2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1743116 بازدید | 44774 پست
این روند میگذره عزیزم  با بزرگتر شدن کوچولوتون کمتر وسایلشو ریخت و پاش میکنه و به وسایل کمتری ...

بله هرچی بچه ها بزرگتر میشن ریخت و پاششون کمتر میشه.

من باید ۵ سال اینده توقع خونه خیلی مرتب نداشته باشم چون در هر صورت بچه هام کوچیکن و نیاز دارن با اسباب بازیا،بازی کنن

انشالله خونه بزرگتر بگیریم این مشکلات کمترم میشن

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
عزیزم ماگها دیگه خودشون مینیمال شدن خودشون خودشونو خروج میدن تا کار شما راحتتر بشه برای دل کندن😄😊

واقعنا😄😄😄قبلا امکان نداشت که بشکنن

خیلیاشون رو چون دل کندم و دادم ب خواهرم بقیه هم دارن مرخص میشن.😅

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم خونه منم کوچیکه. کلا دو تا کابینت به درد بخور دارم. اگه میبینی خیلی شلوغی اذیتت میکنه یه کارای ...

یه فکرایی تو سرم هست.

یه سری چیزا تو انباره اگر انبار رو خلوت کنیم و خالی بشه

بعضی وسایل رو میتونم ببرم انبار.

یه سری چیزا رو باید از جلو چشم بردارم تا خونه خلوت ب نظر بیاد.

همینه اینه در حد فکر توی سرم هست 😀چون بچه کوچیک دارم اصلا کار خاصی نمیتونم انجام بدم نهایتا بتونم غذا درست کنم و روتین خانه داری🫥

خیلی زیاد کامنتا من نمیدونم از کجا بخونم ؟متوجه نمیشم 

سلام باید از اول تاپیک از صفحه ۸ شروع کنید ب خوندن تا متوجه بشین.

الان انگار دقیقا از وسط کتاب شروع کرده باشین ب خوندن چیزی متوجه نمیشین

موشی جان منم چندبار خواستم اینجا نظرم گفتم شاید از حوصله دوستان خارج باشه منم یه مدت کلافه بودم چرا خونه اون جکر که می خوام مرتب نیست به قول شما مثل خونه لیلی دیلی.

خوب چون من تنها نیستم همسرم هست که شاید سبک زندگی مورد علاقه من نمی پسنده دخترم که خوب خیلی کوچیکه.

هدیه هایی که از بیرون میاد مهمون های زیادی که داریم دیدم نمیشه سعی می کنم وشرایط بپذیرم اون ایده آلم تو زندگی فردی خودم اجرا کنم مثل پوشاک،ارایشی وبهداشتی،نماز قضا سر وسامان دادن به برنانه های زندگیم.

شادی صدام کنید

من عاشق برنامه ریزی ام طبق برنامه ریزی ام خریدای اول هر ۶ ماهم انجام دادم.اعم از لباس خونگی تا مهمونی وکیف وکفش.

یعنی تا اخر تابستون تو این حوزه ها خرید ندارم 

ولی لیست جدید باید بنویسم برای اون ور سال مثل پارچه چادرنمازی،پارچه برای استین لبلس مجلسی ام والی آخر.

شادی صدام کنید
بچه ها دارم خل میشم الان یادم افتاد دمپایی رو فرشی ندارم باید بخرم. هر چقدر می خوام وسیله ها کمتر ک ...

اگر عادت به پوشیدن نداری حذف کن

من حتما باید بپوشم حتی اگر خونه ی کسی هم برم دمپایی خودم رو میبرم 

البته مدل ساده ای هست ولی خوب باید همیشه پام باشه

ققنوس
بچه ها دارم خل میشم الان یادم افتاد دمپایی رو فرشی ندارم باید بخرم. هر چقدر می خوام وسیله ها کمتر ک ...

دور از جونت❤️

هرچیزی که استفاده میکنی و بهش نیاز داری بگیر 

من بدون دمپایی رو فرشی نمیتونم تو خونه راه برم. اصلا راحت نیستم 

هروقت پاره شد اگه نیاز به تعمیر داشته باشه میدم برای تعمیرش،وگرنه سریع یه دونه جایگزین میکنم 

❌لایک❌