2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست
سوال ات خیلی توضیحات داره من سرویس چینی ۱۲ تایی یه سرویس کریستال شامل میوه خوری وپیش دستی والی آخر ...

شادی جان برای سوالت در مورد مرغ توی قرمه سبزی و پذیرایی مینیمال بگم

من چند سال پیش رفتم خونه یکی از دوستای شوهرم

خانمش خیلی مهربون و صمیمی بود خیییلی خییییلی خانوم بود خیلی به دلم نشست رفتارش.

برای پذیرایی چایی و فکر میکنم تخمه یا اجیل اوردن الان دقیق خاطرم نیست.

برای شام مرغ درست کرده بودن با سیب زمینی سرخ کرده کنار غذا هم ماست بورانی بود.

اینهمه مهمانی رفتم هیچ وقت به اندازه غذای اون خانوم بهم نچسبید.

به نظرم اصل پذیرایی همین رفتار میزبانه.وگرنه مغذرت میخوام ادم برای شکمش نمیره مهمونی.

من برعکس وقتی یه نفر قراره بیاد خونه م انقدر استرس میگیرم عرق سرد میشینه رو پیشونیم.

خییییلی خودمو ب اب و اتیش میزنم اخر شب انقدر خسته میشم که روی پام حتی نمیتونم وایسم.

اون خانوم ک رفتیم خونشون خیلی راحت و بی استرس داشت پذیرایی میکرد.

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

در مورد ظروف بگم من انقدر ظرف دارم به قول یکی میتونم هفت تا خونه رو جهاز بدم🤦‍♀️

ولی خب الان کم شدن.

یه سرویس ۲۴ نفره چینی دارم که فله هست دیس و ماست خوری نداره فعلا.

یه سرویس ۱۲ نفره هم دارم میخوام ردش کنم بره

دوتا ۶ نفره ناقص دارم اگر دست خودم باشه تا اخر عمرمون کفایت میکنه چون هیچی زیر دستم نمیشکنه.

قاشق چنگال یه سرویس ۱۲ نفره دارم ولی از طرح قاشق چنگالاش ۱۸ تا گرفتم ک کم نیاد.

۱۲ قاشق و چنگال هم دم دست هست اگر ناقص بشن ناراحت نمیشم.

چاقو چنگال میوه ۱۲ تا

۶تا قاشق و ۶ تا چنگال سرامیکی دارم اضافه ست.نمیدونم ردشون کنم یا بذارم دم دست استفاده بشن؟

۴ تا مرغ خوری و دوتا ظرف گود برای اش و سوپ

دوتا انبر سالاد

لیوان هم الا ماشالله😅😅

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شادی جان برای سوالت در مورد مرغ توی قرمه سبزی و پذیرایی مینیمال بگم من چند سال پیش رفتم خونه یکی از ...

دقیقا همینطوره این رفتار میزبان که خاطره میشه نه بریز وپاش

شادی صدام کنید
عزیژم مارک قابلمه زنبوری هات چیه؟ عکسشو داری؟ می‌خوام یه سرویس قابلمه خوب بخرم

مارک لاوین 

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

در مورد ظروف مهمان :📍من هم چینی ۱۲نفره دارم که ب نظرم سوپ خوری و سرویس چای خوریش اضافه اس

(البته خاناوده داره بزرگتر میشه و باید بعد ها چینی هارو رد کنم سرویس ۲۴نفره بخرم)

📍ی سرویس کیک خوری دارم(۱۲پیش دستی،کیک خوری،۱۲تا فنجون و زیر فنجونی،دوتا قندون و ی قوری)

📍سرویس کریستال (۱۲پیش دستی،۱۸فنجون چای،۱۸لیوان شربت،۶قندون،۶پیاله،۶بستنی خوری)

📍۲۴عدد قاشق غذا خوری،۲۴عددچنگال غذاخوری،۱۲عدد چنگال میوه ،۱۲عدد چاقو میوه(استیل هستن و ب نظرم سخت میشه باهاشون میوه پوست گرفت..رفتم ی ۲۴چنگال و ۲۴چاقو خریدم)

۳عدد کفگیر برنج،۲عدد ملاقه،۱۲قاشق شربت،۱۲قاشق چایخوری،۱۲قاشق بستنی خوری،۲تا کفگیر کوچیک و....سرویس قاشق چنگال هم بهتره ادم فله ای بگیره

📍(۲تا ظرف گرد پیرکس،۲تا ظرف بیضی سرامیکی،۲تا کاسه پیرکس اینا هدیه بودن همه)

📍کلمن شیشه ای شربت

ادم سرگیجه میگیره😬ببخشید طولانی شد

کل ظروف مهمان من 

فقط یک سینی عین همینی که دارم سایز بزرگتر و یک ظرف شیرینی و میوه باید اضاف کنم

ظرف میوه و شیرینی و سینی داشتم خروج گذاشتم و با پول فروششون باید چیز ساده وگرد پیدا کنم با این ظرفهام هم خونی داشته باشه

تا اینجا شما از همه مینیمال تری😂

منم قبلا ماکسیمال بودم🫠 همین کابینت توی پست های خیلی بالاتر دقیق نمیدونم صفحه چند عکسش هست قبلا پر از وسیله بود به مرور زمان تونستم به این مینیمالی درش بیارم

کابینت ظروف دم دستی و تفریح و مسافرتم یکی هست 

قبلا لیوان های دم دستی به خاطر بچه. کوچیک دارم پلاستیکی بود به مرور بد شدن و گذاشتم خروجی شش تا لیوان استیل از مامانم گرفتم تا وقتی بچه هام بزرگ بشن 

دوتا لیوان شیشه ای هم دارم که واسه قبلا بوده مابقیش شکسته گذاشتم همسرم استفاده میکنه از لیوان استیل بدش میاد