2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740562 بازدید | 44731 پست
ممنون عزیزم به نظرم اگه الجی اصل بود خیلی گرونتر از این قیمتیه که زده منم تعریف پاکشوما رو خیلی شنی ...

همسر منم اینجوریه همیشه شک میکنه تو خریدش تا قشنگ براش توضیح میدم به این دلیل به اون دلیل خرید خوبی داشتی یکم بعد خودش اروم میشه😁

مزایا و معایب هرکدوم رو مشخص کنید خرید راحت تری دارید خداروشکر این سایت هم پر تاپیکه راجب خرید من چیزی میخواستم بخرم همینجا سرچ میزدم برای مثال زودپز گازی بهتره یا برقی..یه چیزایی میخونی بالاخره قانع میشی

این جدیدا خوب نیستن؟نمیتونم خیلی هزینه کنم فوقش تا ۳۰ تومن بتونم برای یخچال

ما دوقلو سینور خریدیم ایرانیه اما موتورش المانیه الان سه چهار ساله داریمش هیچ مشکلی هم نداشته خداروشکر  فکر کنم الان زیر 30 باشه

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من برای یخچال خیلی تحقیق کردم اکثرا می گفتن هیمالیا خوبه منم میخوام هیمالیا بخرم کمبی مدل امگا اگه ق ...

زنده باشید چه حرفیه هیمالیا هم خوبه فقط شنیدم صدا میده..با بودجه ای که من دارم هیچوقت یچیز بی نقص گیرم نمیاد دلمو باید به خدمات پس از فروش خوش کنم لااقل اسنوا تو این خوبه فعلا🥴

همسر منم اینجوریه همیشه شک میکنه تو خریدش تا قشنگ براش توضیح میدم به این دلیل به اون دلیل خرید خوبی ...

بله منم برای هر خریدی اینجا کلی تحقیق میکنم ولی بعضی وقتها فروشنده با حرفهاش نظر همسرمو عوض کرده و چیزی که میخواستم نشده خیلی وقتها برای خرید یه چیزی میرم و کلا یه چیز دیگه قسمتم میشه خلاصه همیشه ناراضیم و تنها اختلافی که با همسرم دارم سر همین مساله است میگه اصلا دوست ندارم با هم بریم خرید میگه واقعا اذیتم میکنی موقع خرید برای هر خرید کوچکی ممکنه چند بار مجبورش کنم بره پس بده یه چیز دیگه بگیره خودمم از این اخلاقم بدم میاد حالا هم که بعد مدتهاااااا میخوایم برای خونه جدید خرید کنیم مشکلمون جدیتر شده همه با ذوق و شوق میرن خرید و برمی گردند ما با دلخوری میریم با دعوا برمیگردیم همش هم تقصیر منه 😭

زنده باشید چه حرفیه هیمالیا هم خوبه فقط شنیدم صدا میده..با بودجه ای که من دارم هیچوقت یچیز بی نقص گی ...

محصولات اسنوا جز ماشین ظرفشویی همشون خیلی خوب هستن

ماشین ظرفشوییش هم نمیگم صد درصد ایراد داره ولی نماینده ش میگفت شاکی خیلی دارن

ققنوس
ادرس پبجشو میذارید؟ شاید من یه پیج دیگه رو دیدم😶😅😅

Leyli_daily  

الان چون محتوای جدیدی نداره انفالو کردم هایلایت هارو میبینم فقط

برای ماسک صورت هم چند صفحه قبل گفتم اگه حوصله ندارید و ماسک طبیعی استفاده میکنید قرص ماسک فشرده بخرید تو اب خیار یا اب و گلاب(هرچیزی که مایع باشه)بندازید خودش شبیه ماسک ورقه ای باز میشه

ممنون از این گه نظرتو گفتی عزیزم لطف کردی منم کلی تحقیق کردم پاکشوما خوبه ولی این الجی دودلم کرده بو ...

برای ال جی اول از امین حضور قیمت بگیرید 

لباسشویی های پاکشوما خیلی تاییدیه گرفتن من که سالهاست نشنیدم کسی پاکشوما داشته باشه و شاکی باشه

ققنوس
زنده باشید چه حرفیه هیمالیا هم خوبه فقط شنیدم صدا میده..با بودجه ای که من دارم هیچوقت یچیز بی نقص گی ...

ممنونم عزیزدلم انشالله خوشبخت باشی

بودجه ما هم خیلی کمه و باید با اون مبلغ کم که وام هست کلی خرید کنیم که همش هم واقعا نیازه تمام وسایلم تو این بیست سال داغون شده همش استرس دارم مبادا چیزی بخرم و جنسش بد باشه

اره منم شنیدم ظرفشوییش اصلا خوب نیست من که کلا ظرفشویی برام اضافس

ما سه خواهریم با مامانم 

هر چهار تا سالهاست لباسشویی اسنوا داریم

یک خواهرم یخچال اسنوا داره ده سال پیش خریده و خیلی راضیه

اون یکی خواهر ماشین ظرفشویی اسنوا داره و همیشه شاکی

ققنوس
بله منم برای هر خریدی اینجا کلی تحقیق میکنم ولی بعضی وقتها فروشنده با حرفهاش نظر همسرمو عوض کرده و چ ...

عزیزممم غصه نخور منم یه زمان اینجوری بودم الان کمتر..اونم چون دیگه رودروایسی ندارم با فروشنده یا کسی که باهامه قبلا میگفتم خب باشه همینو میخرم پس الان راحت میگم نه