2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738266 بازدید | 44695 پست
پس باید با خودتون کنار بیاید گلم که  اشکال نداره بذاره، با توجه به اینکه گهگاهی تذکر بدید  ...

اوکی پس پتوسها رو جابجا میکنم و مرتب رو اپن چک میکنم ریخت و پاش نباشه عزیزم 💖💕💖💕💖 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حس میکنم زیادی شلوغ کرده اون قسمت رو بعد هم وقتی اونجاست کاربرد نداره حالا تو خونه خودمم همه چی خلو ...

اوکی عزیزم، همین کارو میکنم، ولی اینم بگم بین مبل تا اون دیوار خیلی فاصلس راحت میتونیم اونجا رفت و آمد کنیم بیشترم بخاطر قشنگی و اینکه دوستش دارم گذاشتم اگه نه اینه تو اتاق خواب و سرویس بیشتر استفاده میشه 💖💕💖💕💖💕💖

مینیمالیست های گل 

هزار صفحه ای شدنمون مبارک انشاالله هزاران هزار بذر امید و عشق تو قلب همتون کاشته بشه

و انشاالله یروزی بتونیم هزاران آدم دیگه رو با دنیامون آشنا کنیم

و پیام اصلی مینیمالیست ها:  

کمتر بیشتر است Less is more

ققنوس
خدا حفظشون کنه 🌺

مرسی عزیزم خداوند حافظ عزیزانت باشه، امروز بهش میگفتم طرح تعویض باشه، تو رو میدم یه پسر مرتب و تمیز تحویل میگیرم 😀😀😀😀کلی سربسرش گذاشتم سر همین موضوعا😀🙃