2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740552 بازدید | 44731 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میدونم عزیزم دو طرفه باله من به جای چسب دکمه فشاری زده بودم منظورم اینه نوار آماده علاوه بر باله خود ...

خب فکر کنم اگ یکم فبت باشه زیاد تکون نخوره،و همینطور که دوستان گفتن..منم فکر میکنم برای روز های اخر مناسبه

مورد بعدی اینکه من تو خرید بیمارستان دخترم یه پک ۴ تایی خشک کن گرفتم در حالی که دوتا کافی بود‌. حال ...

نه عزیزم تکی هم میدن،من دوتا گرفته بودم...که یکیش زیاد استفاده نشده،با یدونه هم کار راه میوفته

نه عزیزم تکی هم میدن،من دوتا گرفته بودم...که یکیش زیاد استفاده نشده،با یدونه هم کار راه میوفته

بله درسته با یه دونه هم کار راه مئ افته من حالا گفتم دوتا چون ممکنه یکی کثیف یا خیس باشه.

چون زنانگی هم برام مهمه اون که خوشگلتره گذاشتم برای مهماتی وبیرون رفتنی استفاده می کنم یکی برای خونه ولی جنس شون عالیه.

شادی صدام کنید

یه نکته که من از لیلی دیلی یاد گرفتم اینکه چیدمان طوری بلشه که برای برداشتن چیزی مجبور نشیم چیزای زیادی جا به جا کنیم.

نکته دیگه اینکه من در بعضی موارد هنوز به یک چبدمان درست نرسیدم.خوب ایده آل منم مقدور نیست.مثلا الان مخصولات پاک کننده ارایشی ام تو باکس سرویس خوب تا حدودی راضی ام ولی اگه کشو بود تو سرویس دسترسی ام راحتر بود .

یا مثلا همین ملزومات مناجات خوب تو کمد دیواری ولی دلم می خواست یه کشو براشون داشتم.

شادی صدام کنید
بحث روتین پوستی شد منم تجربمو میگم از کرم دور چشم که راضی نبودم نمیدونم مارکش بد بود یا واقعا بی تا ...

عزیزم البته پوست های مختلف فرق داره اما من براساس تجربه خودم ضدآفتاب مارک مدیلن میزنم که عالیه بافتش سبک و خیلی خوشبوهه. آبرسان بنظر من لافارر عالیه. نوع پوست من معمولی مایل به چربه. بنظر من روتین های پوستی طبیعی خیلی بهتر ان. مثل استفاده از آب خیار هرشب، استفاده از سفیده تخم مرغ، حتی استفاده از ماست به تنهایی پوست رو شفاف میکنه.

یه نکته که من از لیلی دیلی یاد گرفتم اینکه چیدمان طوری بلشه که برای برداشتن چیزی مجبور نشیم چیزای زی ...

من ایشون رو دنبال نکردم... ولی سالها قبل طبق مطالعه خودم این مطلب رو یاد گرفته بودم... 

این نکته فقط زمانی کاربردیه که کمد و کشو زیادی داشته باشیم. یا وسایل کم ...

تقریبا هفت سال پیش مبلی انتخاب کردم که باکس مخفی داره . نزدیک به شش تا ...که چادر و مهر و تسبیح و چندتا کتاب و چند وسیله ضروری که بیشتر برای مهمان هست داخلشون دارم... تقریبا سه تاش کاملا خالیه و به مرور وسایل اضافی رو رد کردم ... و میز وسط هم دوتا کشو داره که یه سالنامه و دفتر یادداشت هست داخلش و باقیش خالیه ...

از اضافه ها بگذریم . . . دیگه نحوه چیدمان اصلا مهم نیست و راحت دسترسی داریم  

یه نکته که من از لیلی دیلی یاد گرفتم اینکه چیدمان طوری بلشه که برای برداشتن چیزی مجبور نشیم چیزای زی ...

درسته متلا من ست جاحبوباتی و قند و شکر و چای... 

اينا داخل کابینت هر کاری، میکنم جوری میشه که برای برداشتن یه قوطی مثلا شکر یا حبوبات کلی جابجا کنم تو این مورد میشه راهنمایی کنید شما چطور چیدین داخل کابینت (سطل قند پنج کیلیویی و جاماکارونی استوانه ای 

و 6 تا سطل حبوبات و سه تا قوطی قند و شکر و چای و.... 

