2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1741238 بازدید | 44739 پست
 منظورتون سه تا تیشرت، سه تا استین بلند، سه تا شلوارک، سه تا شلوار و ... ست یا در کل فقط سه دس ...

کلا سه دست خونگی 

اهل تاپ و شلوارک نیستم 

سه تا تیشرت سه تا شلوار دارم برای منزل

ققنوس

این تمام فضای اشپزخونه ست+اوپن ک پشت سرمه.

روش هیچی نیست.

حس میکنم باید خلوت تر باشه

خودم دوست داشتم قفسه ماگهام رو بردارم ولی جای دیگه ای نیست که بذارم.مگه اینکه ماگها رو بذارم کابینت های بالایی تو طبقات بالا ک باز دسترسی بهشون سخته.

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این تمام فضای اشپزخونه ست+اوپن ک پشت سرمه. روش هیچی نیست. حس میکنم باید خلوت تر باشه خودم دوست دا ...

اول بگم که معلومه خیلی باسلیقه و مرتبی خانم، بنظرم فقط قفسه ی ماگ ها کمی شلوغ کرده وگرنه بقیه وسیله ها کاربردیه، 

یه سوال. چیزی لای در ماشین لباسشویی گذاشتین که نیمه باز بمونه؟ من میخوام لباسشویی نیمه باز باشه ولی نمیشه و تا آخر باز میشه رفت و آمد سخته از طرفی هم کامل میبندم بو نم میگیره توش

این تمام فضای اشپزخونه ست+اوپن ک پشت سرمه. روش هیچی نیست. حس میکنم باید خلوت تر باشه خودم دوست دا ...

قشنگن ولی جلوش چیه؟ پاسماوریه؟ اون محیط و شلوغ نشون میده 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

خونه خودتونه یا مستاجرید؟ 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

خیلی خوبه فقط به گفته خودتون ماگ ها نباشه عالی میشه

ابزار آشپزی هست توی اون ماگ یا ابزار قهوه ساز

اگر برای آشپزی هست اونا هم میشه تو کشو یا کابینت باشن

ققنوس