2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738603 بازدید | 44700 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عروس خانم ها دسته گل های مناسبت هاتون طبیعی بخرید که بعدا مجبور نشید یادگاری نگه دارید.

دسته گل عروسی من الان تو انباری هست خیلی دوست دارم دسترسی به انباری آسون بود همین الان میزاشتم واس فروش فلان .. اونموقع ک گذاشتم انباری آنقدر مینیمال نبودم.چون عکسش کافیه واس یادگاری

خروجی بعدی

سه تا قوطی کوچک پلاستیکی 

من چون تو همه مسافرت ها از خونه یسری خرده ریز میبرم این قوطی ها رو نگه داشته بودم برای اونا

امروز دیدم هم کهنه شدن هم شکل ظاهریشون خراب شده بود

رفتن تو کیسه بازیافت

جدید نمیخرم و تو سفرهای بعدی از قوطی های ادویه ها استفاده کنم

ققنوس
فعلا بهترینش مربوط به مینیمالیست همین جادوی نظم بوده که خوندم. قبلش هم یکی دیگه بود که اون به نظر من ...

چشم عزیزم حتما اگر کتاب خوبی خوندم میگم

لیلی دیلی هم میگفت فومیو ساساکی ی مینی مالیست واقعیه.خیییییلی مینی مالیست عکساش تو گوگل هست

کتابش باید جالب باشه

اینو تموم کنم اونو شروع میکنم

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

خروجی امروز

یه توپ پلاستیکی که پسرام با قیچی بریدن

یه کلاسور که استفاده نمیکردم،دادیم به یکی که لازم داشت

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
چشم عزیزم حتما اگر کتاب خوبی خوندم میگم لیلی دیلی هم میگفت فومیو ساساکی ی مینی مالیست واقعیه.خییییی ...

من خوندم کتابش رو واقعا عالیه

کلا هر کتابی راجع به مینیمالیسم نوشته شده رو خوندم

ققنوس
اگر کتابی انگلیسی در لین زمینه سراغ دارین که ترجمه نشده لطفا معرفی کنین من دلم میخواد ترجمه کنم البت ...

تو گوگل سرچ کنید پنج کتاب راجع به مینیمالیست هست که سه تاش ترجمه ش رو ندیدم جایی

ماری کوندو هم یه سریال داره که متاسفانه فقط از نت فلیکس میشه دیدش

ققنوس

ظروف ، لیوان ها ، قاشق و چنگال ها و لوازمی که هر وعده برای غذا استفاده میکنیم چیدم توی آبچکون

من ماشین ظرفشویی دارم و همه ظرف ها رو اون برام می‌شوره

کابینت بالای ظرفشویی عملا بی استفاده بود

اینا رو چیدم اونجا و همسرم هم کلی استقبال کرد ایده ش هم مال یکی از بلاگر ها بود که دنبالش میکنم

حالا جای خالیش تو کابینت رو احتمالا به همین تعداد ظرف غذا خوری بذارم که مهمون میاد به راحتی از کابینت برداریم

حالا حالا ها نمی‌ذارم چون می‌خوام از فضای خالی لذت ببرم

ققنوس
عروس خانم ها دسته گل های مناسبت هاتون طبیعی بخرید که بعدا مجبور نشید یادگاری نگه دارید.

آره واقعا اون موقع که مینیمال نبودم به همسرم گفتم برام مصنوعی بخره که نگه دارم 🤦‍♀️

برای من سبد بود چند وقت پیش سبد و برگای اضافی رو گذاشتم خروجی فقط چند شاخه رو گذاشتم تو گلدون

حالا یکی از آشناهامون که دسته گل خواستگاری و هر وقت که همسر براش گل طبیعی میخرید همه رو خشک کرده 😑

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

لذت کمتر داشتن

مینیمالیسم

خلق شادی با هنر ژاپنی

دگرگونی زندگی با جادوی نظم

در باب زندگی مینیمالیستی

هنر زندگی مینیمالیستی

راه و روش مینیمالیستی

جادوی نظم

نظم بیرونی آرامش درونی

آدمها را دوست داشته باشید از اشیا استفاده کنید

زندگی ات را مرتب کن