2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738383 بازدید | 44695 پست

به پسرم گفتم یکی ازکیفای اسباب بازیاشوبیاره برافنگشویی یه چندتایی که شیکسته بودرفت تو کیسه نمکی موقع جداسازی خداحافظی میکرد🤣🤣🤣🤣یکی دوتا رو دلش نیومد بندازه دور منم اصرارنکردم گفتم برا شروع خوبه دلزده نشه.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسرخاله من بوتیک زنونه داره و بامن قیمت خرید حساب میکنه و من سه چهارساله که مدام ازش خریدکردم و الان ...

دسته بندی کن عزیزم 

و به مرور استفاده کن 

تو اون دسته ای که میاری دم دست تا استفاده کنی هر کدومو دوست نداری یا اندازه ت نیست بذار خروجی 

❌لایک❌
سلامت باشی گلی♥️🌹خودموخسته نمیکنم بینش استراحت میکنم،مثلا من عیدا اصلا خونه تکونی نمیکنم چون همیشه ...

کارتون درسته.من خودم قبلا همه کارامو میذاشتم دم عید هلاک میشدم‌.همون خرد خرد کار کنیم بهتره.

انشالله نی نی تونم ب سلامتی دنیا بیاد

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
کارتون درسته.من خودم قبلا همه کارامو میذاشتم دم عید هلاک میشدم‌.همون خرد خرد کار کنیم بهتره. انشالل ...

نی نیم ۴۲روزه که به دنیااومده.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
در قسمت های اول کتاب فومیو ساساکی از لوازم زندگیش بصورت قبل و بعد عکس داده کتاب خوبی هست ولی خوب از ...

من اگه تنها زندگی میکردم به احتمال خیلی زیاد میشدم یکی مثه ایشون

راستش مینیمال بودن با یه همسری که از یه پیچ و مهره هم نمیگذره که شااااید یه روز به کار بیاد 

و با بچه هایی که شاد بودن رو تو داشتن تعداد زیاد وسایل اعم از هرچیزی میدونن 

خیلی سخته 

مجبوری باهمسر راه بیای و به بچه ها یاد بدی و خودت تو عمل نشون بدی و بگی و بگی با لحن خوب، تا کم کم یاد بگیرن 

چند سال پیش تی وی ما مشکل پیدا کرد و قطعه ش پیدا نمیشد تو اون دوهفته انقققققدر آرامش تو خونه داشتم که حد نداره،حتی به همسرمم گفتم چه لزومی داره دوباره بخری؟!

همه سرگرم کارای خودشکن بودن تو خونه،و من و همسرم بیشتر وقت داشتیم که باهم حرف بزنیم ولی همسر و بچه ها میگفتن انگار یه چیزی کمه با اینکه نیاز ضروریمون نیست،یه جوری عادت بود به نظرم نه نیاز...

❌لایک❌
من اگه تنها زندگی میکردم به احتمال خیلی زیاد میشدم یکی مثه ایشون راستش مینیمال بودن با یه همسری ...

هیدوا جان گاهی خیلی از دست همسرم ناراحت میشم که من با خیلی چیزاش کنار اومدم ایشون با این خواسته من کنار نمیان.

با اینحال هر چی می خواد بخره میگم نه.فقط دوست دارم چیزایی که الان داریم هر وقت کهنه شد نوش بخریم.

شادی صدام کنید

خروجی:

حوله حمام 

کیف 

ورودی:

۴تا برگ نمد اندازه آ۳ 

۴تا بند مهره 

کش دستنبند 

۶متر کش قیطونی 

۵بسته ۶تایی کش مو 

که اینا رو قراره دخترم کش مو و دستبند بسازه ببره بازارچه مدرسه شون. ایشالله فردا خروجی بشه 

بازم برم خروجی پیدا کنم🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️

من اگه تنها زندگی میکردم به احتمال خیلی زیاد میشدم یکی مثه ایشون راستش مینیمال بودن با یه همسری ...

ولی من اگر تنها بودم هم نمی‌تونستم مثل فومیو ساساکی بشم

مبل، ناهارخوری، ظروف و لوازم برقی هم بزرگ ها هم کوچیک ها ، بسیار تو زندگی من مهم هستن

ققنوس
هیدوا جان گاهی خیلی از دست همسرم ناراحت میشم که من با خیلی چیزاش کنار اومدم ایشون با این خواسته من ک ...

میفهمم چی میگید 

ولی مردها از این دید نگاه نمیکنن که شما چقدر سر چیزهای مختلف در موردشون کوتاه اومدید ...

یکی از راههای مهم هم همینه که جلوی ورودی های غیر ضروری رو بگیریم 👌👌👌

❌لایک❌
ولی من اگر تنها بودم هم نمی‌تونستم مثل فومیو ساساکی بشم مبل، ناهارخوری، ظروف و لوازم برقی هم بزرگ ه ...

شاید دقیییییقا نمیتونیم مثه ساساکی باشیم چون تفاوت فرهنگی اجتماعی بسیااااااار زیادی با اونا داریم 

مثلا ما ایرانیا خیلی به رفت و آمد و مهمونی اهمیت میدیم نمیگم بده ها،

ولی اگه کسی که رفت و آمد زیادی نداره آیا به یه دست مبل ۷ نفره یا میزناهار خوری ۸نفره تو خونه ش نیاز پیدا میکنه؟!

قطعا نه 

برای من فقط یه صندلی کنار آشپزخونه کافی بود 

اصلا نیازیم به مبل نمیدیدم حتی یه سه نفره برای دراز کشیدن که همون تختم کافیه اگر نه همون یه دست رختخوابم 

حالا فک کن من با همچین تفکراتی چی میکشم تو همچین خونه ای 🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪

ولی همه سعی خودمو میکنم برای رسیدن به چیزی که میخوام 

❌لایک❌