2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738504 بازدید | 44697 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان مینیمال خودم   

تقریبا روزی دو سه بار به تاپیک سر میزنم ولی زیاد نمینویسم ....

هر روز خروجی دارم از لباس کهنه که دستمال میکنم و پله تمیز میکنم میره خروجی یا ظروف پت که برای بازیافت جمع میشه و کفش دخترم که کوچک شده بود دادم به کسی که لازم داشت .....وسایلی هم که فعلا دلم نمیاد از تو کابینت جمع کردم منتقل شدن انباری و بالای سقف حمام تا ببینم چی میشه .....

و ورودی طی هفته اخیر دودست لباس باشگاه برای خودم و کیف و کفش باشگاه خریدم ....

❤️

برای مینیمال کردن دلمون .....

من فقط از یه نفر خیلی دلخوری دارم ....چون فکر میکنه کاراش رو زرنگیه و ببخشید آدم رو نفهم فرض میکنه ....منم به جاش سر میکنم ....

ولی از بقیه حتی از خانواده ی خودم و همسرم چیزی به دل  نمیگیرم اگرهم چیزی باشه فرداش بهشون زنگ میزنم و دلخوری رو از بین میبرم حالا چه از طرف من باشه یا اونا ....شاید مطلبو بد متوجه شدم شفاف سازی میکنم  

❤️
اینجوری مثلا مرتب شده🥴😵‍💫

سلام 

گلم اولا که یه مایع سیف قرمز بخر

اسپری کن رو کاشیا و لوله ها تمیز بساب با اسکاچ برق بیوفته

بعد یه قوطی رنگ کوچیک بگیر خودت با برس سفیدشون کن

بعد هم تو گوگل بزن باکس برای محفی کردن لوله گاز کلی ایده میاد

اگر نه ازش عکس بگیر برو پیش یه ام دی اف کار برات یه باکس متحرک درست کنه

با احترام به نظر بقیه

گل یا هرچیزی دیگه باعث شلوغی میشه

علاوه بر اینکه کنار گاز هرچیزی بزاری کلی چربی میگیره

من از اسفند سال ۱۴۰۱ با این تاپیک آشنا شدممم

الان خیلی سرم شلوغه

یکروز میام از تغییراتی که این تاپیک تو روند زندگیم ایجاد کرده میگم

مرسی از استارتر و همه ی کاربران گل این تاپیک

ازتون درس های خوبی گرفتم و به من کمک کردید که راه درست و ارامشبخش زندگیمو پیدا کنم

♥️

سلام  گلم اولا که یه مایع سیف قرمز بخر اسپری کن رو کاشیا و لوله ها تمیز بساب با اسکاچ برق بیو ...

عزیزم اونجا کثیف نیست من هی با اسکاج کشیدم رنگ سفید بهش زده بودن بصورت نقطه ای کنده شده سیاه ها مونده

کاشی هم چون لوله ها باریکن دستم و وسایل نظافت تا یجایی عبور میکنن

ایده باکستون خیلی خوب بود متاسفانه ام دی آف کار نمیشناسم ولی نجار میشناسم باید سرچ کنم ببینم چی میشه گذاشت که هم جمع و جور باشه هم کاربردی

ققنوس
دشمنتون شرمنده عزیزم آره اگر جلد وبسته داشت تاریخ داشت نداره بعصیهاروهم از جلدش همون لحظه باز میکنم ...

قهوه که زیاد بمونه عطر و طعمشو از دست میده و کیفیت نداره،،،خمیر مایه هم ی قاشق بریز تو اب گرم و ی کمی هم شکر بریز و درشو بزار،اگه عمل نیومد ینی خراب شده ،،،خاک شیر هم فاسد شدنی نیست

به دلم نیست واقعا😕  اونقدر از چیزای گل منگولی بدم میاد که حد نداره

😁بذار تو کمد درو ببند نگاشون نکن😁

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
گل نذاشتم تا حالا یعنی چون اینجا تنها قسمت آشپزخانه منه که میشه چیزی گذاشت روش سعی کردم چیزی نذارم&n ...

رونده میره رو لوله رو میپوشونه 

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
عزیزم اونجا کثیف نیست من هی با اسکاج کشیدم رنگ سفید بهش زده بودن بصورت نقطه ای کنده شده سیاه ها موند ...

میدونم عزیزم کثیف نیست

اما با سیف یه چیز دیگه میشه

امتحان کن حتی کچ بین کاشیا سفید میشه

اگر هم نشد و نتونستی بنظرم رنگ که گرفتی قلمو باریک بگیر با همون رنگ سفید لگه گیری کن

ولی لوله ها رو رنگ کن

اشکال نداره اگر با چوب خام درست کرد با همون رنگ و برس خودت میتونی باکست رو رنگ کنی

چیزای قدیمی رو دور نمیریزم 

با تک تکشون خاطره دارم 

نو نگه میدارم مخصوصا لباسای دخترمو ک وقتی بزرگ شد بدم ب خودش ب عموان یادگاری

بی #ط پرواز همیشه محکوم به سقوطه ..پر از حرفای نگفته دل پر ...
اگر نخواست چی🤔 بعد این همه سال نگه داشتن ریختشون دور

امکان نداره نخاد  

فکن خاطره های بچه گیتو نخای 

اسباب بازیا لباسا درسته نمیتونن جایی داشته باشن تو خونه ولی حدعقل داخل دوتا جعبه تو انباری ک میتونن جا داشته باشن 

فکن من لباس نانردیمو بندازم دور 

چجوری میتونم اونهمه خاطره رو بندازم دور یا ببخشمش ب کس دیگ هنورم اویزون تو کمدمه بااینکه کمدم جا کم داره ولی پر از خاطرس برام 

درکل من توی همه چی لباس غذا دور ریزم تقریبا از 100 درصد 10 درصده خونه زندگیمم همیشه تمیز و جمع و جوره

بی #ط پرواز همیشه محکوم به سقوطه ..پر از حرفای نگفته دل پر ...