2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738503 بازدید | 44697 پست
این همه پتو دارم همه دو نفره و جنس خوب و نقش برجسته نو هستن و برای عکس در اوردمشون همه هدیه ...

نمیدونم همون هزینه رو چرانقدی نمیدن تازه وقت بازار گردی هم میذارن...

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منو و همسرم و در آینده نی نی از تخت و روتختی استفاده می کنیم  راست میگین شما زشته اگه کم بیاد& ...

ولی برا مهمون همینایی که برات اوردن هم قشنگه زیاد هم هست خوبه

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
با گل رونده بپوشونی چطوره؟

گل نذاشتم تا حالا یعنی چون اینجا تنها قسمت آشپزخانه منه که میشه چیزی گذاشت روش سعی کردم چیزی نذارم 

آشپزخونم کوچیکه و جز این سطح صاف نداره

ققنوس
اینجوری مثلا مرتب شده🥴😵‍💫

دوستان ایده بدید اینجا چی بذارم اون لوله و سیم پوشونده بشه

@هیدوا    

@پاییزمهر    

@honamik29192    

شادی جان که نشد تگ کنم اسمت رو

و بقیه دوستان ایده بدن لطفاً برای این قسمت 

ققنوس
من از فساد اینجور چیزا سر در نمیارم شرمنده

دشمنتون شرمنده عزیزم آره اگر جلد وبسته داشت تاریخ داشت نداره بعصیهاروهم از جلدش همون لحظه باز میکنم میریزم توظرف یادم میره انقضارو

دوستان ایده بدید اینجا چی بذارم اون لوله و سیم پوشونده بشه @هیدوا     @پاییزمهر &nbs ...

یا یه گلدون بزرگ پتوس

ولی موقعی که از گاز استفاده میکنی باید بکشی کنار چوک حرارت و اون روغنی که احتمالا میپاشه اطراف گاز براش اصلا خوب نیست 

❌لایک❌
یا یه گلدون بزرگ پتوس ولی موقعی که از گاز استفاده میکنی باید بکشی کنار چوک حرارت و اون روغنی که احت ...

اتفاقا خودم سه تا پتوس دارم برم گلدون خوشگل بخرم از اونا بکارم توش🤔آخه پاسماوری حس میکنم شلوغ میشه 

ققنوس
اتفاقا خودم سه تا پتوس دارم برم گلدون خوشگل بخرم از اونا بیکارم توش🤔آخه پاسماوری حس میکنم شلوغ میشه ...

اگه پاسماوری داری بذار اونجا 

دیگه نخر گلم 

اگه نه پتوس عالیه 

چون برگهاش پخش میشه خوب میپوشونه 

ولی اون نکته رو هم رعایت کن موقع گاز روشن بکش کنار عزیزم

❌لایک❌
اینجوری مثلا مرتب شده🥴😵‍💫

روی همه لوله هاروارد فویل نقره ای بپوشونه ویه گلدان سبز بذار جلو اون قسمت اتصالات واگر همشو فویل نگرفتی حداقل اون قسمت مشکی رو بافویل آلومینیومی پوشش بده وبازم یه گلدان یا یک ظرف بزرگتر ویا یک سبد ی چیزی که به دیزاین اشپزخونه بخوره البته شلوع نشه این  استندها هم خوبه ادویه یافتند استکان وماگ و...ولی حتما باع شلوغی اشپزخونه نشه اهل سماور برقی هستی اونو بذار یااین کلمن پذیرایی شیشه ای ها اینارونمیگم تهیه کن هرگونه ای که داری همون خوبه فویل بکشی وهیچم نذاری بد نیست