2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738358 بازدید | 44695 پست
وای اره..واسه ماهم خیلیییی بزرگه من گزاشتمش روی تخت😑 میتونی توی کمد دیواری و اینا بزاری

من چی بگم که مال من دوتاست😑😑😑😑😑😑

وقتی گفتی دوتا عکس میخوام بزنم رو شاسی عکاسه چشماش گرررررد شد😆😆😆

الانم لای لحاف تشک ها توی کمد دیواریه.

واقعا ی زمانایی معلوم نیس ادم چه فعل و انفعالاتی تو مغزش میشه که همچین تصممیماتی میگیره

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دوست دارم همه جور استایلی داشته باشم. کت و شلوارم منظورم همون کت های بلنده. الان که نه ولی بعد ...

انشاالله

یمدل یکم آزاد بخری عالیه 

من یه مشکی دارم یه توسی

توسی قدیمی هست اندامی تره و جلو باز  یوقتا جایی میرم تو جاده یا کت تکش رو با شلوار جین می‌پوشم

اما مشکی یکم آزاده دکمه هم داره به من باشه حتی سرکوچه هم برم همون رو می‌پوشم ولی چون میترسم خراب بشه زیاد نمیپوشم

ققنوس

من عکس شاسی ندارم

دو تا قالیچه کوچیک دارم تولدم همسرم داده چاپ کردن

یکیش خانوادگی هست یکی من و همسر زدم بالای تختمون 

تو هر دو عکس هم بیرون منزل هستیم و روزای شادی بوده 

بنابراین حس خوبی دارم بهشون

ققنوس
بچه هاا من موندم با عکس عروسی ام چیکار کنم؟؟ بزرررگ  هی میزنم ب دیوار هی برمیدارم کلا پش ...

منم مشکل شمارو دارم

عکسای بچه هام که رو شاسی زدم و بزرگه...

اینارو قبل مینیمال شدنم گرفتم😄

الان چند ساله میبرمشون آتلیه فقط عکس آلبومی میگیرم، ولی همون چند تا شاسی بزرگ از بچگیاشون مونده

اگه کسی اینجا بچه تازه متولد شده داره این نکته رو دقت کنه ،هر چند الان دیگه همه عکس رو قاب میگیرن و شاسی از مد افتاده

سلام بچها من سه چهار ماهی میشه که بصورت قطعی تصمیم گرفتم دیگه لباس نخرم و پولامو سیو میکنم تو قلکم ت ...

من با ۱۳ چمدون لباس بسیار بزرگ از خونه پدر اومدم شش سال پیش😅

همشون هم گرون و مارک😅

در شش سال گذشته لباس نخریدم،خیلی خیلی کم،یا هدیه گرفته باشم

تا دلت بخواد لباس فروختم و خروج دادم

الان نصف یه کمد لباس دارم

و نصف یه کشو لباس تو خونه ای

و خیلی هم خوشحالم😄

احتمالا تا عید هم لباس نخرم و تعدادی از زمستونی ها رو رد کنم بره😄

بخوای میتونی❤️

من چی بگم که مال من دوتاست😑😑😑😑😑😑 وقتی گفتی دوتا عکس میخوام بزنم رو شاسی عکاسه چشماش گرررررد ش ...

😂🤦وااای،،منم ی تخته شاسی هم دارم ولی خب خیلی کوچیکه و تو کشو هست

چندسال پیش خب مد بود ،،،تازه فامیلای ما عکس اسپرت هم میگرفتن و شاسی بزرگ میزدن من اسپرت نگرفتم اصلا😁

خروجی 

۱.جعبه قرص رفت بازیافت

۲.کتاب تربیت کودک گذاشتم برای فروش

۳.جا عینکی رفت بازیافت

۴.چادر بله برون گذاشتم گوشه اتاق برای فروش

۵.لباس مجلسی گذاشتم گوشه اتاق برای فروش

۶.لباس بله برون گذاشتم گوشه اتاق برای فروش

۷.کیف گذاشتم گوشه اتاق برای فروش

یه مورد دیگم در مورد بعضی اطرافیان سمیه😶مطمئنم هممون از این آدما دوربرمون داریم که کارشون فقط انرژی ...

من تا بتونم دوری میکنم 

اینها گاهی نزدیکترین افراد به من تو زندگی هستن 

ولی چاره ای نیست 

خودم مهمترم 

من باید انرژی داشته باشم برای ادامه مسیر 

نباید بگذارم انقدر از دیگران آسیب ببینم 

❌لایک❌
در مورد آشفتگی ذهنی خیلی دوس دارم مسائلی که خیلی آزارم دادنو بتونم یه جوری پروندشو تو ذهنم ببندم،ولی ...

برو یه مشاور دیگه عزیزم 

وقتی یه مشاور به دردت نمیخوره،همه مثه هم نیستن 

شاید یه مشاور دیگه یه راهکار خوبی بهت نشون داد گلم 

❌لایک❌

شب تون بخیر در مورد آیینه شمعدون خریدیم خوشبختانه میزش نخریدیم.در مورد عکس سر مجلسی خوب مد بود دیگه من الان گذاشتم‌پشت تاج تخت قبلا تو کمد دیواری بود.در مورد عکس آتلیه ای بچه ها بله واقعا البومی بهتره ویه نکته اینکه هر چیزی مد نیشه خوب نیست شما مینیمالم نباشی دیگه عکس شاسی به دیوار نمی زنی چون یه دوره کوتاهی ترندبود.

در مورد یادگاری من یه تعدادی یادگاری برای خودم‌نشخص کردم که از اون تعداد نباید بیشتر بشه وکاملا موافقم که من می دونم‌دخترم نهایت تا سنین دبستان شاید بره سراغ یادگاری های بچگی ونوزادی اش از سنین نوجوانی بعد درس دانشگاه وعاشق شدن اصلا فرصت نمی کنه بره سراغ شون دیدم که میگم.

شادی صدام کنید

امروز نوبت دوتا کابینت آشپزخونه بود که خونه نبودم موند برای هفته بعد یا اگه فرصت کنم این دو روز.

امروز چندتا مغازه رفتم خرید داشتم‌چیز باب دلم نپسندیدم وخرید نکردم.قبلا شده یه تیکه چیزی می خریدم

چندتا عکس از لیلی می ذارم که شاید باب دلتون نبلشه اما من می پسندم عاشق این مدل غذا پختن واین مدل سفره چیدنم والبته بگم ایشون برای بلاگری که شغل شون اینجوری عکس می گیرند ولی روی من تاثیر مثبت داشته وتو خوته اتجام میدم

شادی صدام کنید