۰سال گلاش جدا کردم ودسته گلش دور انداختم وبا چند شاخه دیگه ترکیب کردم گلدون چینی داشتم قبلا شکسته بود وچسب زده بودیم میخاستم بندازم دو شوهرم نزاشت،😬اگه شد چندروز دیگه می‌ندازم.

رومیزی یکبارمصرف که طرح داره قبلا خرید هیجان بوده دارم استفاده می کنم هرهفته یکی که تموم بشه دیگه کلا چیز یکبارمصرف نمیخرم یکش امشب رفت خروجی

شیشه شور دسته شکسته بود یکی به جاش خریده بودم ولی این دور انداخته بودم

من نمیدونم چرا هیچ وقت به کشوی خودم دقت نمیکردم فکر میکردم همه چی که توشه لازمه 

هایلایت های لیلی دیلی رو نگاه کردم که چجوری پاکسازی میکنه و یادگرفتم

امروز کشوم خیلی بهم ریخته بود خواستم مرتب کنم که دیدم سه تا خط کش، سه تا کیف پول، ماشین حساب، ماژیک خشک شده و.... 🤕از صدسال پیش اینارو دارم و خیلی کم استفاده شده

امروز وقت نشد ولی حتما بهشون سر و سامون میدم و اضافی هارو میذارم خروجی😎

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

سلام دوستان. عیدتون مبارک.

با توجه به اینکه خانم های فهمیده ای تو این بحث شرکت میکنند مشکلمو مطرح میکنم.

من امسال اولین عید زندگی مشترکم هست. همسرم بهم ی گوشواره پنج تومنی عیدی داده. چیزی که ناراحتم می‌کنه اینه که گوشواره رو با خواهرش رفته برام خریده. من بابت این موضوع خیلی غصه میخورم. مگه نباید با من می‌رفت خرید؟ 

ی موضوع دیگه اینکه تو چهار ماهی که ازدواج کردیم فقط دو تومان به من داده. البته خودم شاغل هستم و درآمدم در حد متوسط هست. مطمئن هستم که داره خانوادشو ساپورت میکنه. 

من الان حق دارم از دستش ناراحت باشم یا نه؟

upstanding,masterful,lucky,minimalist,brave,unique