از این ست های اورانوس هست) 

خروجی 25و 26 اسفند

جا سیخی که رطوبت خرابش کرده بود و وقتی میرفتیم بیرون زیادی جاگیر بود و نمیبردیمش با خودمون.

دوتا شلوار خونگی پسرم که خواستم تعمیرشون کنم . دادم بپوشه دیدم کوتاه شدن و جالب نبودن تو تنش. خلاصه که نگه داشتم برای تمیزکاری و بعدش خارج بشن ...

یه گیره جلو مو کوچیک که مو رو قشنگ نمیگرفت ... یکی باید خودشو میگرفت که از سر نیفته😁.

پنج جفت جوراب از همسرم برای زمانی بود که اداره میرفتن و تعداد زیاد نیاز داشت . کنار گذاشتم که کسی اومد خونمون بهش بدم..تمیز و جنس خوب هستند. 

یه بافت ظریف که خواهرم سالها پیش بهم داده بود و فقط یکبار پوشیدم. اینم کنار میزارم که بدم به خودش ...

ده تا برای دو روز 😑😀😁...

ورودی یه جعبه بزرگ سیب نزدیک سیزده کیلو ... که با جعبه بهمون داد . میخوام نگهش دارم واسه کاغذها و کتابهایی که قراره بدیم بازیافت ... جمع کنیم تا بعد از مدرسه ها. ان شالله .

دوتا قالیچه اشپزخونه و زیرپایی بیرون رو همسر شست...

لباسشویی هم تمام رومیزی ها و دستمال های تنظیف رو شست..

منم تشویقشون کردم...😎

تغییراتی هم توی مطبخ داشتیم که حسابی خوشم اومد و بزرگتر نشون میده ...

درسته متلا من ست جاحبوباتی و قند و شکر و چای...  اينا داخل کابینت هر کاری، میکنم جوری میشه که ...

کابینتها معمولا عمق های متفاوتی دارند ...من وسایل بیرون بر یا وسایلی که دیر به دیر استفاده میکنم رو ته کابینت میچینم . بعد اونهایی که تقریبا هر روز نیاز دارم جلوی اونها میچینم . قطاری و راحت دسترسی داری ... 

درسته متلا من ست جاحبوباتی و قند و شکر و چای...  اينا داخل کابینت هر کاری، میکنم جوری میشه که ...

همشون اگه داخل یه کابینت هستن که به راحتی جا میشن.

سطل قند رو چون دیر به دیر استفاده میشه اون عقب تر بذار. قند و چای و شکر و ماکارونی رو جلوش بچین 

حبوبات رو هم کنارشون دو ردیف سه تایی بچین. اونایی که بیشتر استفاده میکنی جلوبذار 

پشت حبوبات هم فضای خالی میمونه وسایل دیگه که کمتر استفاده میشن میتونی بذاری 

باز بستگی به عمق و عرض کابینتت هم داره

جواب این سوال خیلی سخته چون تعداد وشکل کابینت ها متفاوته.منم وسایل ام تو آشپزخونه بسته به نوع کابینتم چیدمان شده واینکه سرویس اورانوس هم زیاده هم جاگیر.

سطل زباله اش بعد از مدتی استفاده گذاشتم خروجی سطل برنج تش استفاده می کنم سطل بزرگ قند واکن یکی برای چیه؟ تو یکی اش کارترها ولوازم کیک پزی ام گذاشتم اون یکی خالیه جفت اش به نظرم بدون استفاده است.

سه تا کوچیک وباریک ها هست تو یکی اش چای ریختم یکی شکر اون یکی خالیه.

شادی صدام کنید
کرم پودر و پرایمر چه مارکی پوشاننده لک های صورت هم باشه 

کم پودر من دوسه Duocce هستش پرایمر هم Oriflame

از کاورش راضیم ولی مارک گابرینی هم کرم پودر هم پرایمرش خیلی خوبه..البته اینا اقتصادی تر هم هستن قیمت بالا در حد ۶۰۰ ۷۰۰ هم میشناسم  کاور بالا اگه خواستید